Mynet üyeliğine Girdiğim Anda Düşüyorum
Mynet üyeliğine Girdiğim Anda Düşüyorum
Arkadaşlar şu saattlerde mynet ğyeliğime girdiğimde ya düşüyorum ya yükleniyorda kalıyor sobbe üyeliğinde herhangi bir sorun yok fakat mynette bir sorun var sanırım
Bir Gm açıklama yaparsa sevinirim + olarak düştükten sonra tekrar girdiğimde bir kaç sn dolaşabiliyorum fakat mesaj yazamıyorum 

!...Üyeliğin Şifresi Değiştirilmiştir İlgililerin Bilgisine...!
- DerindekiSIR
- Sahaf Yardımcısı

Re: Mynet üyeliğine Girdiğim Anda Düşüyorum
şifreni değiştir tekrar dene
Merhaba
Mynet hesabınızdaki karakterinizde, Sobee hesabınızdaki karakterinizden farklı olarak envanterde bulunan herhangi bir objeye ait oyun dosyaları zarar görmüş olabilir.
Oyunu bilgisayarınızdan kaldırıp, tekrardan temiz bir kurulum bu hatayı engelleyebilir. Eğer bu işlem işe yaramazsa Destek takımı ile irtibata geçmelisiniz.
Mynet hesabınızdaki karakterinizde, Sobee hesabınızdaki karakterinizden farklı olarak envanterde bulunan herhangi bir objeye ait oyun dosyaları zarar görmüş olabilir.
Oyunu bilgisayarınızdan kaldırıp, tekrardan temiz bir kurulum bu hatayı engelleyebilir. Eğer bu işlem işe yaramazsa Destek takımı ile irtibata geçmelisiniz.
- DerindekiSIR
- Sahaf Yardımcısı

NE ALAKASI VAR OYUN DOSYASIYLA SOBEE İLE GİRİLİYOR DİYO ADAM :evil: :evil: :evil:Semiha yazdı:Merhaba
Merhaba DerindekiSIR
Yorumundan anladığım kadarıyla yalın anlatımım inandırıcılık özelliğini kaybettirmiş. Bu sorunu örnekleyerek özetlemek en iyisi.
Örneğin; Mynet hesabındaki karakterinde Mavi Kaya reçetesi var. Bilgisayar kurulumundaki bu Mavi Kaya reçetesinin bulunduğu kısım zarar görmüş ve oyuna her girmende bu objeyi görür görmez Kritik Hata almanı sağlıyor. Ama Sobee hesabında bu reçete olmadığı için oyundan düşmeni tetikleyen herhangi bir unsur yok. Tabi ki aynı reçeteyi herhangi bir yolla Sobee hesabında ki karaktere de temin edersek aynı sorun o hesapta da olur.
Bir kaç kez böyle sorunlar oluştuğundan bu konuda biraz olsun bilgi sahibi olduk.
Yorumundan anladığım kadarıyla yalın anlatımım inandırıcılık özelliğini kaybettirmiş. Bu sorunu örnekleyerek özetlemek en iyisi.
Örneğin; Mynet hesabındaki karakterinde Mavi Kaya reçetesi var. Bilgisayar kurulumundaki bu Mavi Kaya reçetesinin bulunduğu kısım zarar görmüş ve oyuna her girmende bu objeyi görür görmez Kritik Hata almanı sağlıyor. Ama Sobee hesabında bu reçete olmadığı için oyundan düşmeni tetikleyen herhangi bir unsur yok. Tabi ki aynı reçeteyi herhangi bir yolla Sobee hesabında ki karaktere de temin edersek aynı sorun o hesapta da olur.
Bir kaç kez böyle sorunlar oluştuğundan bu konuda biraz olsun bilgi sahibi olduk.
Tekrar indirince Sorun Düzeldi yardım eden arkadaşlara teşekkürler 

!...Üyeliğin Şifresi Değiştirilmiştir İlgililerin Bilgisine...!
- DigitalKumSaati
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Eminönü
Tokerx yazdı:Tekrar indirince Sorun Düzeldi yardım eden arkadaşlara teşekkürler
İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!