TTNET Tekşifre Sorular,Sorunlar.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Semiha
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Re: TTNET Tekşifre Sorular,Sorunlar.

Mesaj gönderen Semiha »

"TTNET Tek Şifre" Üye adımı değiştirdim. Oyuna girdiğimde karakterlerimi göremiyorum. Karakterlerim silindi mi?

Hayır, karakterleriniz silinmedi. "TTNET Tek Şifre" üye adınızı değiştirdiğinizde bize yeni bir kullanıcı olarak göründüğünüz için karakterlerinizi göremezsiniz. Bu yüzden zaman kaybetmeden, IKV Destek formuna gidiniz. Bildirim tipini Üyelik olarak seçip bilgilerinizi giriniz.

Açıklama kısmına ise aşağıdaki örnek başvuruyu yapınız. "TTNET Tek Şifre" üye adımı değiştirdiğim için karakterlerimin yeni "TTNET Tek Şifre" üye adına aktarılmasını talep ediyorum.
Sunucu adı:
Eski TTNET üye adı:
Yeni TTNET üye adı:
Aktarılmasını istediğim karakter adları:
TTNET ADSL Hizmet Numarası:

Bu bilgileri bize ulaştırdığınızda talebiniz yapılacak kontrolden sonra gerçekleştirilecektir.

NOT: TTNET Hizmet Numarası alanına ADSL ya da VDSL2 aboneliğiniz esnasında size tahsis edilen ve faturanızın sol üst köşesinde yer alan, 10 haneli hizmet numarasıdır. Yeni "TTNET Tek Şifre" üyeliğiniz ile sunucunuza en az bir defa giriş yapmalınız. Kullanıcı adı değiştirilmesi nedeni ile yapılan karakter transferlerinde eski "TTNET Tek Şifre" üye adının sunuculara erişimi kapatılır.
Kullanıcı avatarı
Kayzer
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Kayzer »

Destek forumu TTNET için Üyelik altbaşlıklı konulara destek vermiyor.
HİPHOPSTYLE
Kullanıcı avatarı
Kayzer
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

Mesaj gönderen Kayzer »

Destek forumu TTNET için Üyelik altbaşlıklı konulara destek vermiyor.
HİPHOPSTYLE
Kullanıcı avatarı
Kayzer
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

Mesaj gönderen Kayzer »

Semiha yazdı:"TTNET Tek Şifre" Üye adımı değiştirdim. Oyuna girdiğimde karakterlerimi göremiyorum. Karakterlerim silindi mi?

Hayır, karakterleriniz silinmedi. "TTNET Tek Şifre" üye adınızı değiştirdiğinizde bize yeni bir kullanıcı olarak göründüğünüz için karakterlerinizi göremezsiniz. Bu yüzden zaman kaybetmeden, IKV Destek formuna gidiniz. Bildirim tipini Üyelik olarak seçip bilgilerinizi giriniz.

Açıklama kısmına ise aşağıdaki örnek başvuruyu yapınız. "TTNET Tek Şifre" üye adımı değiştirdiğim için karakterlerimin yeni "TTNET Tek Şifre" üye adına aktarılmasını talep ediyorum.
Sunucu adı:
Eski TTNET üye adı:
Yeni TTNET üye adı:
Aktarılmasını istediğim karakter adları:
TTNET ADSL Hizmet Numarası:

Bu bilgileri bize ulaştırdığınızda talebiniz yapılacak kontrolden sonra gerçekleştirilecektir.

NOT: TTNET Hizmet Numarası alanına ADSL ya da VDSL2 aboneliğiniz esnasında size tahsis edilen ve faturanızın sol üst köşesinde yer alan, 10 haneli hizmet numarasıdır. Yeni "TTNET Tek Şifre" üyeliğiniz ile sunucunuza en az bir defa giriş yapmalınız. Kullanıcı adı değiştirilmesi nedeni ile yapılan karakter transferlerinde eski "TTNET Tek Şifre" üye adının sunuculara erişimi kapatılır.
Yazının kaynağını öğrenebilir miyim ?
HİPHOPSTYLE
Kullanıcı avatarı
ARGOS
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Eminönü
Lonca: Old Brothers

Mesaj gönderen ARGOS »

2 defa oldu yeni parola isteği gönderdim fakat hala gelmiyor.Hesabım Yahoo ... Acaba istenmeyen postamı dedim ama onalra da baktım orayada gelmemiş.Ne yapacaz ? ? ? Yönetim yardım . . . TTNET e üyelik hakkında destek veremiyorsanıoz bari bizlere buradan ulaşın . . .
ARGOS - ARGOSS
.
Resim
.
Düzenbazlık ince bir tüy ise adalet "Ecel Getiren"dir...
Resim
İsmail Kaya
Kullanıcı avatarı
JouRney
Tepegöz Avcısı
Tepegöz Avcısı

Mesaj gönderen JouRney »

Kayzer yazdı:Yazının kaynağını öğrenebilir miyim ?
Murat, yazının kaynağı ;

www.istanbuloyun.com :arrow: Destek :arrow: Sıkça Sorulan Sorular
2009-2013
Kullanıcı avatarı
ARGOS
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Eminönü
Lonca: Old Brothers

Mesaj gönderen ARGOS »

TURKIYEIMPARATOR yazdı:2 defa oldu yeni parola isteği gönderdim fakat hala gelmiyor.Hesabım Yahoo ... Acaba istenmeyen postamı dedim ama onalra da baktım orayada gelmemiş.Ne yapacaz ? ? ? Yönetim yardım . . . TTNET e üyelik hakkında destek veremiyorsanıoz bari bizlere buradan ulaşın . . .
YAHOO yla ilgili bilgisi olan varmı ?
ARGOS - ARGOSS
.
Resim
.
Düzenbazlık ince bir tüy ise adalet "Ecel Getiren"dir...
Resim
İsmail Kaya
Lathander
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Lathander »

TTNET Tek Şifre üyeliğiniz ile ilgili destek alabilmek çin lütfen 444 0 375 TTNET Çağrı Merkezi'ne başvrunuz.
İKV'den Haberdar Olun!

http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/center]
Kullanıcı avatarı
Fianxaspendos
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Fianxaspendos »

Merhaba ,

Dün akşam forumda gördüğüm "TTNET Tek şifre"yi söylenildiği gibi yapmaya çalıştım,önce mail adresime gelen aktivasyon ile üyeliğimi aktif hale getirdim ve ardından şifremi yenilemeye çalıştım,şifremin başarıyla değiştirildiği yazıyor fakat oyuna girerken "Üye adı"nı yazıyorum,ne eski şifremle ne de yaptığım "Tek şifre" ile karakterlerimin bulunduğu üyeliğe giremiyorum,ardından TTNET'in sitesine girmeyi denedim,aldığım yeni şifre ile değil,eski şifreyle girebildim,TTNET müşteri hizmetlerini aradım . 18 dakikalık bir görüşmenin ardından bazı bilgileri alıp , beni arayacaklarını söylediler fakat samimi bulmadım . Üyeliğime giremiyorum,içinde yıllardır kullandığım karakterler var , lütfen gereğini yapın .

Saygılarımla ...
...FianxAspendos...GENÇFENERBAHÇELİ...xAspendoSx...yaİSTİKLALyaÖLÜM

“Genel Etkileşim” sayfasına dön