TTNET Tek Şifre'de sorun yaşayanlar hk.

Eski duyuruların arşivlendiği alan
Starlodos
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Lodos

Re: TTNET Tek Şifre'de sorun yaşayanlar hk.

Mesaj gönderen Starlodos »

Dayanamadım telefonla aradım dedim tek şifre aldım adsl hizmet numarasını kaydettim telfonuda kaydettim.
Hersey aktif oldu ama oyuna giremiyom dedim.

Anlıyorum sorunlar yasıyoruz siizn kaydınızı alıyorum arıza için dedi.

Sonra dedimki adsl hizmet numarasına bu soyledigim hesabı kaydettim ama sonradan ben adsl hizmet numarası almadan kayıt olduğum hesapları nasıl yapacagız dedim karşı taraf aynen suu soyledi.

Arkadaşlar bunun için uğraşıyorlar adslsiz kayıt yaptırdıklarınızla eskisi gibi gireceksiniz. ama Tek şifre aktifleştirmek için bize bir mail hesabı verin dedi bende oyundaki hesabımı vedim en kısa sürede sizi arıyacagız dedi bu kadar.

Bakalım da İKV yönetimi bu çileden bizi kurtarsınnnnnnnnnnnnnn genede....
Damlaaa
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Damlaaa »

Starlodos yazdı:Dayanamadım telefonla aradım dedim tek şifre aldım adsl hizmet numarasını kaydettim telfonuda kaydettim.
Hersey aktif oldu ama oyuna giremiyom dedim.

Anlıyorum sorunlar yasıyoruz siizn kaydınızı alıyorum arıza için dedi.

Sonra dedimki adsl hizmet numarasına bu soyledigim hesabı kaydettim ama sonradan ben adsl hizmet numarası almadan kayıt olduğum hesapları nasıl yapacagız dedim karşı taraf aynen suu soyledi.

Arkadaşlar bunun için uğraşıyorlar adslsiz kayıt yaptırdıklarınızla eskisi gibi gireceksiniz. ama Tek şifre aktifleştirmek için bize bir mail hesabı verin dedi bende oyundaki hesabımı vedim en kısa sürede sizi arıyacagız dedi bu kadar.

Bakalım da İKV yönetimi bu çileden bizi kurtarsınnnnnnnnnnnnnn genede....
Kullanıcı avatarı
MORDuMan
Ufkabakan Sakini
Ufkabakan Sakini
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen MORDuMan »

üyeliği aktive ettim denedim gene giremedim hesaba gerçekten çok yazık tek şifre yaptınızda noldu milleti oynadığı oyundan soğuttunuz alkışlayalımmı madalyamı takalım ?
ResimResim
Kullanıcı avatarı
DedeRuhi
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Fianna

Mesaj gönderen DedeRuhi »

Arkadaşlar, bu gün bir yakınımın anlatması üzerine konuyu biraz inceledim. TTNet hesabı üzerinden oyuna erişemediğini söyledi, destek formunu incelerken TTNet üyelikleri için müşteri hizmetlerinin aramnası konusunda bir uyarı vardı. Aradım, yakınım olan kişinin internet sağlayıcısı TTNet'ten farklı bir firma olduğu için yardımcı olamayacaklarını söylediler. Bunun üzerine Tek Şifre İşlemleri ilgili başlıklarda "Hesap Bilgileri" başlığını okuduğumda, TTNet ADSL müşterisi olunmadığı için TTNet hesabı ile bir çok hizmetten faydalanılamayacağını gördüm. Malesef ki o hizmetler arasında "İstanbul Kıyamet Vakti" de var. Sobee üyeliği denemedim fakat Mynet üyeliği sorun çıkarmdan çalışıyor, eğer internet sağlayıcınız TTNet ADSL değil ise, TTNet üyeliğinizle artık oyuna giremeyeceğiniz anlamına geliyor. Bu yüzden farklı sağlayıcı kullanıpta, daha önceden TTNet üyeliği üzerinden oyuna erişen oyuncuların karakterlerini Sobee veya Mynet üyeliklerine aktarmaları faydalı olacaktır diye düşünüyorum.

Resim

İncelemedim ama, sanırım aynı durum "I Can Football" için de geçerli.
Şahsi düşüncem, destek ve forum üzerinden bu konu hakkında daha detaylı bir bilgi verilseydi. Daha az karışıklık yaşanması açısından sağlıklı bir tercih olurdu. Fakat "Yönetim ve Destek Ekibimiz" mağdur durumdaki oyuncuları çağrı merkezine yönlendirmeyi daha doğru bulmuşlar.

Faydalı olabildiysem sevinirim.
İyi eğlenceler..
Stormshadow KeReMo Dederuhi
Lathander
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Lathander »

Daha önceden İKV'yegirmiş olduğunuz TTNET Üyeliğinizi lie yeni almış olduğunuz TTNET Tek Şifre üyeliğiniz ile İKV'ye girebiliyor olmanız gereklidir. Bizim yaptığımız denemelerde bu yönde bir sorun tespit edilmemiştir.

Konu hakkında lütfen bizimle iletişime geçiniz. Bildirim tipi olarak Soru-Cevap'ı seçiniz.

İyi günler.
İKV'den Haberdar Olun!

http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/center]
Kullanıcı avatarı
KraToSs
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Mesaj gönderen KraToSs »

Her gün bir sey oLuyor Şu zıkkımda bır turLu adam gıbı oynayamıyacakmıyız? bıktım ya oyun ıcın elımden gelenı yapıyorum plus alıyorum her sey yapıom Hep aynı şey oyun oynamak ıstıyorum artık oyunnnnn
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
Kullanıcı avatarı
charge
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen charge »

Hala giremiyorum ttnet hesabıma
Natilius aNTiKaCı
Resim
Kullanıcı avatarı
Fianxaspendos
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Fianxaspendos »

Merhaba ,

Dün akşam forumda gördüğüm "TTNET Tek şifre"yi söylenildiği gibi yapmaya çalıştım,önce mail adresime gelen aktivasyon ile üyeliğimi aktif hale getirdim ve ardından şifremi yenilemeye çalıştım,şifremin başarıyla değiştirildiği yazıyor fakat oyuna girerken "Üye adı"nı yazıyorum,ne eski şifremle ne de yaptığım "Tek şifre" ile karakterlerimin bulunduğu üyeliğe giremiyorum,ardından TTNET'in sitesine girmeyi denedim,aldığım yeni şifre ile değil,eski şifreyle girebildim,TTNET müşteri hizmetlerini aradım . 18 dakikalık bir görüşmenin ardından bazı bilgileri alıp , beni arayacaklarını söylediler fakat samimi bulmadım . Üyeliğime giremiyorum,içinde yıllardır kullandığım karakterler var , lütfen gereğini yapın .

Saygılarımla ...
...FianxAspendos...GENÇFENERBAHÇELİ...xAspendoSx...yaİSTİKLALyaÖLÜM
Kullanıcı avatarı
SCaRyx
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Tılsım
Lonca: Scary Team

Mesaj gönderen SCaRyx »

Lathander ben msn ye girmiyorum ve 2-3 yıldırda aynı şifreyle devam ediyodum. Msn gizli sorusunu bırak şifresini bilmiyorum ben carlarımı geriye nasıl alıcam plusum daha yeni bi ilgilenirsen sevinirim..
Kullanıcı avatarı
bilinmez
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen bilinmez »

Dün şifremi değiştirdim ve oyuna girdim fakat gene kullanıcı adı veyahut şifre hatalı diyor ben hergün bununlamı uğraşacağım ? Şu plus bitsin bi 15 gün daha dayanıyım direk sobee ye.

“Eski Duyurular” sayfasına dön