Ttnet Kullanıcları...
- Drelightoxxx
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Ttnet Kullanıcları...
Ttnet 'de Şifre Hatırlatma Ekranından Yeni Şifre İsteyip Mailine Şifre Gelmeyen Kullanıcı Varmı Benden Başka
İyi Forumlar
Drelıghtoxxx / Drelıghtox
- Ruthlessxleader
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Re: Ttnet Kullanıcları...
var arkadasım ben aradım sorun ttnette sımdı konustum musterı hızmetlerıyle benımde sıfrem degıstı fakat maıle gelmıyor ..

- Drelightoxxx
- Sahaf Yardımcısı
Ne Zmn Düzeltileceğini Hakkında Bi Bilgi Verdilermi ?
İyi Forumlar
-
- Acemi Savaşçı
- Klan: Arzın Çocukları
Merhaba
TT-NET müşteri hizmetlerini arayarak gerekli yardımı alabilirsin arkadaşım
444 0 375 Bu numarayı aradıktan sonra 6-3-3 ü Tuşlarsan Gerekli bölüme ulaşıcaksın
Büyük ihtimalle şifreni birkaç defa ard arda girmekten kaynaklı Hesap güvenliği Açısından
Hesabın kilitlenmiştir İnternet hesabının kayıtlı olduğu telefon numarasını veya
Adsl hizmet numaranı Gerekli yerlere ileterek 24 saat içinde yeni şifrene kavuşabilirsin
Future Foes
TT-NET müşteri hizmetlerini arayarak gerekli yardımı alabilirsin arkadaşım
444 0 375 Bu numarayı aradıktan sonra 6-3-3 ü Tuşlarsan Gerekli bölüme ulaşıcaksın
Büyük ihtimalle şifreni birkaç defa ard arda girmekten kaynaklı Hesap güvenliği Açısından
Hesabın kilitlenmiştir İnternet hesabının kayıtlı olduğu telefon numarasını veya
Adsl hizmet numaranı Gerekli yerlere ileterek 24 saat içinde yeni şifrene kavuşabilirsin
Future Foes
- Ruthlessxleader
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Sorunun kilitlenmeyle alakası yoktur..
ben 444 0 375 aradım müşteri hizmetleriyle konuştum;
aktivasyon ve şifre değişikliğinden sonra yollanan yenı şifrelerde sorun gözüküyormuş yani..
şifreyı degıstırdıgımızde bıze tekrar maıl gonderıldı dese bile şuanlık gelmıyor kullanıcı adımız ve sıfremız dogru olsa bıle hata verıyor o yuzden sıfremı unuttum dıyıp maılınıze yenı sıfrenızın gelmesını bekleyın iyi oyunlar
ben 444 0 375 aradım müşteri hizmetleriyle konuştum;
aktivasyon ve şifre değişikliğinden sonra yollanan yenı şifrelerde sorun gözüküyormuş yani..
şifreyı degıstırdıgımızde bıze tekrar maıl gonderıldı dese bile şuanlık gelmıyor kullanıcı adımız ve sıfremız dogru olsa bıle hata verıyor o yuzden sıfremı unuttum dıyıp maılınıze yenı sıfrenızın gelmesını bekleyın iyi oyunlar

- Ophellia
- İskele Babası
Ben yeni şifre istiorum E-posta Adresi bulunamadı ya da hatalı. Lütfen tekrar deneyiniz böle dior :S
saat 5 e kadar çalışma sürücekmiş arkşlar saat 5den sonra giriş yapılabilecekmiş.
Rdmxhüseyin
Rdmxhuseyin
Huseyin
Rdmxhuseyin
Huseyin
TTnet tekşifre ile ilgili detaylı bilgiyi viewtopic.php?f=46&t=48292 adresinden öğrenebilirsiniz.
iyi forumlar.
iyi forumlar.
- halil35
- Salgın Koruyucusu
...

Hani Diyorduk ya " Dünyaları Kaybetsekte Gülüşümüz ON numara " aynen Ordan Devam AGA
- halil35
- Salgın Koruyucusu
...

Hani Diyorduk ya " Dünyaları Kaybetsekte Gülüşümüz ON numara " aynen Ordan Devam AGA