TTNET BİŞİDE SORNSUZ YAPSIN :@

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Damlaaa
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

TTNET BİŞİDE SORNSUZ YAPSIN :@

Mesaj gönderen Damlaaa »

MErhabalar :evil: Tam şifremi ne çıkmış ttnet üyeliğime giremiorm Allah kahretsin ttnetin
Kullanıcı avatarı
PROF
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Re: TTNET BİŞİDE SORNSUZ YAPSIN :@

Mesaj gönderen PROF »

Kod: Tümünü seç

http://forum.istanbuloyun.com/viewtopic.php?f=19&t=48292
bağlantıdaki konuda açıklandığı üzere

Kod: Tümünü seç

https://teksifre.ttnet.com.tr/kullanici-islemleri/sifremi-unuttum/;jsessionid=Zy36N1LZvmJnSGY7h0f5JGtXQJHZLrGtrnwzQJPScW4Cc876Knjt!-2144685293?ref=630540d6-1c90-4cb6-a027-dbf8146d58d7
bu linkteki formla oyuna giriş yaptığınız ttnet üyeliğiyle ilişkili mail adresini ve güvenlik kodunu yazarak mail adresinizin gereksiz bölümüne gelen mailde şifre değiştirme linkine tıklayarak yeni şifre girmeniz yeterli olur. ttnet üyeliğinde adsl bilgilerinin kayıtlı olması veya olmaması birşey değiştirmiyor. 2 ttnet üyeliğimde de şifremi sorunsuz değiştirebildim. yani sorun ttnette değil daha önceden de ttnetin sitesinde tek şifreye geçileceğiyle ilgili bildirimler yayınlanmıştı. ancak oyun yöneticilerinin ilgisizliğindendir ki şifreler değişip sorun ortaya çıktığında konu açıyorlar.[/b][/color]
bir varmış bir yokmuşum
Starlodos
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Starlodos »

PROF

Hemende suçu İKV ye attın yani ne alakası var Sorun ttnette yasanıyor.
Şifre değiştirdik genede giremiyoruz diyorlar adsl numaranı kaydet kaydettik gene giremiyoruz (masei de değiller çünkü)

TTNET araıyorsun arıza kaydı alıyor normal yada adslsiz giriş yapabileceksiniz 2 güne kadar diyor simdi hemen ikv ye attın yani ikv tabiiki suclu başımıza TTNET aldı.

Ben TTNETTEKİ her bolmüne giriyorum ama İKV ye giremiyom neden.

Çünkü biri onaylayacakta ondan saat 20:00 dan sonra değiştirirsen şifreni bilki sende giremiyeektin.

Nese 2 güne kadar tüm sorunlar bitecekmiş.
Kullanıcı avatarı
PROF
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen PROF »

ben sorun yaşamadım bişey diyemiyorum. açıklamandan ttnetin diğer servislerine sorunsuz bağlandığını ama ikvye giremediğini anlıyorum. bu durumda suçlu yine ttnet değil şifre değiştirme işlemini yerine getirebildiler. illa birini suçlamak gerekiyorsa yine sobee suçludur. ttnetle bağlantıları kim sağlıyorsa düzgün yapamamış görevini. her ne kadar tam sürüm olarak yayınlansa da ikv hala hataları olan, düzeltilen ve gelişme sürecinde bir oyundur. bu tarz olaylar hep yaşandı hem sobee üyeliklerde hem de ttnette. bundan sonra da yaşanacaktır. mağdur olan yine oyuncular olacak :) Türk oyunudur vs.dir ikvye gönül verdik illa bi suçlu arayacaksak o da biziz :) gece gece kafa açtık düzelecek elbet bikaç sene daha bekleyelim :)
bir varmış bir yokmuşum

“Genel Sohbet” sayfasına dön