TTNET BİŞİDE SORNSUZ YAPSIN :@
TTNET BİŞİDE SORNSUZ YAPSIN :@
MErhabalar :evil: Tam şifremi ne çıkmış ttnet üyeliğime giremiorm Allah kahretsin ttnetin
- PROF
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re: TTNET BİŞİDE SORNSUZ YAPSIN :@
Kod: Tümünü seç
http://forum.istanbuloyun.com/viewtopic.php?f=19&t=48292
Kod: Tümünü seç
https://teksifre.ttnet.com.tr/kullanici-islemleri/sifremi-unuttum/;jsessionid=Zy36N1LZvmJnSGY7h0f5JGtXQJHZLrGtrnwzQJPScW4Cc876Knjt!-2144685293?ref=630540d6-1c90-4cb6-a027-dbf8146d58d7
bir varmış bir yokmuşum
PROF
Hemende suçu İKV ye attın yani ne alakası var Sorun ttnette yasanıyor.
Şifre değiştirdik genede giremiyoruz diyorlar adsl numaranı kaydet kaydettik gene giremiyoruz (masei de değiller çünkü)
TTNET araıyorsun arıza kaydı alıyor normal yada adslsiz giriş yapabileceksiniz 2 güne kadar diyor simdi hemen ikv ye attın yani ikv tabiiki suclu başımıza TTNET aldı.
Ben TTNETTEKİ her bolmüne giriyorum ama İKV ye giremiyom neden.
Çünkü biri onaylayacakta ondan saat 20:00 dan sonra değiştirirsen şifreni bilki sende giremiyeektin.
Nese 2 güne kadar tüm sorunlar bitecekmiş.
Hemende suçu İKV ye attın yani ne alakası var Sorun ttnette yasanıyor.
Şifre değiştirdik genede giremiyoruz diyorlar adsl numaranı kaydet kaydettik gene giremiyoruz (masei de değiller çünkü)
TTNET araıyorsun arıza kaydı alıyor normal yada adslsiz giriş yapabileceksiniz 2 güne kadar diyor simdi hemen ikv ye attın yani ikv tabiiki suclu başımıza TTNET aldı.
Ben TTNETTEKİ her bolmüne giriyorum ama İKV ye giremiyom neden.
Çünkü biri onaylayacakta ondan saat 20:00 dan sonra değiştirirsen şifreni bilki sende giremiyeektin.
Nese 2 güne kadar tüm sorunlar bitecekmiş.
- PROF
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
ben sorun yaşamadım bişey diyemiyorum. açıklamandan ttnetin diğer servislerine sorunsuz bağlandığını ama ikvye giremediğini anlıyorum. bu durumda suçlu yine ttnet değil şifre değiştirme işlemini yerine getirebildiler. illa birini suçlamak gerekiyorsa yine sobee suçludur. ttnetle bağlantıları kim sağlıyorsa düzgün yapamamış görevini. her ne kadar tam sürüm olarak yayınlansa da ikv hala hataları olan, düzeltilen ve gelişme sürecinde bir oyundur. bu tarz olaylar hep yaşandı hem sobee üyeliklerde hem de ttnette. bundan sonra da yaşanacaktır. mağdur olan yine oyuncular olacak
Türk oyunudur vs.dir ikvye gönül verdik illa bi suçlu arayacaksak o da biziz
gece gece kafa açtık düzelecek elbet bikaç sene daha bekleyelim 
bir varmış bir yokmuşum