TTNET Tek Şifre'de sorun yaşayanlar hk.
Re: TTNET Tek Şifre'de sorun yaşayanlar hk.
KARAKTERİME GİREMİORM :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
- ibrahimking
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
aktifleştirildi diyor ama oyuna girmiyor
yaw sifreyi aktiflestirdik yine giremiorum oyuna yaptınız ise baslattırmayın simdi arkadas biran once bu hatayı düzeltirseniz sevinirim
Ölümsüzçz 49 savaşçı / Ölümsüzçzz 49 şifa / Ölümsüzçzthree 45 savaşçı / Ölümsüzçzkral 47Büyücü Asigencm 49 büyücü Ölümsüzxz 49 savaşçı
olumsuzcz yazdı:yaw sifreyi aktiflestirdik yine giremiorum oyuna yaptınız ise baslattırmayın simdi arkadas biran once bu hatayı düzeltirseniz sevinirim
BİZİ TTNET EZİYETİNDEN KURTARIN BİRER HAK VERİN KURTULALIM BU sunucudan.
Girmiyor girmiyor girmiyor girenler ADSL hizmet numarsından kayıt yaptıranlarrrrrrrrrrr.
Aboooo saçım kalmamışşşş..
Girmiyor girmiyor girmiyor girenler ADSL hizmet numarsından kayıt yaptıranlarrrrrrrrrrr.
Aboooo saçım kalmamışşşş..
bi işide hatasız sorunsuz adam akıllı bir şekilde yapabilseniz emin olun bu kadar tepki ve şikayet almazsınız her yaptığınız işte bir sorun mutlaka çıkıyor ve oyuncuları olumsuz yönde etkiliyor yeter artık

- exoriusII
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Teşkilat
bu mudur olay ? agız tadıyla bi oyun oynatmıyorsnz sureklı sorunlar cıkıyor nası iştir bu arkadaş ?
dostum haklısın ama bana kalırsa onlardan kusursuzu isteyeceğimize bunalrla yetinelim her şeye isyan etmek güzel değil biraz elinizdekini değerlendirin daha iyisi olmayan bir şey olana kadar beklemek veya boşuna zaman geçirmek yerine şu an elinizde olanlarla yetininMORDuMan yazdı:bi işide hatasız sorunsuz adam akıllı bir şekilde yapabilseniz emin olun bu kadar tepki ve şikayet almazsınız her yaptığınız işte bir sorun mutlaka çıkıyor ve oyuncuları olumsuz yönde etkiliyor yeter artık
- exoriusII
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Teşkilat
türk yapımı bi oyun oynamakla en büyük hatayı yaptık zaten belliydi böyle şeyler olcagı 
elimdeki nedir boş zamanlarımda dinlenmek yerine arkadaşlarımla dostlarımla büyüklerimle veya küçüklerimle zaman öldürmek amacıyla oynadığım ve emek harcadığım bir oyun, ki artık oda elimde mi değil mi belli değilDaRKNiqHT yazdı:dostum haklısın ama bana kalırsa onlardan kusursuzu isteyeceğimize bunalrla yetinelim her şeye isyan etmek güzel değil biraz elinizdekini değerlendirin daha iyisi olmayan bir şey olana kadar beklemek veya boşuna zaman geçirmek yerine şu an elinizde olanlarla yetininMORDuMan yazdı:bi işide hatasız sorunsuz adam akıllı bir şekilde yapabilseniz emin olun bu kadar tepki ve şikayet almazsınız her yaptığınız işte bir sorun mutlaka çıkıyor ve oyuncuları olumsuz yönde etkiliyor yeter artık
isyan etmek değil benimkisi gerçeklere ayna tuttum sadece yorumlarımızı veya söylediklerimizi biraz daha göz önünde bulundursalar bu oyun bu hale gelmez ve senin dediğin gibi isyan eden oyuncu sayısı bu kadar fazla olmazdı