TTNET Tek Şifre'de sorun yaşayanlar hk.
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
Re: TTNET Tek Şifre'de sorun yaşayanlar hk.
Tek şifre yollandı diyor ama zaten e postaya giremiyorum şifreniz yanlış diyor bu nasıl iş?
Kayzer yazdı:Sn. Yönetim Bildirim tipini TTNET seçince Üyelik altbaşlığı altında destek vermiyorsunuz. Yardımcı olur musunuz ?"TTNET Tek Şifre" Üye adımı değiştirdim. Oyuna girdiğimde karakterlerimi göremiyorum. Karakterlerim silindi mi?
Hayır, karakterleriniz silinmedi. "TTNET Tek Şifre" üye adınızı değiştirdiğinizde bize yeni bir kullanıcı olarak göründüğünüz için karakterlerinizi göremezsiniz. Bu yüzden zaman kaybetmeden, IKV Destek formuna gidiniz. Bildirim tipini Üyelik olarak seçip bilgilerinizi giriniz.
Açıklama kısmına ise aşağıdaki örnek başvuruyu yapınız. "TTNET Tek Şifre" üye adımı değiştirdiğim için karakterlerimin yeni "TTNET Tek Şifre" üye adına aktarılmasını talep ediyorum.
Sunucu adı:
Eski TTNET üye adı:
Yeni TTNET üye adı:
Aktarılmasını istediğim karakter adları:
TTNET ADSL Hizmet Numarası:
Bu bilgileri bize ulaştırdığınızda talebiniz yapılacak kontrolden sonra gerçekleştirilecektir.
NOT: TTNET Hizmet Numarası alanına ADSL ya da VDSL2 aboneliğiniz esnasında size tahsis edilen ve faturanızın sol üst köşesinde yer alan, 10 haneli hizmet numarasıdır. Yeni "TTNET Tek Şifre" üyeliğiniz ile sunucunuza en az bir defa giriş yapmalınız. Kullanıcı adı değiştirilmesi nedeni ile yapılan karakter transferlerinde eski "TTNET Tek Şifre" üye adının sunuculara erişimi kapatılır.
HİPHOPSTYLE
- ARGOS
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Old Brothers
Tüm çarlarımı SOBEE ye taşıdım.TTNET e çar açmanızı önermiyorum artık.İKV Destek zaten TTNET ile ilgili destek vermiyor.En iyisi SOBEE . . .
ARGOS - ARGOSS
.

.
Düzenbazlık ince bir tüy ise adalet "Ecel Getiren"dir...

İsmail Kaya
- ibrahimking
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
plus biter bitmez sobeee olcam bende
- ARGOS
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Old Brothers
ibrahimking yazdı:plus biter bitmez sobeee olcam bende
Plus ın bitmesine daha 9 gün vardı ama sabırda bir yere kadar.Taşıdım.Çarlar SOBEE ye girer girmez hemen yeni 3 aylık plus ı yükleyecem.TTNET bu tür çalışmaları ile çok kullanıcı kaybediyor ama ne yazık ki farkındadır inşallah.Kayzer yazdı:Plusum bitsin Görürüm o ttneti
ARGOS - ARGOSS
.

.
Düzenbazlık ince bir tüy ise adalet "Ecel Getiren"dir...

İsmail Kaya
ben sorunsuz gerçekleştirdim teşekkür ediyorum bunu sağlayanlara 
- ibrahimking
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Kuklacı
BEN 2 SAAT ONCE SORUNSUZ OYNUYORDUM TEK SIFREDE YAPTIM AMA SIMDI OYUNA GIREMIYORUM:TEK SIFREYE DE GIREMIYORUM YETER YA :evil: :evil:
- SCaRyx
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Scary Team
Ya oyundan bezdim yeterrr msn şifreyi bilmiyorum o carların başına inş bişey gelmez plus yeni tek şifreyi buldunuz buna da bi çare bulun carlarıma kaç gündür giremiyorum haddimi aştığımın farkındayım yapacak bişey bırakmadınız..!
(BERKCAN)=(Crazyxberkcan)
(BERKCAN)=(Crazyxberkcan)
- NATHAN
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Teşkilat
ya benim işlemlerim normal gerçekleşti ama oyuna girerken sorun oluyor, kullanıcı adınız ve/veya şifreniz hatalı diyor :S
bNATHAN
PINKFLOYD
NATHANs
NATHANb
PINKFLOYD
NATHANs
NATHANb