saç kesimleri ? (soru)
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
saç kesimleri ? (soru)
özellikle uzun saçlarda kesim yapmak çok zor oluyor. iyice yakınlaştırıp tek tek piksel piksel kesmek zorunda kalıyorum
daha kısa bir yolu var mı ?
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu
Re: saç kesimleri ? (soru)
vardır bi bilen ya :?:

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
kesmek istediğin yerin dışını beyaza boya ( fazla büyük olmasın ) beyaza tıkladığında saçlar dahil hepsini keser

!...Üyeliğin Şifresi Değiştirilmiştir İlgililerin Bilgisine...!
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu
daha açık söyler misin ?Tokerx yazdı:kesmek istediğin yerin dışını beyaza boya ( fazla büyük olmasın ) beyaza tıkladığında saçlar dahil hepsini keser

Gizlenmiş İçerikGöster
VAMOS RAFA!
resmi paintle aç dışını kalemle beyaza boya sonra adobeyle aç sihirle değnekle beyaza tıkla beyazın içindekileri seçer ..mitmet yazdı:daha açık söyler misin ?Tokerx yazdı:kesmek istediğin yerin dışını beyaza boya ( fazla büyük olmasın ) beyaza tıkladığında saçlar dahil hepsini keser
bu işleri 2 yıl önce bıraktım daha kolay yolunu bilen vardır kesin

- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu
tek tek beyaza boyamakla etrafını kesmek aynı zorlukta. vardı diye hatırlıyorum daha kısa bi yolu ama bilen bi hayırsever çıkmadıTokerx yazdı:resmi paintle aç dışını kalemle beyaza boya sonra adobeyle aç sihirle değnekle beyaza tıkla beyazın içindekileri seçer ..mitmet yazdı:daha açık söyler misin ?Tokerx yazdı:kesmek istediğin yerin dışını beyaza boya ( fazla büyük olmasın ) beyaza tıkladığında saçlar dahil hepsini keser

Gizlenmiş İçerikGöster
VAMOS RAFA!
hızlı seçim aracını denedin mi ? ben ince çizgileri onunla alıyorummitmet yazdı:tek tek beyaza boyamakla etrafını kesmek aynı zorlukta. vardı diye hatırlıyorum daha kısa bi yolu ama bilen bi hayırsever çıkmadıTokerx yazdı:resmi paintle aç dışını kalemle beyaza boya sonra adobeyle aç sihirle değnekle beyaza tıkla beyazın içindekileri seçer ..mitmet yazdı:daha açık söyler misin ?Tokerx yazdı:kesmek istediğin yerin dışını beyaza boya ( fazla büyük olmasın ) beyaza tıkladığında saçlar dahil hepsini keser

Saç kesimleri için Filter/Extract en iyi yöntemdir. Resimli bir anlatım var aşağıdaki adreste, bir göz gezdirin 
:arrow: http://www.grafikerler.net/photoshop-de ... t3001.html
:arrow: http://www.grafikerler.net/photoshop-de ... t3001.html
2009-2013
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu
teşekkür ederim ama bende öyle bir araç gözükmüyor :?

Gizlenmiş İçerikGöster
VAMOS RAFA!
Adobe Photoshop kullanmıyor musunuz ?mitmet yazdı:teşekkür ederim ama bende öyle bir araç gözükmüyor :?
Programı açınca yukarıda menüler görecekseniz. Filter Menüsü / Extract
2009-2013