Üretim Sıfırlama

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
IIDarkLiDeRII
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Üretim Sıfırlama

Mesaj gönderen IIDarkLiDeRII »

Arkadaşlar 3 aylık paket yükledim ama üretim sıfırlamaya girmek istediğimde karşıma ikv özel sürüm kutusu yüklemelisiniz çıkıyor. Kutu yüklü ne yapmam gerek. ACİL !!
Resim
IIDarkŞifaII
IIDarkBüyüII
PhxMecnun
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Klan: Arzın Çocukları

Re: Üretim Sıfırlama

Mesaj gönderen PhxMecnun »

mısır ve yeraltında GBMO gir ...
Saygılarımla..

Resim

Web Sitemiz : www.PhClan.OrG

Phx ( Planet Hunter = Gezegen Avcıları ) Grup Lideri...

PhMecnun - PhxMecnun -PhxLider-PHxMECNUNxTeşkilat
Kullanıcı avatarı
IIDarkLiDeRII
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen IIDarkLiDeRII »

Mecnun abi dediğini yaptım gittim yeraltında gbm yaptım yukarıda gbm yaptım sonra üretime gittim ama olmadı yalnız sıfırladıktan sonra puanları dağıtıyorum onla bir alakası olabilir mi ?
Resim
IIDarkŞifaII
IIDarkBüyüII
Kullanıcı avatarı
DigitalKumSaati
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen DigitalKumSaati »

Nocomment yazdı:Merhaba İKV,

Sizlerin de seveceğini umduğumuz iki güncellemeyi tamamlamış bulunuyoruz. Bu ön duyurudan sonra yarından itibaren bu iki özelliği kullanabilir olacaksınız.

Günler, haftalar, aylar hatta yıllar boyu emek verdiğiniz karakterlerinizin bir anlık dikkatsizlik nedeni ile kaybolup gitmesini artık önleyebileceksiniz. Üstelik bu hizmet geriye dönük olarak bir aylığına çalışabilmektedir. Koşullu bir destek hizmeti olarak sunulacak bu hizmetin detayları aşağıda paylaşılmıştır.

....

İKV Kutu Özel Sürüm ile plus paket yükledim ama hala İKV Kutu Özel Sürüm olması gerektiğini söylüyor?

Evet. İKV Kutu Özel Sürüm ile yükleme yaptıktan 1 gün sonra Kutu ayrıcaklıklarından yararlanabilirsiniz.

....
İKV camiasına duyurulur.[/color]
İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!
replay
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen replay »

3 aylık plus aldım 29.900 gecen gün aldım mobil ödeme ile aldım oldu fakat üretimi sıfırlamıyor 3 gun gecti üzerinden hala yapamıyorum plus almanız gerekiyor diyor hala lütfen yardım bekliyorum tşkler
Kullanıcı avatarı
Kronik35
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Revenge Of Nobility

Mesaj gönderen Kronik35 »

3 Aylık özel sürüm kutusu yani isim değiştirmeli olanlarda olmuyor sanırım grup bölgesi eklentisi kutusu oluyor yani 19.90'a olanlar.Bende 3aylık isim değiştirmeli yükledim fakat aradan 3 gün geçti sıfırlamadı.
Revenge of Nobility

KRoNıcK
''Öyle kolay bir sınavdayız ki,kitap açıp bakmak bile serbest''

Resim
Starlodos
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Starlodos »

IIDarkLiDeRII yazdı:Arkadaşlar 3 aylık paket yükledim ama üretim sıfırlamaya girmek istediğimde karşıma ikv özel sürüm kutusu yüklemelisiniz çıkıyor. Kutu yüklü ne yapmam gerek. ACİL !!
Mısır Çarşısında yanlış yere girdigin belli oluyor yetenekler sıfırlanıyor diyon iki ayrı yer var dikkat etsen yetiyor. galiba
Kullanıcı avatarı
PROF
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen PROF »

3gün geçip de üretim sıfırlayamayan arkadaşların destek formuyla durumu yönetime bildirmelerini tavsiye ederim. 30tl(isim değiştirmeli) veya 20tl olan kutularla bi ilgisi yok ikisi de aynı plus. konuyla ilgili daha önce de forumdan şikayet edenler oldu. destek formundan iletişime geçerseniz yardımcı olacaklardır.
bir varmış bir yokmuşum

“Genel Sohbet” sayfasına dön