Bir Bakın Beyler-Bayanlar
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Bir Bakın Beyler-Bayanlar
dikkat dağıtmaya karşı dimdik duramazsın. sen bozdukça atar.
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
Yine Bozarım xD
Kudreti Biter Elbette xD
Kudreti Biter Elbette xD
Zulüm İçin Yaşamak Ölüm , Sanat İçin Yaşamak Ölümsüzlüktür.
Deat adlı üye.
Arkadaşım Bana.
Büyücüyü 2 Vuruşunda indirecek bir savaşçı lazım.
Kafa Koparanın ortalaması gayet iyi ve bana yetiyor.
Yani bana seri silah lazım değil.
Ve Ayrıca 3 Adet Işık Hanım İtem Var.+30.000 Saldırı yetmezmi.
Defansif de saldırı azalmıyor aynı kalıyor yani 39 lvl zamanında üstünde 5[5dedim çünkü şaheser ayrı o item ayrı] adet saldırı bulunan savascı ıska atmazdı.[dıkkat dagıtma olmadan , genelde.]
Ve ayrıca bilen varmı süpürme saldırısı 15 puanda ofansif dövüş olmadan kaç vurur.
Ve Zırhdanmı Etkileniyor.
He birde hasarını artırmak için bir şey yapılmazmı.
Arkadaşım Bana.
Büyücüyü 2 Vuruşunda indirecek bir savaşçı lazım.
Kafa Koparanın ortalaması gayet iyi ve bana yetiyor.
Yani bana seri silah lazım değil.
Ve Ayrıca 3 Adet Işık Hanım İtem Var.+30.000 Saldırı yetmezmi.
Defansif de saldırı azalmıyor aynı kalıyor yani 39 lvl zamanında üstünde 5[5dedim çünkü şaheser ayrı o item ayrı] adet saldırı bulunan savascı ıska atmazdı.[dıkkat dagıtma olmadan , genelde.]
Ve ayrıca bilen varmı süpürme saldırısı 15 puanda ofansif dövüş olmadan kaç vurur.
Ve Zırhdanmı Etkileniyor.
He birde hasarını artırmak için bir şey yapılmazmı.
Zulüm İçin Yaşamak Ölüm , Sanat İçin Yaşamak Ölümsüzlüktür.
- DeathLord
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Meran
Süpürme saldırısını pek denemedim ancak defansif halde 1kdan yukarı çıkabileceğini sanmıyorum.30 saldırı demişsin ama defansif moda geçince saldırı düşüyor.Yani sen en fazla 230 saldırıya sahip olursun tahminim.Ayrıca sen bozdukça dikkat atarlar çünkü yenilenme süren 3 sn büyü bozmanın.Sen bozmayla uğraşırken üstünde sert vuruş ağır vuruşlar seker.Ayrıca defansif modda maksimum hasar %25 civarı düşüyor.Yani sen her yeteneğini kullan, büyücü seni sadece saldırı skilleriyle kesebilir defansif isen.Hele ki büyücü elektrik-buz ise.
Leb demeden LeBronn James'tir pek çok MC
Ais Ezhe(R)
SusTuRun
Ais Ezhe(R)
SusTuRun
defansivde süpürme 1k mı :mrgreen: :mrgreen: ofansiv olmadan süpürme bir hiç.....DeathLord yazdı:Süpürme saldırısını pek denemedim ancak defansif halde 1kdan yukarı çıkabileceğini sanmıyorum.30 saldırı demişsin ama defansif moda geçince saldırı düşüyor.Yani sen en fazla 230 saldırıya sahip olursun tahminim.Ayrıca sen bozdukça dikkat atarlar çünkü yenilenme süren 3 sn büyü bozmanın.Sen bozmayla uğraşırken üstünde sert vuruş ağır vuruşlar seker.Ayrıca defansif modda maksimum hasar %25 civarı düşüyor.Yani sen her yeteneğini kullan, büyücü seni sadece saldırı skilleriyle kesebilir defansif isen.Hele ki büyücü elektrik-buz ise.

!...Üyeliğin Şifresi Değiştirilmiştir İlgililerin Bilgisine...!
- DeathLord
- Çınaraltı Müdavimi
Johnny Michael iyi bak 1k'dan yukarı çıkamayacağını yazmışım.Tokerx yazdı:defansivde süpürme 1k mı :mrgreen: :mrgreen: ofansiv olmadan süpürme bir hiç.....DeathLord yazdı:Süpürme saldırısını pek denemedim ancak defansif halde 1kdan yukarı çıkabileceğini sanmıyorum.30 saldırı demişsin ama defansif moda geçince saldırı düşüyor.Yani sen en fazla 230 saldırıya sahip olursun tahminim.Ayrıca sen bozdukça dikkat atarlar çünkü yenilenme süren 3 sn büyü bozmanın.Sen bozmayla uğraşırken üstünde sert vuruş ağır vuruşlar seker.Ayrıca defansif modda maksimum hasar %25 civarı düşüyor.Yani sen her yeteneğini kullan, büyücü seni sadece saldırı skilleriyle kesebilir defansif isen.Hele ki büyücü elektrik-buz ise.
Ais Ezhe(R)
SusTuRun
Ais Ezhe(R)
SusTuRun
bende sana defansivde süpürme bi işe y yaramayacağını yazmışımDeathLord yazdı:Johnny Michael iyi bak 1k'dan yukarı çıkamayacağını yazmışım.Tokerx yazdı:defansivde süpürme 1k mı :mrgreen: :mrgreen: ofansiv olmadan süpürme bir hiç.....DeathLord yazdı:Süpürme saldırısını pek denemedim ancak defansif halde 1kdan yukarı çıkabileceğini sanmıyorum.30 saldırı demişsin ama defansif moda geçince saldırı düşüyor.Yani sen en fazla 230 saldırıya sahip olursun tahminim.Ayrıca sen bozdukça dikkat atarlar çünkü yenilenme süren 3 sn büyü bozmanın.Sen bozmayla uğraşırken üstünde sert vuruş ağır vuruşlar seker.Ayrıca defansif modda maksimum hasar %25 civarı düşüyor.Yani sen her yeteneğini kullan, büyücü seni sadece saldırı skilleriyle kesebilir defansif isen.Hele ki büyücü elektrik-buz ise.

!...Üyeliğin Şifresi Değiştirilmiştir İlgililerin Bilgisine...!
- DeathLord
- Çınaraltı Müdavimi
Arkadaşın yorumlarına bak.Defansif olmak istiyor.Son yorumunda ofansif olmadan kaç vurduğunu sormuş.Bende 1k'dan yukarı çıkamayacağını yazmışım.İşe yarar olduğunu nerede belirttim söyler misin?Tokerx yazdı:bende sana defansivde süpürme bi işe y yaramayacağını yazmışımDeathLord yazdı:Johnny Michael iyi bak 1k'dan yukarı çıkamayacağını yazmışım.Tokerx yazdı:defansivde süpürme 1k mı :mrgreen: :mrgreen: ofansiv olmadan süpürme bir hiç.....DeathLord yazdı:Süpürme saldırısını pek denemedim ancak defansif halde 1kdan yukarı çıkabileceğini sanmıyorum.30 saldırı demişsin ama defansif moda geçince saldırı düşüyor.Yani sen en fazla 230 saldırıya sahip olursun tahminim.Ayrıca sen bozdukça dikkat atarlar çünkü yenilenme süren 3 sn büyü bozmanın.Sen bozmayla uğraşırken üstünde sert vuruş ağır vuruşlar seker.Ayrıca defansif modda maksimum hasar %25 civarı düşüyor.Yani sen her yeteneğini kullan, büyücü seni sadece saldırı skilleriyle kesebilir defansif isen.Hele ki büyücü elektrik-buz ise.
Ais Ezhe(R)
SusTuRun
Ais Ezhe(R)
SusTuRun