Klan için Savacı Yetenekleri ?
Klan için Savacı Yetenekleri ?
Evet arkadaslarım Klan icin ( Ofansif ) savascı yetenekleri neler olmalıdır daha 48 lvl im ama olsun atlarım.Bide nerde kasılmam gerektiğinide sölerseniz sevinirim.Simdiden tesekkurederim.
- secret
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Klan için Savacı Yetenekleri ?
Klan savaşı için savaşcı yetenekleri şöyle olmalıdır 49 level için söylüyorum ; 98 puan şöyle dağıtılmalı bence ,
Depar 15
Sert vuruş 15
Ağır vuruş 15
Ofansif dövüş 15
Durdurma 15
Dikkat dagıtma 15
Zihin toplama 5
Süpürme vuruşu 2
Sarsılmaz 1
Klan savaşı için zihin toplamaya 5 puan vermeniz yeterlidir El tutulmasını da Zihin tutulmasını da bozar. Ancak Yaratıkların zehir ve asit etkisini biraz zor topluyor onu söyleyeyim, o da 49 level birisi için çok da problem değil.
Klan savaşında işin içinde büyücü de olduğu için eğer büyücü kesmek istiyorsan yukarıda olduğu gibi mutlaka durdurma ve dikkat dağıtma 15 olmalı, bu yetenekleri büyücünün hapsetme ve kutup gibi yeteneklerini kullandırmak ve hareket kabiliyetini yavaşlatmak için kesinlikler gerekli diye düşünüyorum
Sarsılmaza da kesinlikle 1 puanı ver, eğer büyücü kesmek istiyorsa ws de akıllı bir savaşcı mutlaka sarsılmazı kullanacaktır. ( Ws de zaman kazanmak depar yada durdurma o an hangi yeteğin yenilenme süresi yakınsa yeteneği 2. sefer kullanabilmek için büyücüyü oyalamayı bilmeli ve yeri gelince sarsılmaz açarak skilin süresinin gelmesini sağlamak gerekir )
Bana göre en ideal yetenekler bunlar gene de kişiden kişiye değişir tabi
Depar 15
Sert vuruş 15
Ağır vuruş 15
Ofansif dövüş 15
Durdurma 15
Dikkat dagıtma 15
Zihin toplama 5
Süpürme vuruşu 2
Sarsılmaz 1
Klan savaşı için zihin toplamaya 5 puan vermeniz yeterlidir El tutulmasını da Zihin tutulmasını da bozar. Ancak Yaratıkların zehir ve asit etkisini biraz zor topluyor onu söyleyeyim, o da 49 level birisi için çok da problem değil.
Klan savaşında işin içinde büyücü de olduğu için eğer büyücü kesmek istiyorsan yukarıda olduğu gibi mutlaka durdurma ve dikkat dağıtma 15 olmalı, bu yetenekleri büyücünün hapsetme ve kutup gibi yeteneklerini kullandırmak ve hareket kabiliyetini yavaşlatmak için kesinlikler gerekli diye düşünüyorum
Sarsılmaza da kesinlikle 1 puanı ver, eğer büyücü kesmek istiyorsa ws de akıllı bir savaşcı mutlaka sarsılmazı kullanacaktır. ( Ws de zaman kazanmak depar yada durdurma o an hangi yeteğin yenilenme süresi yakınsa yeteneği 2. sefer kullanabilmek için büyücüyü oyalamayı bilmeli ve yeri gelince sarsılmaz açarak skilin süresinin gelmesini sağlamak gerekir )
Bana göre en ideal yetenekler bunlar gene de kişiden kişiye değişir tabi

Oяіgіиαℓ ® Secretmissile
║▌│█│║▌║││█║▌│║█║
║▌│█│║▌║││█║▌│║█║
Gizlenmiş İçerikGöster
CTRL + W
Re: Klan için Savacı Yetenekleri ?
Peki teşekkürederim kardeşim.