•°█▓ANADOLU SELÇUKLULARI LONCASI█▓•°
- Batuhangs730
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Re: •°█▓ANADOLU SELÇUKLULARI LONCASI█▓•°
Özel sebeplerden dolayı ve loncanın kötüye gidişi dolayısıyla ANADOLU SELÇUKLULARI LONCASINDAN ayrılıyorum. Kardeşlerim hepinize başarılar
Batuhangs [^Ecel Getiren]
Vatanxduty
Batuhangsxşifacı [1910 BÜYÜ ŞİFA]
Wildpisagor
GALATASARAY
Vatanxduty
Batuhangsxşifacı [1910 BÜYÜ ŞİFA]
Wildpisagor
GALATASARAY
- ibrahimking
- Arzuhalci'nin Adamı
- Klan: Arzın Çocukları
aga özele pm le konusak ozelden senınleBatuhangs730 yazdı:Özel sebeplerden dolayı ve loncanın kötüye gidişi dolayısıyla ANADOLU SELÇUKLULARI LONCASINDAN ayrılıyorum. Kardeşlerim hepinize başarılar
-
- İri Fare Avcısı
- Lonca: CİHAN I HÜKÜMRAN
batuhan herkezden beklerdim ama senden beklemezdim olsun rest insallah iyi itemler düsürürsün ama sunuda bil sana güvenmiştimama bosaymıs basarılar.....
Ne birini bi hiç ugruna satarım nede birinin malına göz dikerim ben buyum ne yapmak istersem kendim yapmaya calısır ve kazanmak için elimden geleni yaparım...
IxTRaBZoNLuxI
IxTRaBZoNLuxI
- tokyo2drift
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Lonca: Nefer Team
Gidene Kal Demeyiz Güngör Giden Gitsin Ama Şunuda Bilsin Giden Birdaha Geri Gelemez...Zebellahx yazdı:batuhan herkezden beklerdim ama senden beklemezdim olsun rest insallah iyi itemler düsürürsün ama sunuda bil sana güvenmiştimama bosaymıs basarılar.....
Özel Sebep Diyip Rest Loncasına Girenle İşimiz Olmaz.
MassPerformanceHALL
KatyPerry
Nefer Team
KatyPerry
Nefer Team
- anilklc
- Sahaf Yardımcısı
Batu sana hiç yakıştıramadım Lonca Geriye gidiyorsa iyiye gitmesi için yardım etmek yerine cıkıyorsun.Laf belki bana düşmez ama yakışmadı.Batuhangs730 yazdı:Özel sebeplerden dolayı ve loncanın kötüye gidişi dolayısıyla ANADOLU SELÇUKLULARI LONCASINDAN ayrılıyorum. Kardeşlerim hepinize başarılar
Ecelinşifası
Kalıcc [Ecel Getiren ^]
eSeNBeYIII [Latif ^]
Kalıcc [Ecel Getiren ^]
eSeNBeYIII [Latif ^]
- tokyo2drift
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Lonca: Nefer Team
Aynen Kardes Katılıyorum Sana Lonca İyi Olunca Bizden İyisi Yok Lonca Kötüye Gidince Bizden Kötüsü Olmuyor.anilklc yazdı:Batu sana hiç yakıştıramadım Lonca Geriye gidiyorsa iyiye gitmesi için yardım etmek yerine cıkıyorsun.Laf belki bana düşmez ama yakışmadı.Batuhangs730 yazdı:Özel sebeplerden dolayı ve loncanın kötüye gidişi dolayısıyla ANADOLU SELÇUKLULARI LONCASINDAN ayrılıyorum. Kardeşlerim hepinize başarılar
MassPerformanceHALL
KatyPerry
Nefer Team
KatyPerry
Nefer Team
- anilklc
- Sahaf Yardımcısı
bu arada sende hiç konuşma CiHaN-I HüKüMRaN Loncasına başvuru yapıyorsun batu'dan farkın yokZebellahx yazdı:batuhan herkezden beklerdim ama senden beklemezdim olsun rest insallah iyi itemler düsürürsün ama sunuda bil sana güvenmiştimama bosaymıs basarılar.....
Ecelinşifası
Kalıcc [Ecel Getiren ^]
eSeNBeYIII [Latif ^]
Kalıcc [Ecel Getiren ^]
eSeNBeYIII [Latif ^]
-
- İri Fare Avcısı
- Lonca: CİHAN I HÜKÜMRAN
anilklc yazdı:bu arada sende hiç konuşma CiHaN-I HüKüMRaN Loncasına başvuru yapıyorsun batu'dan farkın yokZebellahx yazdı:batuhan herkezden beklerdim ama senden beklemezdim olsun rest insallah iyi itemler düsürürsün ama sunuda bil sana güvenmiştimama bosaymıs basarılar.....
işim olmaz cihanı hümrandan
Ne birini bi hiç ugruna satarım nede birinin malına göz dikerim ben buyum ne yapmak istersem kendim yapmaya calısır ve kazanmak için elimden geleni yaparım...
IxTRaBZoNLuxI
IxTRaBZoNLuxI
- LASTDRAGON
- Demirci Çırağı
CİHAN I HÜKÜMRAN lononcasıyla işim yok derken neyi kastediosun Basvuruyu yapan sen reddeden ben. Burda işim olmaz diyen sen
Biraz tuhaf dimi
Başarılar...
CİHAN I HÜKÜMRAN Lonca KuRuCuSu
IxLoNeSoMexI
YoSuNGözLüM
ARTHAS
<ROA>
YoSuNGözLüM
ARTHAS
<ROA>
- anilklc
- Sahaf Yardımcısı
Gurur yapıyor adam ferhat XDLASTDRAGON yazdı:CİHAN I HÜKÜMRAN lononcasıyla işim yok derken neyi kastediosun Basvuruyu yapan sen reddeden ben. Burda işim olmaz diyen senBiraz tuhaf dimi
Başarılar...
Ecelinşifası
Kalıcc [Ecel Getiren ^]
eSeNBeYIII [Latif ^]
Kalıcc [Ecel Getiren ^]
eSeNBeYIII [Latif ^]