ÇAR KURTARMA HAKKINDA..(önemli)
-
- İskele Babası
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
ÇAR KURTARMA HAKKINDA..(önemli)
s.a ben çarlarımı karekter kurtarma etkinliği çıkmadan 1 ay önce fln silmştim şu an geri almak istedm karekter kurtarma başvurusunu seçtim ama diyo ikv özel kutu yüklü olması lazm diyo eğer ikv özel kutuyu alırsam çarımı geri alabilirmiyim.. bi arkadaşın başına daha geldi bu kurtarma etkinliği çıkmadan en fazla 2 adet çar geri alabileceğini sölediler ve geri aldi 2 tane çarını..şimdi yetkili biri dicekki desteğe mail fln at onuda yaptım diyolarki İKV KAREKTER KURTARMA bölümünü seç diyolar ama onu seçince özel kutu lazm kurtarabilmenz için diyo.ondan konu açtım eğer özel kutu alırsam çarımı geri alabilirmiym yetkili bi kişi aydınlatabilrmi ...
Re: ÇAR KURTARMA HAKKINDA..(önemli)
1 ay içerisinde sildisen kutu al yükle başvur ama 1 ayı geçtise olmaz galiba öyle birşey yazıyordun.
Çarın pluslu degilse direk siliniyor.Starlodos yazdı:1 ay içerisinde sildisen kutu al yükle başvur ama 1 ayı geçtise olmaz galiba öyle birşey yazıyordun.
Semiha 16 Oca 2011 12:09
Merhaba
Karakterin saklanması için, karakter silindiği an üyeliğinizde Plus Paket aboneliğine sahip olmalıdır. Her hangi bir Plus Paket aboneliği yeterlidir (1 aylık 3 aylık ). Aksi takdirde, karakteriniz silindiğinde üyeliğinizde Plus Paket yüklü değilse karakteriniz eskiden olduğu gibi direk olarak silinecektir.
Daha detaylı bilgi için viewtopic.php?f=46&t=39559
- Hellxsting
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Al Bir Kutu Yükle Canım Mutlaka Gelecektir YAnımdaki Elemanlardan Birisinin Çarı Silindi Plus Paketi Yüklü Deyildi Yükledi Çarlarını Geri Aldı

Hellxsting
Ölü biri yalnız şunu bilir: Yaşamak ölmekten daha iyidir
- HellRiDerS
- Fareli Köyün Kavalcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Lütfen aynı konu hakkında birden fazla başlık açmayınız.
Koray YAR