Merhaba arkadaşlar,
Benim gibi, bir çok kişinin de dikkatini çekmiştir.Üretim ve toplama sistemiyle diğer MMORPG'lerin arasından sıyrılabilen İKV, oyun içinde bulunan madenleri yaratıklardan düşen değerli eşyalar ile büyük bir ticaret sistemi içine sürüklüyorDU.Fakat Grup Bölgeleri geldikten sonra karakterler neredeyse tamamen nadide duruma geldi.Karakterler nadide olunca çeşitli yaratıklardan düşen efsunlu eşyalarında değeri düştü.Üretimi %90 ölçüde düşüren nadide sistemi aynı şekilde madenleri kaynaklarından çekmek dışında , çeşitli yollarla(yaratık öldürmek vs.)elde etme olanağını da düşürdü.Nadidelerin arasından Ejder Asa, Ashab-ı Kehf, Latif,Ecel Getiren isimli şaheserler sıyrıldı.Giderek büyüyen ve oyuncu sayısı artan sunucularda 2-4 maden arasında dolaşıp minimum şanslarla çıkan madenleri toplayıp silah üretmek zor olsa gerek(Bizim gibi yüzlercesi var).Yaratıklardan düşen ganimetler de değersiz olduğuna göre İstanbul Kıyamet Vakti 20 kişi bir bir objenin etrafına geçip günlerce maden toplamak mı?Cebimde para giderek artıyor ve şaheser dışında hiçbirşeye yaramıyor.Tarih öncesi devirlerdeyiz sanki , takas usulü :roll:
Çemberlitaş ile birlikte gelecek eşyaların aktarılması gerekli , sizce?
Tekdüzelik
- DeathLord
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Tekdüzelik
Leb demeden LeBronn James'tir pek çok MC
Ais Ezhe(R)
SusTuRun
Ais Ezhe(R)
SusTuRun
- Kurtlarxfearx
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Tılsım
Re: Tekdüzelik
DeathLord yazdı:Merhaba arkadaşlar,
Benim gibi, bir çok kişinin de dikkatini çekmiştir.Üretim ve toplama sistemiyle diğer MMORPG'lerin arasından sıyrılabilen İKV, oyun içinde bulunan madenleri yaratıklardan düşen değerli eşyalar ile büyük bir ticaret sistemi içine sürüklüyorDU.Fakat Grup Bölgeleri geldikten sonra karakterler neredeyse tamamen nadide duruma geldi.Karakterler nadide olunca çeşitli yaratıklardan düşen efsunlu eşyalarında değeri düştü.Üretimi %90 ölçüde düşüren nadide sistemi aynı şekilde madenleri kaynaklarından çekmek dışında , çeşitli yollarla(yaratık öldürmek vs.)elde etme olanağını da düşürdü.Nadidelerin arasından Ejder Asa, Ashab-ı Kehf, Latif,Ecel Getiren isimli şaheserler sıyrıldı.Giderek büyüyen ve oyuncu sayısı artan sunucularda 2-4 maden arasında dolaşıp minimum şanslarla çıkan madenleri toplayıp silah üretmek zor olsa gerek(Bizim gibi yüzlercesi var).Yaratıklardan düşen ganimetler de değersiz olduğuna göre İstanbul Kıyamet Vakti 20 kişi bir bir objenin etrafına geçip günlerce maden toplamak mı?Cebimde para giderek artıyor ve şaheser dışında hiçbirşeye yaramıyor.Tarih öncesi devirlerdeyiz sanki , takas usulü :roll:
Çemberlitaş ile birlikte gelecek eşyaların aktarılması gerekli , sizce?
Eşyaların aktarılması gerekli değil, gerekli olan şu gb lerden düşen zırhla ws. lerin gücünün azaltılması/satılabilmesi.
Eskiden para kasıp item alıyordun oyunda bir havan oluyordu şimdi git gb ye 1 gün çıkma birşeyler düşüyor savaşçılara. Eğer böyle bir saçmalık oyundaki güç dengesini bozuyorsa ikv nin geleceği belli.
- Refresh
- Labirent Rehberi

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Guardians Of İstanbul
Oyunda bence item çeşitliliği az nadide çeşitliliği yok dencek kadar az dolayısıyla herkes aynı itemleri giyiyor.Birçok itemin reçetesi falan olmalıydı.
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!
GuardianS of İstanbuL
- DeathLord
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Meran
Yorumlar için sağolun arkadaşlar.Amaç oyunu tekdüzelikten kurtarmak, güncel.
Leb demeden LeBronn James'tir pek çok MC
Ais Ezhe(R)
SusTuRun
Ais Ezhe(R)
SusTuRun
item sayısı azz katılıyorum