Merhaba,
Öncelikle geçmiş olsun...
Size basit bir örnek vereyim bu oyundan bir abi urban zırh alınır diye yazıyor sonra çalan sahis urban zırhı yansıtıyor eve dişi örümceğe çağrıyor abi gittiğinde biraz sasiriyor daha 7 lvl car buraya nasıl gelmiş olabilir neyse soruyo falan arkadaslarla geldim diyo als veris açıyorlar parayı koyuyor ve birden oyundan düsüyor abim ve bir daha giremiyor tüm çarlari ve diğer hesaptaki çarları gitti varın siz düsünün gerisini doğrumu gercekmi
Bu işlerden az çok anlayan biri olarak bunu yapması mümkün bu gibi durumlardan korunmak için mutlaka güncel bir güvenlik duvarı programı kurun norton 2011 tavsiyemdir
Herkesın dıkatını acılll bı konu sız yonetıcılerınde dikatin
- DerindekiSIR
- Sahaf Yardımcısı
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Tılsım
Re: Herkesın dıkatını acılll bı konu sız yonetıcılerınde dikatin
(Öncelikle bu konuyu gereksiz uydurma olarak niteleyen kişiler için diyorum) bilmiyorum neye dayanarak bu şekilde kesin ve ittaalı konuşuyosunuz bence gereksiz yorum yapmak yerine bi gözden geçirmelerini istemek lazım oyunda bir çok hatalar oluşmuyormu ikvnin hala düzeltemediği eksiklikler yokmu var oyun sarması klanda karşı rakibin menzil dışı gözükmesi konuyla alakası olmasa bile ve bunu oyuncuya mal edip bamlamaları daha mor gözlükler yok iken kişinin yansıtması insan istedikten sonra yapamıyacağı şey yoktur bilgisayar dünyasında benim ve 1 kaç arkadaşın başına bu şekilde geldi diye düşünüyorum bu benim fikrim ister katılırsınız ister katılmassınız uygun bi dille yazanlar için tşk ederim ama tatmin edici bulmadım kb benim için önemi yok karakter gitti nasıl olsa duyuru amaçlı yazdım gereksiz yorumlar yerine ilgili kişilerin aydınlatmasını isterim....
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Tılsım
Sanırım sen oyunda at gözlüğüyle dolaşıyosun ve bazı gerçekleri görmekte eksiksin yaşın küçük sanırım oyun içinde neler geliştiğinden haberin olmuyo büyüklerinden yardım al fikirlerde boş konuşmak yerine incelenmesini istesen daha doğru olur en azından emin oluncaya kadar böyle bişeyin olmadığına bende tatmin olayım ve herkesin içi rahat olsun Güzel kardeşim...amirall yazdı:kardeşim için rahat olsun herkeze slm ver gerçekten böyle birşey yok uydurma bunlar yeterki post kasalım misali
hala bir yönetiçi konuya yorum yapmamış yönetiçilerin sadece konu kıtlemek için foruma girdiklerine inanmaya başladım
Sorununuz ne ise İKV Destek Takımı'na iletiniz arkadaşlar, buradan cevap alabileceğinizi sanmıyorum..
İKV Destek Takımı :arrow: www.istanbuloyun.com/support.aspxSemiha yazdı:Böyle bir konu için illa ki yönetimden birisinin cevap vermesi gerekmez arkadaşlar. Mantıklı düşününce sadece oyun içi yazışma ile birilerinin kişisel bilgilerine ulaşmak inanın imkansızdır diyebiliriz.
2009-2013
Maden buradan cevap alamazlar her konuya atlama Postun 1300 lerde olunca İkv destek takımına almıyorlar seni.JouRney yazdı:Sorununuz ne ise İKV Destek Takımı'na iletiniz arkadaşlar, buradan cevap alabileceğinizi sanmıyorum..
İKV Destek Takımı :arrow: www.istanbuloyun.com/support.aspxSemiha yazdı:Böyle bir konu için illa ki yönetimden birisinin cevap vermesi gerekmez arkadaşlar. Mantıklı düşününce sadece oyun içi yazışma ile birilerinin kişisel bilgilerine ulaşmak inanın imkansızdır diyebiliriz.
Yağ çekmek için imzana felan koymuşsun bişiler...Dönme dönme hareketler etmeyin yönetime yağ çekmek için...
Semiha senin içinde geçerli bu. Yağ çekmek için bi tarafınızı yırtıyorsunuz
İmkansız birşey... Çünkü oyunda sohbet alanından yazdığı herhangibi birşey ile senin karakterini alması imkansız. Bu iş ancak şöyle olur, msn den bir dosya yollar kabul edersin, bilgisayarına keylogger atmış olur ve gece 00.00 da bir bakıyorsun çar bomboş :rhn69 yazdı:Yenı bı üçkağıtcılık donuyor benım basıma geldı sızınde basınıza gelmesın dun adamın bırı hıc tanımadıgım bana fısıldadan ( slm ) verdı bende (slm)na karsılık verdı dıye çarımı elımden aldılar oyudna program gelıstırmıs bı hacker çarlara el atıyor benden sıze tavsıye tanımadıgınız etmedıgınız admaların (slm) larını almayın yoksa benım basıma gelen olay sızınde basınıza gelrı burdan sıze bı uyarıda bulunmak ıstedım arkadaslar umarım bneı cıddıye alırsınız oyun moderatorlerıde bu konuda bız oyunculara yardımda bulunurlarsa ıı olur yoksa bu gıdısle kımsenın elınde hesap kalmıyıcak gozu donmus bu adam herkesın çarını almayla karsıkarsıyadır
yonetıcıler bu konuda acıl bı onlem alırlarsa ıı olur yoksa oyun oyunluktan çıkar ve cok guvendıgımız ıkv oyun donemı kapanmıs olur herkes ıcın.............. (TruvaxAşil)
bu aralar bana 1 leveller hep pm atıo bundanmış demek. :?
Ben arkadaşa yardımcı olmaya çalışıyorum. Burnunu sokma lütfen herşeye.
Sana 100 defa söyledim COKER. Post kasmakla alakam yok.
Forum Yetkilisi çağır da silsin iletilerimi
:idea: :arrow: Evet, silerseniz sevinirim.. Hatta hiç ileti sayısı çıkmasın lütfen. Bıktım, post kasma laflarından artık
Sana 100 defa söyledim COKER. Post kasmakla alakam yok.
Forum Yetkilisi çağır da silsin iletilerimi
:idea: :arrow: Evet, silerseniz sevinirim.. Hatta hiç ileti sayısı çıkmasın lütfen. Bıktım, post kasma laflarından artık
2009-2013
İLeti sayıLarına bakarak kim ne kadar sokuyor burnunu anliyabilecek yaşTasın (Sanırım).JouRney yazdı: Burnunu sokma lütfen herşeye.
Amacım post kasmak değiL belki ama YAĞ çekmek oLdugu garanTi !