Forumdaki sahte gmlere bir çözüm getirilsin

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
DerindekiSIR
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Forumdaki sahte gmlere bir çözüm getirilsin

Mesaj gönderen DerindekiSIR »

Merhabalar,

Forumda Gm taklidi yapan kullanıcılardan bıktım bu sahte forum yöneticilerine karsı bir an önce gerekli müdehale yapılmalıdır..
Kullanıcı avatarı
bilinmez
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: Forumdaki sahte gmlere bir çözüm getirilsin

Mesaj gönderen bilinmez »

Yönetim taklidi değil herkesin yapması gereken YARDIMI yapıyorlar ;) Kötü birşeymi yapıyorlar ?
Kullanıcı avatarı
JouRney
Tepegöz Avcısı
Tepegöz Avcısı

Mesaj gönderen JouRney »

bilinmez yazdı:Yönetim taklidi değil herkesin yapması gereken YARDIMI yapıyorlar ;) Kötü birşeymi yapıyorlar ?
2009-2013
Kullanıcı avatarı
DerindekiSIR
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Gm ler ne güne var o zaman söylermisiniz yönetim bu kadar acizmi size soruyorum yönetimde bence bu durumdan hoşnut değildir
Paranoya
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Paranoya »

DerindekiSIR yazdı:Gm ler ne güne var o zaman söylermisiniz yönetim bu kadar acizmi size soruyorum yönetimde bence bu durumdan hoşnut değildir
Emin ol ki yönetimde hoşnuttur bu konudan, çünkü yönetim forum takımı olarak sadece 12 kişi felan ki bunların hepsi müdahale etmiyor konulara. En azından oyunculardanda kuralları hatırlatan birileri olması güzel birşey bence + bu üyelerin hiçbir zararı yok e haliyle sorunda olmadığı için çözüme gerek yok . . .
Kullanıcı avatarı
DerindekiSIR
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

iyi ne haliniz varsa görün :D ben çok kritik bir kouda gm lerden yanit beklerken bu şahışların atlaması fena kızdırıyor beni o kadar barı kendilerini aşan konularda bilmişlik taslamasınlar yine kendi çaplarında eğelenmeye devam etsinler :D
Kullanıcı avatarı
HellRiDerS
Fareli Köyün Kavalcısı
Fareli Köyün Kavalcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Mesaj gönderen HellRiDerS »

Konu kullanıcının isteği doğrulturunda kilitlenmiştir.
Koray YAR
Kullanıcı avatarı
KIZILBEY
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: İlk ve Son

Mesaj gönderen KIZILBEY »

Paranoya yazdı:
DerindekiSIR yazdı:Gm ler ne güne var o zaman söylermisiniz yönetim bu kadar acizmi size soruyorum yönetimde bence bu durumdan hoşnut değildir
Emin ol ki yönetimde hoşnuttur bu konudan, çünkü yönetim forum takımı olarak sadece 12 kişi felan ki bunların hepsi müdahale etmiyor konulara. En azından oyunculardanda kuralları hatırlatan birileri olması güzel birşey bence + bu üyelerin hiçbir zararı yok e haliyle sorunda olmadığı için çözüme gerek yok . . .

kızıl bunu beğendi...

Yorumların Kullanıcılarımız tarafından yapıldığı konular, forumun biz yetkililer haricinde bir otokontrol ile düzenli olmasını sağlamaktadır. Zira biz yetkillilere karşı oldukça farklı ön yargılar söz konusuyken; forum konularına normal Kullanıcıların müdahale etmesi, oldukça etkili bir yöntemdir. Böylelikle konusuna yorum yapılan Kullanıcımızda yazdıklarına rağmen moderasyona uğramamış oluyor. Bu iki temel kazanç söz konusu... Marjinal bir yaklaşım...
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön