**__Rulers of the World__**
- Melankolik
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Rulers Ofthe World
Re: **__Rulers of the World__**
Loncamızın yeni forumu ikvrow.forumup.com hepimize hayırlı olsun arkadaşlar katılımlarınızı bekliyoruz.
ROWxKRAL Rowxferro RowxMaHFeR ROWxKRALİÇE

Carpe Diem

Carpe Diem
- XxTayfunxX
- Demirci Çırağı
- Klan: Arzın Çocukları
Melankolik yazdı:Loncamızın yeni forumu ikvrow.forumup.com hepimize hayırlı olsun arkadaşlar katılımlarınızı bekliyoruz.
KnqSTyLe ve Forseti ÇALINMIŞTIR. ÇARDAKİ BEN DEĞİLİM GERİ ALABİLİRSEM OYUNA DEVAM EDİCEM ALAMAZSAM HAKKINIZI HELAL EDİN OYUNU BIRAKIYORUM.. 
[img]EKRAN_01-16-11_19.10.51[/img]
Rowx Arkadaşlara 8 maddelerini hatırlatırım. Sizin annenize veya kızkardeşinize bu lafın söylendiğini düşünün bakalım...Siz bizleri kesince böylemi konuşuyoruz..
[ İçerik Silinmiştir ]
Hellriders
[ İçerik Silinmiştir ]
Hellriders
Melankolik yazdı:Loncamızın yeni forumu ikvrow.forumup.com hepimize hayırlı olsun arkadaşlar katılımlarınızı bekliyoruz.
Gerçekden çok güzel bir çalışma olmuş elinize emeğinize sağlık.
KraL'ına yoL VermiŞim , SoytaRısıyLamı UğraŞayım...
Rowxayarsız / Ceho
Rowxayarsız / Ceho
Bendende bir foto adm açık açık ben küfürbazım diyo xD
[ İçerik Silinmiştir. ]
Hellriders
[ İçerik Silinmiştir. ]
Hellriders

- sehabe09
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Arzın Çocukları
Birşey diyecem öyle diyorsunda Titxseymen'in anneme hakaretleri içeren fotom var sunayım mı peki sana ?ceho55 yazdı:Melankolik yazdı:Loncamızın yeni forumu ikvrow.forumup.com hepimize hayırlı olsun arkadaşlar katılımlarınızı bekliyoruz.
Gerçekden çok güzel bir çalışma olmuş elinize emeğinize sağlık.
Genelde bu tür tartışmalara cevap yazmıyorum fakat yukarıda cevap yazan oyunculardan birisi buraya yorum veya cevap yazma hakkı olan en son kişilerden birisidir, sebebi zamanında bölge kanalından Anne,baba ve bacı gibi hassas olduğumuz kişilere karşı ağza alınmayacak sözler sarfetmiştir.İsim vermek istemiyorum o kendisini biliyordur zaten.
Lonca arkadaşlarımdan ricam olacak lütfen bu kişilere cevap yazarak tartışma ortamı sunmayın ve onlara prim vermeyin.
Lonca arkadaşlarımdan ricam olacak lütfen bu kişilere cevap yazarak tartışma ortamı sunmayın ve onlara prim vermeyin.
Greenxman- -Healtman- -RowxSenatör- -Rowxgreen

" Misafirliğe gideceğim:
gece dönmezsem, sabah morglara bakın. cesedim, güzel bir ölünün yanında yatıyorsa rahatsız etmeyin..."

" Misafirliğe gideceğim:
gece dönmezsem, sabah morglara bakın. cesedim, güzel bir ölünün yanında yatıyorsa rahatsız etmeyin..."
Arkadaşlar siz tartısmaya hiç girmeyin ben hemen tartısma yarıtıcak yorumları ve resimleri yonetime bildiriyorum onlarda saolsunlar ilgileniyorlar hemen..
Ufuk nerelerdesin sen kardeşim gorüşelim bi ara
ROWxKARA RoWxgLoyN
Mahmut
Mahmut
bygloyn yazdı:Arkadaşlar siz tartısmaya hiç girmeyin ben hemen tartısma yarıtıcak yorumları ve resimleri yonetime bildiriyorum onlarda saolsunlar ilgileniyorlar hemen..
Kardeşim, inşallah tez zamanda tekrar dönücem oyuna .Fırsat buldukça Facebook ve Msn'ye giriyorum fakat ordada siz yoksunuz ya da denk gelmiyoruz
Greenxman- -Healtman- -RowxSenatör- -Rowxgreen

" Misafirliğe gideceğim:

" Misafirliğe gideceğim: