Bimeks'den alınan İKV oyunu sorusu

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
taran9313
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Bimeks'den alınan İKV oyunu sorusu

Mesaj gönderen taran9313 »

Forum istanbulda bulunan Bimeks mağazasından 19.90 TL'a aldığım oyunun içinden 2 kod çıktı birisi İKV plus paket Kodu / Diğeri TTNET oyun platinum paket kodu ama içerisinde isim değiştirme kodu yok bu normal mi ?
Karakter Adı : Taranty
Karakter : Sifacı
Seviye : 45
Lonca : --
Sunucu : Kuklacı
Kullanıcı avatarı
Raito
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Re: Bimeks'den alınan İKV oyunu sorusu

Mesaj gönderen Raito »

İsim değiştirme kodu sadece belirli satış noktalarında bulunuyor.Bunlar genellikle "İnternet Cafe" tarzı yerler.Henüz büyük mağazalara gelmedi.Sizin aldığınız normal yani anormal bir durum yok.

İyi akşamlar.
ResimResim

Karakter Adı : Raito
Karakter : Savaşcı
Seviye : 45
Lonca : Amisos
Sunucu : Tılsım
Kullanıcı avatarı
kalenderon06
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen kalenderon06 »

Normal.
Eceli gelen windows mavi ekrana düşer ;)
Kullanıcı avatarı
Semiha
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Semiha »

Merhaba

Almış olduğunuz İKV Özel Sürüm Kutusu ile İsim Değiştirme Hakkı olan kutular ayrı paketlerdir.

İsim Değiştirme Hakkı olan kutulara şuan için Üyelikal ayrıcalığı ile edinebilirsiniz veya size en yakın İKV ürünleri satan Internet Cafe'ye başvurabilirsiniz .

İsim Değiştirme Hakkı olan kutulara ulaşmak için
:arrow: viewtopic.php?f=46&t=46697
Kullanıcı avatarı
ARGOS
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Old Brothers

Mesaj gönderen ARGOS »

http://www.uyelikal.com/urunler.php?cat=127

İsim değiştirme kodu almak için bu adresten 3 aylık plus paket alabilirsiniz.Size 3 aylık plus paket ve yanında isim değiştirme kodu verecekler.
ARGOS - ARGOSS
.
Resim
.
Düzenbazlık ince bir tüy ise adalet "Ecel Getiren"dir...
Resim
İsmail Kaya
Kullanıcı avatarı
DerindekiSIR
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen DerindekiSIR »

Semiha yazdı:Merhaba

Almış olduğunuz İKV Özel Sürüm Kutusu ile İsim Değiştirme Hakkı olan kutular ayrı paketlerdir.

İsim Değiştirme Hakkı olan kutulara şuan için Üyelikal ayrıcalığı ile edinebilirsiniz veya size en yakın İKV ürünleri satan Internet Cafe'ye başvurabilirsiniz .

İsim Değiştirme Hakkı olan kutulara ulaşmak için
:arrow: viewtopic.php?f=46&t=46697

Su çakma Gm lere de gıcık oluyorum bırakın adamlar kendi işini yapsın ablacım bi cocuk daha var aynı senin gibi bir oyuncu olarak istemiyorum yazmanızı bilmiş bilmiş konusmayın yöneticilerde bu duruma artık bir el atmalı bence
Kullanıcı avatarı
Semiha
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Semiha »

Merhaba DerindekiSIR

Bu tarz bir konudan muzdarip olmanız inanın bende büyük şaşkınlık etkisi bıraktı. Her hangi bir konuda yardım cevabı bekleyen kullanıcılara bilgim dahilinde yardımcı olmayı sevme isteğim bu şikayetinizi kişiselleştirmeme neden olmuştur.

Hoş vakitler geçirdiğimiz bu güzel oyunumuzun daha da başarılı olabilmesi için oyun veya forum kanallarımızda sürekli merak edilen konularda, eğer kesinliğinden büyük bir oranda eminsem yorumlarımı her zaman paylaşmayı severim.

Her güzel Türkçe kullanan kişinin herhangi bir makamda üst mevkilerde olma zorunluluğu yoktur. Bizlere okullarda nasıl öğretiliyorsa her ortamda aynı şekilde bunu karşımızdakilere aktarmalıyız. Zamanla bu güzel Türkçe'mizi köreltmeye çalışanlara inat her zaman doğru olan gibi konuşmalıyız.

Sizlerin "sahte GM, çakma GM" olarak tanımladığınız, yardımsever ve bilinçli kişilerin asıl niyetlerini umarım artık daha iyi anlarsınız.
Kullanıcı avatarı
bluejder
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen bluejder »

Journey ve Semiha iyi iş yapıyorlar.Onları tebrik ediyorum.Sorduğun sorunun cevabını almışsın şişiyorsun.Senin gibiler geri kalırlar.Sana kalsa herşeyi görevliler yapacak.O zaman hiç yönetim olmazdı.Az düşün be.Belki onlarda senin gm dediğin aslında gm olmayan forum yöneticeleri olacak ilerde?
İonxlider [49]_-*-_Bluejder [49]Ejder Asa
Resim Resim
Xspy[49]___-*-___Jokr[49]
Resim
Her çakaldan DOST,her dosttan ÇAKALolmaz!
Kullanıcı avatarı
JouRney
Tepegöz Avcısı
Tepegöz Avcısı

Mesaj gönderen JouRney »

bluejder yazdı:Journey ve Semiha iyi iş yapıyorlar.Onları tebrik ediyorum.Sorduğun sorunun cevabını almışsın şişiyorsun.Senin gibiler geri kalırlar.Sana kalsa herşeyi görevliler yapacak.O zaman hiç yönetim olmazdı.Az düşün be.Belki onlarda senin gm dediğin aslında gm olmayan forum yöneticeleri olacak ilerde?
Teşekkürler.. Benim/bizim amacımız [GM] veya Forum Yetkilisi taklidi yapmak değildir. Ben insanlara yardımcı olmaya çalışıyorum ve bunu gönülden yapıyorum.. Sizlere bunun zararı nedir, onu öğrenmek istiyorum.

İyi Forumlar.
2009-2013
Kullanıcı avatarı
kalenderon06
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen kalenderon06 »

Takma kafana böyleleri her zaman çıkar. :)|
Eceli gelen windows mavi ekrana düşer ;)

“Genel Etkileşim” sayfasına dön