Koca 1 yılı iyi kötü devirdik artık 2011 deyiz bu yıl tüm arkadaşlarıma hayırlı olması dileğiyle yeni yılınız kutlu olsun
Kardeş Loncası
Kardeş Lonca Başkanı
Kardeşxhamza
Unruly Loncası
- hypnosxxintikam
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Re: Unruly Loncası
Yeni Yılınız Sağlık Ve Mutluluk Getirmesi Dileğiyle...
Hypnosxxintikam-Hellboyxxintikam-Curexxintikam
İntikam Loncası
Hypnosxxintikam-Hellboyxxintikam-Curexxintikam
İntikam Loncası
hypnosxxintikam yazdı:Yeni Yılınız Sağlık Ve Mutluluk Getirmesi Dileğiyle...
İntikam Loncası
Beni tanıyan bilir, bilmeyen anlar, anlayan susar, anlamayan uzar......
xŞİFACIBEYx Pietasxxintik@m adsiz
xŞİFACIBEYx Pietasxxintik@m adsiz
Tüm UnruLy Loncasının Yeni YıLını İçten DiLekLerİmLe kutLar sağLıkLı, SıhhatLi ve sevqi doLu nİce yıL qeçirmeLerİ dİLeqiyLe...
MuTLu YILLaR.. ^
MuTLu YILLaR.. ^
нє∂єƒiηi вєℓ!яℓємєуєη кιşi šαναşтα нαναуα кυяşυη šıкαηαвєηzєя... !!
•:*:• •© Cσят *
* кιηqχqιяL •:*:• •© *-_-*
•:*:• •© Cσят *
-
- Sahaf Yardımcısı
saoLun aRkadaSLaR sızınde yenı YıLınız KutLu oLsun yenı yıLınızın MutLu oLması dıLgeyLe
MoDexLxunRuLy
MoDexLxunRuLy
- Tacsiz
- Çınaraltı Müdavimi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Ata
Merhaba
duyduğum kadarıyla unrly loncasından bir kaç çatlak ses benim için hırsız diyormuş bunun kanıtını koyan olursa ben bu kanıtları gördüğüm an tüm adamlarımı silecem varsa kanıtınız konuşun yoksa atıp tutmayın terbiyesizliğin luzmu yok bu güne kadar kimsenin itemine göz koymadım koymuyacamda kimsenin parasınada göz dikmedik evelallah eğlence için giriyoruz oyuna çatlak seslerle uğraşmam için deyil
İyi formlar
duyduğum kadarıyla unrly loncasından bir kaç çatlak ses benim için hırsız diyormuş bunun kanıtını koyan olursa ben bu kanıtları gördüğüm an tüm adamlarımı silecem varsa kanıtınız konuşun yoksa atıp tutmayın terbiyesizliğin luzmu yok bu güne kadar kimsenin itemine göz koymadım koymuyacamda kimsenin parasınada göz dikmedik evelallah eğlence için giriyoruz oyuna çatlak seslerle uğraşmam için deyil
İyi formlar

-
- Salgın Koruyucusu
En İYİ DüvüŞÇülER = Ganqsaxunruly
Fellonxunruly
Maqaraxunruly
Dreamxunruly
Delimuro
Örgülüxilkan
Damz
expense
gooedsa
))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))En iyisi)))Fellonxunrulydir Bilginize ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Fellonxunruly
Maqaraxunruly
Dreamxunruly
Delimuro
Örgülüxilkan
Damz
expense
gooedsa
-
- Salgın Koruyucusu
Xxexpensivexx yazdı:En İYİ DüvüŞÇülER = Ganqsaxunruly
Fellonxunruly
Maqaraxunruly
Dreamxunruly
Delimuro
Örgülüxilkan
Damz
expense
gooedsa
))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))En iyisi)))Fellonxunrulydir Bilginize ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
- Ixxreisxxl
- FareAdam Düşmanı
Bu ne ya 3.sayfaya düşmüşüz :lol:
BaRoNxUnRuLy[49]
Dangerxkaptan[49]
Ixreisxl[49]
Ixreissxl[49]
Baronreis [25]
Adem Alikaya
Dangerxkaptan[49]
Ixreisxl[49]
Ixreissxl[49]
Baronreis [25]
Adem Alikaya
unruly loncası diye bi lonca kaldımı ya daqıldı felan dediler çok üzüldüm varmı hala unrulylerden oynayan SS