Yenı bı üçkağıtcılık donuyor benım basıma geldı sızınde basınıza gelmesın dun adamın bırı hıc tanımadıgım bana fısıldadan ( slm ) verdı bende (slm)na karsılık verdı dıye çarımı elımden aldılar oyudna program gelıstırmıs bı hacker çarlara el atıyor benden sıze tavsıye tanımadıgınız etmedıgınız admaların (slm) larını almayın yoksa benım basıma gelen olay sızınde basınıza gelrı burdan sıze bı uyarıda bulunmak ıstedım arkadaslar umarım bneı cıddıye alırsınız oyun moderatorlerıde bu konuda bız oyunculara yardımda bulunurlarsa ıı olur yoksa bu gıdısle kımsenın elınde hesap kalmıyıcak gozu donmus bu adam herkesın çarını almayla karsıkarsıyadır
yonetıcıler bu konuda acıl bı onlem alırlarsa ıı olur yoksa oyun oyunluktan çıkar ve cok guvendıgımız ıkv oyun donemı kapanmıs olur herkes ıcın.............. (TruvaxAşil)
Herkesın dıkatını acılll bı konu sız yonetıcılerınde dikatin
Herkesın dıkatını acılll bı konu sız yonetıcılerınde dikatin
Migralı
IMiGRaLıI
miGRaLı
"Asıl Kardeşlik İslam Kardeşliğidir"
Re: Herkesın dıkatını acılll bı konu sız yonetıcılerınde dikatin
Senin ilkokulda Türkçe dersin kaçtı ?
Azcık özen gösterelim yav ..!
Azcık özen gösterelim yav ..!

-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Tılsım
Roneey sanene milletin mezuniyetinden gereksiz yazılar yazmayın şuraya dikkate alırsın almasın senin sorunun işin gücün reklam yapmak senin kapa çenenide karışma yavrum
boşyere sayfayı kirletme
boşyere sayfayı kirletme
ahmet abı gecmıs olsun duydum uzuldum doğru dıyosun oyunda kendını bılmezın bırı program gelıstırıp mılletın çarlarına el koymaktadır ama bu durumu nasıl engelıyebılırzkı yonetımden baska kımse buna bı çare bulamz ben bu durumdan oldukça korkmaya basladım acıl bı onlem alırlar umarım sayın yonetıcıler
-
- Acemi Savaşçı
Çarı çalınan benim bir başkasının zarar görmesini istemem o kadar emek sarf ediliyo yazık
MAhalle KArıları Gibi Muhalefet YApmayı Bırakta SEn Yaptığım konuyu Oku.
Migralı
IMiGRaLıI
miGRaLı
"Asıl Kardeşlik İslam Kardeşliğidir"
-
- Acemi Savaşçı
- Klan: Arzın Çocukları
[15:15:34] Orhan ALTUNDAŞ: roneymisin ne adamsın dangalaklık etme ahmak herif.biz ne diyoruz sen ne diyosun ahraz herif.sana yorum yap diyen oldumu lan.dingil herif.adamın canını sıkma.burda tılsımı ilgilendiren bi konu var sen neyden bahsediyorsun.
Sert çıkışmaktan vazgeçin ! Diline özen gösterilmesini istemek ayrı bir meseledir, fakat şu an bunun yeri değil...
Hayırdır Orhan, ne oldu ?
Hayırdır Orhan, ne oldu ?

Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
- Mertkinqx
- Çınaraltı Müdavimi
- Klan: Arzın Çocukları
Öncelikle geçmiş olsun .rhn69 yazdı:Yenı bı üçkağıtcılık donuyor benım basıma geldı sızınde basınıza gelmesın dun adamın bırı hıc tanımadıgım bana fısıldadan ( slm ) verdı bende (slm)na karsılık verdı dıye çarımı elımden aldılar oyudna program gelıstırmıs bı hacker çarlara el atıyor benden sıze tavsıye tanımadıgınız etmedıgınız admaların (slm) larını almayın yoksa benım basıma gelen olay sızınde basınıza gelrı burdan sıze bı uyarıda bulunmak ıstedım arkadaslar umarım bneı cıddıye alırsınız oyun moderatorlerıde bu konuda bız oyunculara yardımda bulunurlarsa ıı olur yoksa bu gıdısle kımsenın elınde hesap kalmıyıcak gozu donmus bu adam herkesın çarını almayla karsıkarsıyadır
yonetıcıler bu konuda acıl bı onlem alırlarsa ıı olur yoksa oyun oyunluktan çıkar ve cok guvendıgımız ıkv oyun donemı kapanmıs olur herkes ıcın.............. (TruvaxAşil)
Sizin anlattıgınız bu konuya gelınce bence boyle birşeyin bu tarz oyun içinde mumkun olmaması gerekmektedir.Bu kişi bunu yapması için sadece oyunun datacenter ( veri merkezi ) yerine ulaşması gerekir boyle birşeyin yapabılmesi için ki buda zaten zordur. Bu oyunun veri merkezi bildiğim kadarıyla TTNET' saglamaktadır. Bu yüzden bence yanlış düşünüyorsunuz.
Saygılarımla - IIxMertKinqxII
KEMALİZM
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
[*]Kalsada Son Nefesim Yaşasın KEMALİZM[/color]
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
[*]Kalsada Son Nefesim Yaşasın KEMALİZM[/color]
Merhabalar
Arkadaşlar hayal dünyasında yaşamayalım karşı tarafa ''Slm'' yazdınız diye birisi gelecek sizin hesabınızı çalacak böyle birşey mümkün değil.Sobee'nin bu kadar basit korunuyor olacağını düşünmek büyük haksızlık olur.
Çalınan hesabınız için aşağıdaki konuyu incelerseniz daha faydalı olacaktır;
viewtopic.php?f=47&t=11742
Arkadaşlar hayal dünyasında yaşamayalım karşı tarafa ''Slm'' yazdınız diye birisi gelecek sizin hesabınızı çalacak böyle birşey mümkün değil.Sobee'nin bu kadar basit korunuyor olacağını düşünmek büyük haksızlık olur.
Çalınan hesabınız için aşağıdaki konuyu incelerseniz daha faydalı olacaktır;
viewtopic.php?f=47&t=11742