Yenı bı üçkağıtcılık donuyor benım basıma geldı sızınde basınıza gelmesın dun adamın bırı hıc tanımadıgım bana fısıldadan ( slm ) verdı bende (slm)na karsılık verdı dıye çarımı elımden aldılar oyudna program gelıstırmıs bı hacker çarlara el atıyor benden sıze tavsıye tanımadıgınız etmedıgınız admaların (slm) larını almayın yoksa benım basıma gelen olay sızınde basınıza gelrı burdan sıze bı uyarıda bulunmak ıstedım arkadaslar umarım bneı cıddıye alırsınız oyun moderatorlerıde bu konuda bız oyunculara yardımda bulunurlarsa ıı olur yoksa bu gıdısle kımsenın elınde hesap kalmıyıcak gozu donmus bu adam herkesın çarını almayla karsıkarsıyadır
yonetıcıler bu konuda acıl bı onlem alırlarsa ıı olur yoksa oyun oyunluktan çıkar ve cok guvendıgımız ıkv oyun donemı kapanmıs olur herkes ıcın.............. (TruvaxAşil)
Herkesın dıkatını acılll bı konu sız yonetıcılerınde dikatin
Herkesın dıkatını acılll bı konu sız yonetıcılerınde dikatin
Migralı
IMiGRaLıI
miGRaLı
"Asıl Kardeşlik İslam Kardeşliğidir"
Re: Herkesın dıkatını acılll bı konu sız yonetıcılerınde dikatin
ahmet abı gecmıs olsun duydum uzuldum doğru dıyosun oyunda kendını bılmezın bırı program gelıstırıp mılletın çarlarına el koymaktadır ama bu durumu nasıl engelıyebılırzkı yonetımden baska kımse buna bı çare bulamz ben bu durumdan oldukça korkmaya basladım acıl bı onlem alırlar umarım sayın yonetıcıler
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
roneymisin ne adamsın dangalaklık etme ahmak herif.biz ne diyoruz sen ne diyosun ahraz herif.sana yorum yap diyen oldumu lan.dingil herif.
- Kurtlarxfearx
- Antrepo Bekçisi
Evet bu konu çözülene kadar hesabıma giriş yapmayacağım. Umarım bu konu da çözülür.
- Kurtlarxfearx
- Antrepo Bekçisi
Yöneticilerden cevap yok mu?
yöneticilerin forumda acılan konulara daha ilgili olmalarını istiyoruz artıkk sorulan sorular hep havada kalıyor
Merhabalar
Bu konuda mağdur olan kullanıcı arkadaşımızın bu konuda ki tahmini, bence ve öyle ki yanlıştır. Geçmiş dönemlerde hesap bilgilerini paylaştığı bir kullanıcı varsa böyle üç kağıtlar oluşabiliyor. Özellikle Mynet hesaplarında kişinin bilgisi dahilinde olmadan doğum tarihi ve gizli soruya cevabı değiştirilerek belirli bir süre sonra kişilerin hesaplarını elinden alma hamleleri yapılabiliyor. Bunların haricinde bilgisayar sistemine güvenli olmayan bir bağlantıdan bulaşan virüs, bilgisayarında gerçekleşirdiği tüm bilgilerin başkaları tarafından görüntülenmesine neden olabilmektedir.
Böyle bir konu için illa ki yönetimden birisinin cevap vermesi gerekmez arkadaşlar. Mantıklı düşününce sadece oyun içi yazışma ile birilerinin kişisel bilgilerine ulaşmak inanın imkansızdır diyebiliriz.
Bu konuda mağdur olan kullanıcı arkadaşımızın bu konuda ki tahmini, bence ve öyle ki yanlıştır. Geçmiş dönemlerde hesap bilgilerini paylaştığı bir kullanıcı varsa böyle üç kağıtlar oluşabiliyor. Özellikle Mynet hesaplarında kişinin bilgisi dahilinde olmadan doğum tarihi ve gizli soruya cevabı değiştirilerek belirli bir süre sonra kişilerin hesaplarını elinden alma hamleleri yapılabiliyor. Bunların haricinde bilgisayar sistemine güvenli olmayan bir bağlantıdan bulaşan virüs, bilgisayarında gerçekleşirdiği tüm bilgilerin başkaları tarafından görüntülenmesine neden olabilmektedir.
Böyle bir konu için illa ki yönetimden birisinin cevap vermesi gerekmez arkadaşlar. Mantıklı düşününce sadece oyun içi yazışma ile birilerinin kişisel bilgilerine ulaşmak inanın imkansızdır diyebiliriz.
BÖYLE BİRŞEY KESİNLİKLE YOKTUR HİÇBİR HACKER İKVDE KONUŞMA BÖLÜMÜNE ALT TARAFI BİR SLM YAZIPTA ÇALAMAZ SEN BENİM KANAATİMCE ŞİFREN BİRİ TARAFINDAN GÖRÜLDÜ VE ÇARIN ALINDI
- Tham1HayOne
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Lan sizin yüzünüzden kimseye selam veremiyorumrhn69 yazdı:Yenı bı üçkağıtcılık donuyor benım basıma geldı sızınde basınıza gelmesın dun adamın bırı hıc tanımadıgım bana fısıldadan ( slm ) verdı bende (slm)na karsılık verdı dıye çarımı elımden aldılar oyudna program gelıstırmıs bı hacker çarlara el atıyor benden sıze tavsıye tanımadıgınız etmedıgınız admaların (slm) larını almayın yoksa benım basıma gelen olay sızınde basınıza gelrı burdan sıze bı uyarıda bulunmak ıstedım arkadaslar umarım bneı cıddıye alırsınız oyun moderatorlerıde bu konuda bız oyunculara yardımda bulunurlarsa ıı olur yoksa bu gıdısle kımsenın elınde hesap kalmıyıcak gozu donmus bu adam herkesın çarını almayla karsıkarsıyadır
yonetıcıler bu konuda acıl bı onlem alırlarsa ıı olur yoksa oyun oyunluktan çıkar ve cok guvendıgımız ıkv oyun donemı kapanmıs olur herkes ıcın.............. (TruvaxAşil)
Beyazköşk
İSTİKBALGÖKLERDE
2010
İSTİKBALGÖKLERDE
2010
kardeşim için rahat olsun herkeze slm ver gerçekten böyle birşey yok uydurma bunlar yeterki post kasalım misali