Tham1HayOne yazdı:Ben pc yi tarattım Launcher.exe deki sorun yokoldu bu virüs varkende"Microsoft Visual C++++"Hatam Önceden Vardı haylada deam ediyor bir yolunu bulup oyuna girsemde artık bu sorundan hem sıkıldım hemde oyunumu yavaşlatıyor galiba bi öneriniz varmı?
Merhaba sorunununuzun nedeni autorun.exe virüsüdür bu virüs çok belali bir vurus tüm exe dosyalarına kendini dahil ediyor hatta öyleki antivürüslere bile bulasıyor
resimdeki hatanın sebebi ise launcer.exe nin içeriğinin değişmis olması veya silinmiş olması baska bir bilgisayardan lanuncer.exeyi kopyalayıp oraya yapıstırırsanız sorunununz düzelir ama ne yazıkki bir sonraki seferde virüs kendini tekrar bulastırır size önerim antimalvare ile pc yi tarattıktan sonra tüm exe uzantili programları cd ye kopyalayın kalanları ise baska bir yere tasıyın ve tüm sürücüleri formatladıktan sonra pc ye format atın aksı takdirde sorununuz devam edecektir
journeyin belirttiği cözümler işe yaramaz ne yazıkki
KIZILBEY yazdı:Merhabalar.
Öncelikle soğukkanlılığınızı muhafaza etmeye çalışın. Hepimizi peşinden koşturan teknoloji denen bu meretin bizden istedikleri, ihtiyaçları var. Bunları karşılamadığımızda biraz nazlanır, o kadar. :roll:
Sisteminizde karşılaştığınız soruna hazırladığımız cevab tamamen tedbiren verilmiş, bir cevabtır. Sisteminizin güveliğinden eminseniz; üçüncü parti yazılım olarak bilinen ve kullanıcının erişemediği yada erişmesinin sakıncalı olduğu kayıt defterine müdahale edebilen yazılımları sisteminize kurmanızı ve taratmanızı tavsiye ederim.
Tamamen ücretsiz ve tam sürüm olarak kullanıcılara ulaştırılan CCleaner ve/veya Advanced System Care gibi yazılımları bilgisayarınızda kullanarak, sonucu bizlere gene bu konuya cevab vererek iletirseniz; diğer ihtimalleri de Sizlerle paylaşırız.
Tham1HayOne yazdı:Ben pc yi tarattım Launcher.exe deki sorun yokoldu bu virüs varkende"Microsoft Visual C++++"Hatam Önceden Vardı haylada deam ediyor bir yolunu bulup oyuna girsemde artık bu sorundan hem sıkıldım hemde oyunumu yavaşlatıyor galiba bi öneriniz varmı?
İKV oynamak istediğinizde bu sorunla karşılaşmamak için şunu deneyin;
- launcher_helper.exe yi açın.Görüntü Ayarlarınız Sıfırlandı yazısı çıktıktan sonra Tamamı tıklayın.Oyunu zaten kendiliğinden açacaktır.
- 1-2 güncellemeden sonra oyununuzu oynayabilirsiniz.
Aynı hata bende de var.Ben oyuna girerken önce launcher_helper.exe yi çalıştırarak giriyorum.