XxXxGaZixXxX yazdı:delgado yazdı:TAM destek bende öyle bir şey olmasını isterdim
Karakter Açarken Son Halini Görmek
Re: Karakter Açarken Son Halini Görmek

!...Üyeliğin Şifresi Değiştirilmiştir İlgililerin Bilgisine...!
Kesinlikle katılıyorum %100 DESTEK
- kalenderon06
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- TaTaNgAxEbKK
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
-
- İskele Babası
- Sunucu: Tılsım
Merhaba
Karakterimizin bütün eşyalar ile süslenmiş şeklini görmek için şuanlık bir bölüm malesef ki bulunmuyor. Ama kısmi olarak bir çok eşya ile görüntülenen animasyonları anasayfamızda mevcut olarak bulunmaktadır. Özellikle kıyafetleri ve zırhları en son şekliyle güzel bir animasyon ile görmek mümkün. Gözlük,silahlar ve karakter tiplerinide hayal gücümüzü kullanarak o bölmede hayal edebiliriz.
İKV Anasayfasında ki bu resimler için http://www.istanbuloyun.com/Things.aspx
Benim anlatmak istediğim şey farklı.
Siz ya tam olarak anlıyamadınız yada bizden bu kadarıyla yetinmemizi istiyorsunuz :lol:
Bunu karakter açma ekranında karakterimizin saçını sakalını rengini takısını vs. değiştirerek görmek çok daha büyük ve yararlı bir nimettir.İşi hayal gücümüze bıraktık zaten.Ama biz hayal gücü sınırsız ikv oyuncuları olarak dediğiniz gibi değilde daha büyük düşündük ve bu öneri daha mantıklı geldi.
:ugeek:
Saygılarımla..
Çok iyi bir fikir . Katılıyorum
- Conqueror
- FareAdam Düşmanı
Evet burdanda haledebilirizSemiha yazdı:Merhaba
Karakterimizin bütün eşyalar ile süslenmiş şeklini görmek için şuanlık bir bölüm malesef ki bulunmuyor. Ama kısmi olarak bir çok eşya ile görüntülenen animasyonları anasayfamızda mevcut olarak bulunmaktadır. Özellikle kıyafetleri ve zırhları en son şekliyle güzel bir animasyon ile görmek mümkün. Gözlük,silahlar ve karakter tiplerinide hayal gücümüzü kullanarak o bölmede hayal edebiliriz.
İKV Anasayfasında ki bu resimler için :arrow: http://www.istanbuloyun.com/Things.aspx
İmza düzenlendi.
-
- İskele Babası
Güncel Arkadaşlar Desteğinizi Eksik Etmeyin.
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Eminönü
Güzel hoş ama herkez bir tipten güzel duruyo diye o tipe yönelmezmi bence olmamalı
- Xxxmanyaxxx1
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
:arrow:Mrxbaris yazdı:delgado yazdı:TAM destek bende öyle bir şey olmasını isterdim
AFxDUMANİST (Kings of RetuRn...)
GRUNGE İS NOT DEAD!!!
"sanmayın ki ortalarda fazla gozukmuyoruz diye birakip gittik...Hiç beklemediğiniz bi anda karşınızda bizi bulacaksınız...AFx loncası..."
GRUNGE İS NOT DEAD!!!
"sanmayın ki ortalarda fazla gozukmuyoruz diye birakip gittik...Hiç beklemediğiniz bi anda karşınızda bizi bulacaksınız...AFx loncası..."