MYNET Üyelikleri

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Sanatkarr
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

MYNET Üyelikleri

Mesaj gönderen Sanatkarr »

Öncelikle herkese merhaba,
dün gece saat 1 sularında üzücü bir olay başımıza geldi. XZORBEYX karekterinin sahibi arkadaşım o anki oyuna konsantrasyon dalgınlığıyla benim bulunduğum chardaki Keskinbey isimli charın cakmasını Keskınbey olarak açan birinden aldığı özel pme yanıt olarak hesabın şifresini vermiş. Ve kabus o an başladı. Oyundan düştü beni aradı ve hesabın çalındığını anladık. Çalan kareş (yaşı sanırım küçük anlatacağım) gerçekten profesyonelce tüm herşeyini hazırlamış.Charları teker tekr klandan cıkartarak bakaya ordan bir 1 lwl hesaba sonra diğerine aktarmak sureti ile charldan alacaklarını almış. Biz takip sonucu (destek veren kalandaşlarımıza ayrıca teşekkür ederiz) agahta buluştuk. Ben 1 lwl charla gitmeme ragmen kendinden gayet emin evet teklimi düşündünüzmü dedi. teklifi 150 m yada 10 mavi topaz idi. bunları vermemiz karşılığında hesabı verecekti. Zaten hırsız olan birine ne kadar güvenebilirizi düşündük. Sonra 4 yıllık charların o hesapta olusunu ve emeklerini. 5 mavi topaz ve 75 m olarak anlastık. Sonuçta insaflı davrandı ve hesabı geri verdi.

Asıl konuya gelecek olursak. Bunun üzerine olay anına ait resimleri gönderip şşikayet etmek için başvurmaya destek sayfasına geldim. Orada destek sekmesini seçtim ve Mynet hesabını. Ben o telaşla farketmedim ama en son en altta kırmızı bir yazı çıktı. Mynet hesapları ile ilgili destek verilmemektedir. Sonra bunu oyuncu hata kullanımından destege yolladım. Benim merak ettiğim madem destek verilemeyecek neden biz mynet hesaplarını kullanıyoruz. Mynet hesaplarını iptal edin veya aktarım için bizlere şans tanıyın. Ben destek verilmeyen hesaba 6 aylık plus yükledim. Aktarmak istesem plus gidecek. Ayrıca Mynette destek vermediğini dile getiriyor arayan kişiler için. Bize kimse destek vermeyecekse neden kullanıyoruz bu hesapları. Yaklasık 400 m luk bir kayıp yasadık dun geceki bir anlık dalgınlıkla. Ama buruk bir sevincimiz var ki o da 4 yıllık emeklerin hala bizde olması.

Diğer bir konuya gelirsek adamın yani çocuğun istekleri mavi topaz. (çocuk diyorum verecem derken anamın üstüne el basarım dedi) buradan yola cıkarak, yönetimin ısrarla maden konusunda bir güncelleme düşünmüyoruz demesi ve şaheserler geldiğinden beri oyundaki hırsızlığın artmasına rağmen bir önlem gelmemesi. Sanırım çalan kardeşin ejdere ihtiyacı var ve başka yol bulamadığı için bu kanalı seçmiş.

Eğer bu yazımı okuyor ise onada şunu söylemek isterim. Burası digital bir platform. Oyndaki hersey yalan dolan (sanal) aslolan içindeki insan yani karakteri. Sen her zorda kaldığında bu basit ama karaktersizce olan yolu seçersen. İlerde ya erken mezara girersin yada demirparmak ardına. Ve o yaftayı (hırsız) vurdularmı yüzüne, 40 kere yüzünü yıkasanda ömür boyu tasırsın sırtında. Bizler için gidenler değil kazandıklarımız önemli gene kazanırız. Ama sen ancak senin ziniyetindeki kişilerle aylarını yıllarını verip emek üretenlerin emeklerini çalarsın.Bununlada ancak bu sanal alemde kral olursun. O charını caldıgın arkadas eşi ile birlikte gece gündüz demeden oynayarak kimseye minnet etmeden biryerlere getirdiler ve eğlenerek oynadılar bugne kadar. Sana sadece yazıklarolsun diyorum. Umarım bu son icraatın olur.

Yönetimden bir yazı gelmeyecek eminimm. Onlardan dileğim gönderdiğimiz destek mailinden yola çıkarak bu aldıklarını tespit etmeleri ve gercek charların gerekli cezayı alması. Bunu daha önce oyun hatasını kullananlara yaptınız. Ne kadar chara aktarsada haksız kazanclarını tum charları banladınız. Her ne kadar aradan kısa bir süre geçmesinin ardından bazı charlar haksız kazancları ıle oyuna donsede bunu yaptınız. Buradan yola cıkarak yine yapabilirsiniz diyorum ve herkese iyi forumlar diliyorum.
Sanatkarr
xXSANATKARXx
xMTNx
Kullanıcı avatarı
kalenderon06
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Re: MYNET Üyelikleri

Mesaj gönderen kalenderon06 »

Geçmiş olsun.Arkadaşım sana tavsiyem kesinlikle sobeeye aktarman.
Eceli gelen windows mavi ekrana düşer ;)

“Genel Etkileşim” sayfasına dön