İkv Destek Ceza/İtiraz Ceza Veren Yetkili
- basar2626
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Gladio
Re: İkv Destek Ceza/İtiraz Ceza Veren Yetkili
Bizim sunucuda Sistemkanalı die bi adam var isminin yanına deil alt satıra yazmış şöle yapıyo (yönetici ) (gm)TorNaviDa yapıyo yok bilmemneye küfretmişin diee *** lık yapıyodu 
Başar(49)

Her zaman BAŞARılı olacaksın !
Büyücübaşar(49)
Eseslixkaldırmaz(49)

Her zaman BAŞARılı olacaksın !
Büyücübaşar(49)
Eseslixkaldırmaz(49)
Hepsine CaptainATX yazın ben hep öyle yazıyorum

www.sobeefan.et.tc
- kertenkele
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
bi bakıyolar Captain ATX günde 50 kişi banlıyo 
- Orionxxxposeidon
- Cin Avcısı

Yani Hepsine CaptainATX yazsak sorun olmıcakmı :twisted:
Orionxxxposeidon / Xposeidonx / Lovexposeidon / Prolifexstelhand
- kertenkele
- Demirci Çırağı

problem yok hepsine captain atx yaz hatta susturulmamış olsan bile her hafta mesela pazar günleri bi mesaj yolla Captain ATX beni susturdu diye 
-
semihklc1059
- Acemi Savaşçı

- Sunucu: Eminönü
YA BENİM CARIM BANLANDI KAÇ GÜN BAN YEDİ BİLMIYORUM NASIL ÖGRENCEM ÜYE ADI:[içerik düzenlendir. Güvenliğiniz için hesap bilgilerinizi paylaşmayınız. sahcihan] KARAKTER ADI:Xhalim
KAÇ GÜN BAN YEDİ ONU ÖGRENMEK İSTİYORUM LTF Bİ BİLGİ WERE BİLİRMİSİNİZ... :!: :!: :!: :?:
NOT:BİSE FARK EDERMI BILMIYOM AMA HESAP [sobee] KAYITLI... :!: :?:
KAÇ GÜN BAN YEDİ ONU ÖGRENMEK İSTİYORUM LTF Bİ BİLGİ WERE BİLİRMİSİNİZ... :!: :!: :!: :?:
En son semihklc1059 tarafından 16 Oca 2011 00:55 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Soru: Karakterim ceza almış. Nasıl bilgi alabilirim?semihklc1059 yazdı:YA BENİM CARIM BANLANDI KAÇ GÜN BAN YEDİ BİLMIYORUM NASIL ÖGRENCEM ÜYE ADI:[içerik düzenlendi. Hesap bilgilerinizi güvenliğniz için paylaşmayınız.]KARAKTER ADI:Xhalim
Cevap: Almış olduğunuz ceza ile ilgili bilgilendirme kullanmakta olduğunuz üye hesabınıza E-Posta olarak gönderilmektedir. E-Posta adresinizde herhangi bir bilgilendirme mail'i bulunmuyorsa; İKV Destek adresine gidiniz. Bildirim tipini Ceza itiraz olarak belirledikten sonra formda sizden istenen bilgileri giriniz. Açıklama kısmına üye adınızı belirtiniz.
2009-2013
- DeathLord
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Meran
999 gün banları atan ATX.Varmı tersini iddaa eden?CaptainATX yazdı:Merhaba,
Cezayı veren yetkili kısmında herhangi bir GM'in adını yazabilirsiniz.
Leb demeden LeBronn James'tir pek çok MC
Ais Ezhe(R)
SusTuRun
Ais Ezhe(R)
SusTuRun
Sobee Hesaplara yapılan moderasyonlar bilgilendirme maili olarak şuan iletilememektedir. Sobee üyeliklerinin ceza akıbeti ve itirazı için başvurmanız gereken adres, www.istanbuloyun.com/support.aspx "Ceza - İtiraz" bölümüdür.semihklc1059 yazdı:YA BENİM CARIM BANLANDI KAÇ GÜN BAN YEDİ BİLMIYORUM NASIL ÖGRENCEM ÜYE ADI[içerik düzenlendi sahcihan ]KARAKTER ADI:Xhalim
Bilginize.
İyi forumlar
Fuarda kahve fincanının üstünde ve yaka kartında 999 ATX yazıyorduDeathLord yazdı: 999 gün banları atan ATX.Varmı tersini iddaa eden?![]()
Ahmet abi sana buradan bir soru daha hiç 998 attığın oldumu acaba xD ?? :mrgreen: :mrgreen: