Son zamanlarda oyun ile ilgili pek çok yeni fikirler ortaya atıldı.Ve bunların çoğu İKV'nin daha güzel bir yerlere gelmesi için söylendi.Benimde İKV ve Kullanıcıları için hem eğlenceli hemde bir o kadar da yararlı bir fikrim var.
Sadede gelelim.
Oyunda karakter açıcağımız zaman karakterimiz 1 lvllik haliyle gözükür.
Ama hepimiz karakterimizin ileride ki kıyafetleriyle uyumlu ve güzel olması için uğraşırız.
Bunu tahmin etmek, kestirmek oldukça zor olmalı.
Kimi zaman datalar ile oynuyarak görmek icab ediyor.
Bunun yapılmaması ve biz oyuncuların karakter açarken içimize daha çok sinecek bir şekilde karakterimizi açabilmemiz için ürettiğim çözümü umarım beğenirsiniz.
Karakter açma ekranında fazladan 3 buton olucak.
Bu butonlar sayesinde karakterimize son level kıyafetlerini ve ayrıca şaheserlerini(silah ve zırhlar) giydirebileceğiz.
Böylece karakterimizin ileride nasıl bir görünüme bürüneceğini görebilir ve ona göre kararımızı verebiliriz.Hemde data larla oynuyarak oyunun kurallarını ayaklar altına almış olmayız her ne kadar istemedende olsa :roll: .
Aslında bunu önce bir program olarak kendim yapmayı düşündüm hatta bu konuda biraz çalışma yaptım.
Ancak işin içinden çıkamıyacağımı anlayınca işi siz uzmanlarına önermeyi düşündüm.
Her tip saç sakal takı ve bunların rengi için ayrı ayrı fotoğraf çekicek olsaydım yaklaşık 120 bin tane fotoğraf gerekicekti.Buda 1.5 GB gibi bir rakama eşit oluyor.Yani oyunun kendisinden çok daha fazla.
Ama eğerki siz yazdıklarımı ciddiye alıp gönlümüzü yapıcak olursanız bu online ortamda oyun içi çok kolay bir şekilde gerçekleştirilebilir.
Anlatmak istediğim olayı birde fotoğraf ile örneklemek istedim.
(Photoshop programı şuanlık yüklü olmadığı için Paint'de çalışmak zorunda kaldım.Tasarım içler acısı ancak anlatmak isteneni aktarabildiğini düşünüyorum.)
Lütfen Kullanıcılar ve Görevliler görüşlerinizi esirgemeyiniz eğer burada hem fikir olursak bu iş olabilir :ugeek:
Öneriyi Destek Ekibine'de yolladım.Burada sadece fikirlerinizi almak için paylaşıyorum.
Bir gün bunu yazacaklarını biliyordum :lol:
Bence çok çok güzel bir fikir. Mesela bazı Karakter tiplerine gözlük hiç yakışmıyor. Yakışanı ayarlamak ister herkes, mesela ben
Gördüğümüz gibi herkesin içinde olan bir istek bunu artık dile getirmenin zamanı gelmişti.Sizlerinde destekleriyle yönetimin bizim nazımıza oynıyacağını düşünüyorum :mrgreen:
"Knight Online" isimli oyunda şu şekilde mevcut.Karakter açacağınız zaman direkt olarak ileride giyeceğiniz güzel bir kıyafet ile görünüyor.Tabi ki karakter oluştur dedikten sonra 1 level eşyasız karakteri görünce üzülüyorsunuz.
Karakter Adı : Raito Karakter : Savaşcı Seviye : 45 Lonca : Amisos Sunucu : Tılsım
Karakterimizin bütün eşyalar ile süslenmiş şeklini görmek için şuanlık bir bölüm malesef ki bulunmuyor. Ama kısmi olarak bir çok eşya ile görüntülenen animasyonları anasayfamızda mevcut olarak bulunmaktadır. Özellikle kıyafetleri ve zırhları en son şekliyle güzel bir animasyon ile görmek mümkün. Gözlük,silahlar ve karakter tiplerinide hayal gücümüzü kullanarak o bölmede hayal edebiliriz.
Kesinlikle destekliyorum , hatta bunun için bende çalışmalar yaptım fakat sonuç üzücü oldu ..
1 Çar açıyorum sonra bakıyorum zırh ejder bu tipe yakışmaz siliyorum tekrar açıyorum , beğendiremedim gitti yönetimin yada profösyönel arkadaşların yardımcı olması gerekir..