EjDeRxAnAdoLu (Gökhan) Kardeşimiz Loncamızın Üye Referans Sorumlusu Olmuştur.
IIIPusatxBüyüIII - Pusatlım(Erdal)Kardeşimiz Loncamızın Üye Alım Referans Sorumlusu Olmuştur.
Görevlerinde Başarılar Dileriz. Poex (Dağhan) Kardeşimiz Aramıza Katılmıştır.
Konyalıxyıldırım,öztürkII,Konyalıxvagabond arkadaşlarımız loncadan kendi istekleri üzerine ayrılmıştır.Kendilerine Başarılar Dileriz.
Loncaya Başvuru Sadece Web Sitemizde Yapılmaktadır.Diğer Başvurularınız Geçersizdir.
dün kitap okurken bir şiir gördüm çok güzel geldi.imzalarımda yer kalmadıgı ıcın yazamadım.ama loncamla paylasmak ıstedım. Merdiven - Ahmet Haşim.... Bir Şiir / Bir Yorum
Ağır ağır çıkacaksın bu merdivenlerden
Eteklerinde güneş rengi bir yığın yaprak
Ve bir zaman bakacaksın semaya ağlayarak…
Sular sarardı… Yüzün perde perde solmakta
Kızıl havaları seyret ki akşam olmakta…
Eğilmiş arza, kanar, muttasıl kanar güller
Durur alev gibi dallarda kanlı bülbüller Sular mı yandı? Neden tunca benziyor mermer?
Bu bir lisân-ı hafîdir ki rûha dolmakta
AHMET HÂŞİM
renkli kısımları daha bi sevdim içinde arz filanda geciyo
ibrahimking yazdı:dün kitap okurken bir şiir gördüm çok güzel geldi.imzalarımda yer kalmadıgı ıcın yazamadım.ama loncamla paylasmak ıstedım. Merdiven - Ahmet Haşim.... Bir Şiir / Bir Yorum
Ağır ağır çıkacaksın bu merdivenlerden
Eteklerinde güneş rengi bir yığın yaprak
Ve bir zaman bakacaksın semaya ağlayarak…
Sular sarardı… Yüzün perde perde solmakta
Eğilmiş arza, kanar, muttasıl kanar güller
Durur alev gibi dallarda kanlı bülbüller Sular mı yandı? Neden tunca benziyor mermer?
Bu bir lisân-ı hafîdir ki rûha dolmakta
AHMET HÂŞİM
renkli kısımları daha bi sevdim içinde arz filanda geciyo
ANADOLU SELÇUKLU DEVLETİ Malazgirt Savaşı’ndan sonra Anadolu’da kurulan ilk Türk-İslâm devletlerinin en güçlülerinden ve en uzun ömürlülerinden biri (1077-1308). Anadolu’nun Türkleşmesinde ve Haçlılarla yapılan savaşlarda en önemli rolü oynadı. Anadolu Selçuklu Devleti’nin kurucusu Kutalmışoğlu Süleyman Şah’tır. Süleyman Şah, Marmara Denizi’ne kadar Anadolu’yu ele geçirdi, İznik’i kendine başkent yaptı.