Arkadaşlar 40 ve üstü seviyeler için bir şifacı en rahat ve hızlı bir şekilde nerde kasabilir?
Görüş ve önerilerinizi bekliyorum...
+40 seviye şifacı kasma teknikleri
Re: +40 seviye şifacı kasma teknikleri
Merhaba.
Yeraltında bildiğim kadarıyla asit direnci az yaratıklar bulunuyor.
Hasar:Asit Takım dizmeni öneririm.
Kesmek istediğin hayvanlara göre savunma yap örneğin.
Hayvan seri seri ama az vuruyor ise Zırh Eğer büyü saldıları yapıyorsa büyü direnç yap.
Hayvan yavaş yavaş vuruyor ama hasarı yüksek ise savunma diz.Zaten yavaş olan vuruşları ıska geçmeye başlar , buyuk damage aralıkları açılır bu sayade.
Benden Bu Kadar.
Belki eski usuller ama işe yarıyordur eminim.
Yetenek dersen dediğim gibi hayvanına göre örnek olarak:
Büyülere Karşı Dirençler.Zırh item dizemezsen Ruh Kalkanı.
Yeraltında bildiğim kadarıyla asit direnci az yaratıklar bulunuyor.
Hasar:Asit Takım dizmeni öneririm.
Kesmek istediğin hayvanlara göre savunma yap örneğin.
Hayvan seri seri ama az vuruyor ise Zırh Eğer büyü saldıları yapıyorsa büyü direnç yap.
Hayvan yavaş yavaş vuruyor ama hasarı yüksek ise savunma diz.Zaten yavaş olan vuruşları ıska geçmeye başlar , buyuk damage aralıkları açılır bu sayade.
Benden Bu Kadar.
Belki eski usuller ama işe yarıyordur eminim.
Yetenek dersen dediğim gibi hayvanına göre örnek olarak:
Büyülere Karşı Dirençler.Zırh item dizemezsen Ruh Kalkanı.
Zulüm İçin Yaşamak Ölüm , Sanat İçin Yaşamak Ölümsüzlüktür.
- eRaGorn
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Army Of Heavens
Dirençlerini Full Asit Vererek Kesebilirsin Üzerine Urban Takı Seti urban Gürz Alarak Rahatca Cinlerde Kasabilirsin.Veyahutta Asit Dizerek Asitle Kesebilirsin İyileştirmeli İyileştirmesiz Bu Sana kalmış bişey Burda 2 Konu var sana gösterebileceğim bunlardan yararlanabilirsin.Bu Benim Açtığım Konu İyileştirmesiz Kasmak İçin Burdan Bakabilirsin.
viewtopic.php?f=17&t=44305
Bu İse Konfucyus'un açmış olduğu çok çok yararlı bir konu var burdanda yararlanabileceğini umuyorum.
viewtopic.php?f=17&t=46147
Yararlı olabildiysem ne Mutlu bana...
viewtopic.php?f=17&t=44305
Bu İse Konfucyus'un açmış olduğu çok çok yararlı bir konu var burdanda yararlanabileceğini umuyorum.
viewtopic.php?f=17&t=46147
Yararlı olabildiysem ne Mutlu bana...
CoBaiN wazzup
atabey yazdı:Arkadaşlar 40 ve üstü seviyeler için bir şifacı en rahat ve hızlı bir şekilde nerde kasabilir?
Görüş ve önerilerinizi bekliyorum...
Canım benim sen ne anlarsın şifacıdan
~ K u k L a c ı ~
~ Şeytan Ayrıntıda Gizlidir ! ~
~ Destek İletişim Adresi : http://www.istanbuloyun.com/support.aspx ~
~ Şeytan Ayrıntıda Gizlidir ! ~
~ Destek İletişim Adresi : http://www.istanbuloyun.com/support.aspx ~
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Teşkilat
asitle falan uğraşamam diyorsan en az 2-3 tane max item al. çağrıyı 15 meditasyonu 5-10 yap örümcekten solucana kadar git gel. solucanı da temizle.
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
-
- İskele Babası
- Sunucu: Kuklacı
Atabey en iyi seçimi yapmışsın artık savaşcıların değeri kalmadı bu oyunda en iyisi büyücü ve şifacı ama en önemliside şifacı ama kasması zor ben 3 günde 29 yaptım şifacımı plussuz ama ben büyücümü 3 günde 36 yapmıştım savaşcımı ise 3 günde 32 yapmıştım ama en iyi seçim şifacı herkezin şifaya ihtiyacı var ve şifacıyı 40 Lvl yaptıktan sonra gerekli itemler dizilirse çok eğlenceli olur kasması en iyisi şifacı
- YusufATMACA
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Nemesis
Ben hiçbir karekterimi Yeraltı bölgesinde doğru dürüst kasmadım. Taktik açık; İkv 1-49 Görev Listesi'ni aç ve eksiksiz bütün görevleri yap. En küçük görevi bile atlama, o en küçük görev çok fazla tecrübe puanı veriyor. Kesim görevleri için yanına 1 tane büyücü al 2 veya 3 güne 49 seviye olursun.
PASLIBIÇAK - xCENTERx