yeteneklerime yardim
-
- İskele Babası
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Sontürk
yeteneklerime yardim
15 sifa 15 bilgisi 15asit 15bilgisi geri kalan 4 puani direnÇlere paylastirsam iyi olurmu 32lvlim
- KoRKuLuRuYaN
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Re: yeteneklerime yardim
2 kere aynı konuyu açma verdik diğerinde cevabınıı 10 günde 2 level mi aldın??Önerileri dikkate alsan
Büyücü kullanmak zordur,ama önemli olan zor olanı başarmaktır!!
Elbet büyücünün ne demek olduğunu,neler yapabildiğini herkese göstereceğiz!
Önemli olan bilineni söylemek değil bilinmeyeni keşfetmektir.
-
- İskele Babası
oyundan fazla anlamiyorum tamam ama neden yüzüme vuruyorsun merak ettim Çünkü o sekil olmadi hem sorumda asiti merak ettigim icin sordum cevap versen yeterdi
- KoRKuLuRuYaN
- Sahaf Yardımcısı
burda yüzüne faln vurmuyorum oyundan anlamadığını falan da söylemedm 30 level üstü kasma yetenklerini sormuştun bzde olasılıkları yazmıştık mitmet ile istersrn grup şifacısı olur grupla kasarsın istersen asit olur istersende max olur demştim yeteneler max itemle kasıcaksan 32 lvlsin daima şifallar 15 olcak max dizersen ruh ve zehiri asit dizersen asit ve bilgisini grupla kasıcaksn kaldırma ve ruhu 15 ypmalısın 38olana kadarda meditasyonu fuullemelisn iyi frumlar tekrar kusura bakma
-
- İskele Babası
bosver ya unumustum zaten baska konu actigimi ama helal olsun Çok iyi biliosunuz oyunu bide bisey soricam bu büyü hasari asit kiyafetler hayvan icadi mi oluyor
tekrar saol
tekrar saol
-
- İskele Babası
bosver ya unumustum zaten baska konu actigimi ama helal olsun Çok iyi biliosunuz oyunu bide bisey soricam bu büyü hasari asit kiyafetler hayvan icadi mi oluyor
tekrar saol
tekrar saol
- KoRKuLuRuYaN
- Sahaf Yardımcısı
Evet.Hayyan
Hayvan değil
ama sen 32 level olduğun için Turnusol item bakmalısın ama benm tavsiyem iki saat asitle kasıcağına maxları giy ve sivri adada kemiklerde ruh çalanlarda kas 5 vurusta ruh çalan alabilirsin
-
- İskele Babası
ya ben onu hayvan die okudum
benim yetenekler 15sifa 15bilgisi 1büyü bozma 15asit 15bilgisi direnclerin biri 2 biri 1 ben nasil devam etmeliyim bide her 5 seviyede bir yetenekler sifirlaniyormu bunlara cevap ver valla cok yardimin oldu cok saol simdiden
- KoRKuLuRuYaN
- Sahaf Yardımcısı
1.yetenekler iyi level aldıkça meditasyona ver
2.her 5 levelde yetenekler sıfırlanmaz 5 10 15 20 25 30 40 bu levellerde sıfırlanır
3.Asitle kasçaksan Turnusol item diz
4.36 37 levelde yada şimdiden yetenk sıfırlamanı önerirmim max item bul 15 şifa 15 şifa bilgisi 15 ruh kalkanı 15 de elemt direnci iyi olur hortlak keserken.Yada 15 kaldırma seçim senn ama zehir verme adada işe yaramaz.
5.Asitle kasarken pek çabuk kudretin biticek ve adada max item ile çok rahat kasarsın şifacım full almandı 1.8 falan vuruyordum yani savaşçı kadar olmasada onlar kadar seri kesebiliyord.
6.40 level olursa çağrı 15 şifa 15 bilgisi 15 cankurtaran 15 ruh kalkanı 15 verirsn çok işini görür 1 er puan dirençlere 1 asit (bombacılar için) 1 büyü bozma 1 medi süper olur.Çağrı ile çok rahat kasılırsın hayvan 400 600 arası vurur ve seridir.60 snye yanında kalır çağrı yeteneği ile birlikte savaşçı hızına belki erişirsin.
Saygılarımla iyi forumlar
2.her 5 levelde yetenekler sıfırlanmaz 5 10 15 20 25 30 40 bu levellerde sıfırlanır
3.Asitle kasçaksan Turnusol item diz
4.36 37 levelde yada şimdiden yetenk sıfırlamanı önerirmim max item bul 15 şifa 15 şifa bilgisi 15 ruh kalkanı 15 de elemt direnci iyi olur hortlak keserken.Yada 15 kaldırma seçim senn ama zehir verme adada işe yaramaz.
5.Asitle kasarken pek çabuk kudretin biticek ve adada max item ile çok rahat kasarsın şifacım full almandı 1.8 falan vuruyordum yani savaşçı kadar olmasada onlar kadar seri kesebiliyord.
6.40 level olursa çağrı 15 şifa 15 bilgisi 15 cankurtaran 15 ruh kalkanı 15 verirsn çok işini görür 1 er puan dirençlere 1 asit (bombacılar için) 1 büyü bozma 1 medi süper olur.Çağrı ile çok rahat kasılırsın hayvan 400 600 arası vurur ve seridir.60 snye yanında kalır çağrı yeteneği ile birlikte savaşçı hızına belki erişirsin.
Saygılarımla iyi forumlar
-
- İskele Babası
ya ben piyasayi bilmiyorum turnusol mu diziyim yetenek sifirlayip almanmi dizim hangisi ucuza gelir