İKV de Virüs?
- Tham1HayOne
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
İKV de Virüs?
Selam Ben Bir Virüs programı indirmiştim tarama yaptım pc de çıkan virüsler içinde birde İstanbul Kıyamet Vakti/Launcher.exe yi gördüm ve şaşırdım bunun sebebi nedir?
Beyazköşk
İSTİKBALGÖKLERDE
2010
İSTİKBALGÖKLERDE
2010
Re: İKV de Virüs?
Büyük ihtimal biryerlerden exe dosyalarının bozulmasına neden olan bir virus bulaşmıştır ve Launcher.exe de bundan etkilenerek bozulmuştur. İKV 'den kaynaklanan bir problem değil eğer öyle olsa senin olduğu gibi tüm oyuncularda bu problem ortaya çıkardı. Pc'ni iyi bir virüs programı ile taratmalı ve temizlemeni İstanbul Kıyamet Vakti oyununu tekrardan kurmanı öneririm.Tham1HayOne yazdı:Selam Ben Bir Virüs programı indirmiştim tarama yaptım pc de çıkan virüsler içinde birde İstanbul Kıyamet Vakti/Launcher.exe yi gördüm ve şaşırdım bunun sebebi nedir?
~ K u k L a c ı ~
~ Şeytan Ayrıntıda Gizlidir ! ~
~ Destek İletişim Adresi : http://www.istanbuloyun.com/support.aspx ~
~ Şeytan Ayrıntıda Gizlidir ! ~
~ Destek İletişim Adresi : http://www.istanbuloyun.com/support.aspx ~
Bazı virüs programları fazla korunmacı davranarak exe dosyalarını virüs olarak algılayabilirler. Başka bir virüs programı yükleyip tekrar taratınız. Sonuç aynı ise oyunu bilgisayarınızdan tamamen kaldırıp yeniden yükleyebilirsiniz içinizin rahat etmesi açısından.
iyi forumlar
iyi forumlar
- Tham1HayOne
- FareAdam Düşmanı
Ben pc yi tarattım Launcher.exe deki sorun yokoldu bu virüs varkende "Microsoft Visual C++++"
Hatam Önceden Vardı haylada deam ediyor bir yolunu bulup oyuna girsemde artık bu sorundan hem sıkıldım hemde oyunumu yavaşlatıyor galiba bi öneriniz varmı?

Beyazköşk
İSTİKBALGÖKLERDE
2010
İSTİKBALGÖKLERDE
2010
ben norton kullanıyorum ve diğer virüs programlarınıda denemiş biri olarak nortonu öneririm 

!...Üyeliğin Şifresi Değiştirilmiştir İlgililerin Bilgisine...!
- Tham1HayOne
- FareAdam Düşmanı
İşin Olmassa Nortonun Sitesini verirmisin indireceğimde
Beyazköşk
İSTİKBALGÖKLERDE
2010
İSTİKBALGÖKLERDE
2010
ben cd sini almıştım indirirsen full inmez 15 günlük deneme iner internetten key arama çünkü yok özelden sitesini atıyorum 15 günlük denemeninTham1HayOne yazdı:İşin Olmassa Nortonun Sitesini verirmisin indireceğimde

!...Üyeliğin Şifresi Değiştirilmiştir İlgililerin Bilgisine...!
- Tham1HayOne
- FareAdam Düşmanı
Evet aynı sorun bendede çok oluyo .exe dosyalarına bulaşan virüs kaç kere oyunu bozmuştu
ama çözümü bilgisayarı temizlemek tabiki.. ve oyunda sorun yok virüsle alakalı bi şey bulaşıyo işte ne yaparsın..
Soru: Microsoft Visual C++ Runtime library hata mesajını alıyorum. Nasıl düzeltebilirim?Tham1HayOne yazdı:Ben pc yi tarattım Launcher.exe deki sorun yokoldu bu virüs varkende "Microsoft Visual C++++"Hatam Önceden Vardı haylada deam ediyor bir yolunu bulup oyuna girsemde artık bu sorundan hem sıkıldım hemde oyunumu yavaşlatıyor galiba bi öneriniz varmı?
Cevap: Yaşadığınız sorunun nedeni Microsoft C++ kitaplıklarıyla ilgili sorun yaşanmasından kaynaklanmaktadır. Buna zararlı bir yazılımın (virüs) yol açması yüksek ihtimal olmakla beraber bilgisayarınızı güncel ve sağlam bir anti virüs programı ile taratmanızı tavsiye ederiz.
Bu hizmeti http://www.kaspersky.com/virusscanner yahut Microsoft One Care gibi olanaklardan gerekli eklentileri kurarak ücretsiz olarak faydalanabilirsiniz. Fakat size tavsiyemiz işletim sisteminizi baştan kurmanız yönünde olacaktır.Bu iki işlem arasından tercihinizi yapıp işlemi tamamladıktan sonra http://www.microsoft.com.tr adresinde yüklemeler kısmında işletim sisteminize uygun olarak bulacağınız .Net Framework veya Microsoft Visual C++ 2008 Redistributable Package (x86) eklentisini yeniden kurunuz.
NOT: Sizle paylaştığımız bu bilgi sadece tavsiye niteliğinde olup belirtilen sorunların haricinde gerçekleşen başka bir sorunun olması olasılığından dolayı kesin çözüm garanti etmez. Uygulamak tamamen kişisel tercihiniz olacaktır.
2009-2013