Handan Hanım nasıl kesilir?

Lodos klanı üyelerinin tartışma ve karar alanı
Kullanıcı avatarı
Ferhatbey
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Re: Handan Hanım nasıl kesilir?

Mesaj gönderen Ferhatbey »

HERKEZ BİR MUHAFIZA DALARAK 15 20 KİŞİ KESER YAHU ;) BİR 2 TANK SAVAŞÇI OLCAK O KDR ;)
' .♥TÜRKİYEM> ЯeLaxxeefendyy > Hanedanxultio ♥. '

Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ '' FERHAT
Kullanıcı avatarı
mitmet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen mitmet »

Ferhatbey yazdı:HERKEZ BİR MUHAFIZA DALARAK 15 20 KİŞİ KESER YAHU ;) BİR 2 TANK SAVAŞÇI OLCAK O KDR ;)
herkes 1 muhafıza dalarsa (sanırım 24 muhafız vardı) 24x20den 480 kişi gerekir. 2 de tank 482 :D
yazamayacağım kadar çok karakter..

Resim
Gizlenmiş İçerikGöster

GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
Kullanıcı avatarı
seagle
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Sentinus

Mesaj gönderen seagle »

mitmet yazdı:
Ferhatbey yazdı:HERKEZ BİR MUHAFIZA DALARAK 15 20 KİŞİ KESER YAHU ;) BİR 2 TANK SAVAŞÇI OLCAK O KDR ;)
herkes 1 muhafıza dalarsa (sanırım 24 muhafız vardı) 24x20den 480 kişi gerekir. 2 de tank 482 :D
ismeti kesen ARZlarda handanı kesen lodoslarda ortalama 3 grupla rahat kesiolar ... ?
klandan kişiler olmassa oda mesela ismet lodos kalenin en ortasında bütün arzlar içeri girio büyük ihtimal kale dışında 5 49 şifa lodos varsa kesmeleri zor aynı şey handan içinde geçerli ama handanı kesmek daha zor ismeti kenardan çekilebilior ... o na ramen handanı kesebilioruz organizasyon olsa hep kesilir aslında ama deymez :D kesince item düşmüo kendi çaplarında her 2 klan içidnde zafer oluşuo o kdr :D bide foruma girip hava atıolar :D her 2 klan içinde aynı ama ben lodos olmayı seviorum...
.......SeaGle (49 lwl)Büyücü
.......Dbsimsekdb(49 lwl)Savaşçı
.......FastxSeaGlexDbxI(49 lwl)Şifacı(^)AsHaB-ı KeHF)
Resim
*2254*

“Lodos” sayfasına dön