Handan Hanım nasıl kesilir?
Re: Handan Hanım nasıl kesilir?
HERKEZ BİR MUHAFIZA DALARAK 15 20 KİŞİ KESER YAHU
BİR 2 TANK SAVAŞÇI OLCAK O KDR
' .♥TÜRKİYEM> ЯeLaxxeefendyy > Hanedanxultio ♥. '
★ Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ '' FERHAT
★ Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ '' FERHAT
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
herkes 1 muhafıza dalarsa (sanırım 24 muhafız vardı) 24x20den 480 kişi gerekir. 2 de tank 482Ferhatbey yazdı:HERKEZ BİR MUHAFIZA DALARAK 15 20 KİŞİ KESER YAHUBİR 2 TANK SAVAŞÇI OLCAK O KDR
![]()
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
- seagle
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Sentinus
ismeti kesen ARZlarda handanı kesen lodoslarda ortalama 3 grupla rahat kesiolar ... ?mitmet yazdı:herkes 1 muhafıza dalarsa (sanırım 24 muhafız vardı) 24x20den 480 kişi gerekir. 2 de tank 482Ferhatbey yazdı:HERKEZ BİR MUHAFIZA DALARAK 15 20 KİŞİ KESER YAHUBİR 2 TANK SAVAŞÇI OLCAK O KDR
![]()
klandan kişiler olmassa oda mesela ismet lodos kalenin en ortasında bütün arzlar içeri girio büyük ihtimal kale dışında 5 49 şifa lodos varsa kesmeleri zor aynı şey handan içinde geçerli ama handanı kesmek daha zor ismeti kenardan çekilebilior ... o na ramen handanı kesebilioruz organizasyon olsa hep kesilir aslında ama deymez
.......SeaGle (49 lwl)Büyücü
.......Dbsimsekdb(49 lwl)Savaşçı
.......FastxSeaGlexDbxI(49 lwl)Şifacı(^)AsHaB-ı KeHF)

*2254*
.......Dbsimsekdb(49 lwl)Savaşçı
.......FastxSeaGlexDbxI(49 lwl)Şifacı(^)AsHaB-ı KeHF)

*2254*