Orti yazdı:Konunun çözüm noktası burası değildir. Bu tarz durumlarda forum üzerinde yapılan bildirimler dikkate alınmamaktadır. Destek formu üzerinden başvuru yaptığınız takdirde gerekli inceleme yapılacaktır.
Forum konularınızın silinmesine ve hesabınızın uzaklaştırılmasına rağmen tutumunuzu değiştirmediğiniz den oyun hesabınız 7 gün süreyle susturulmuştur.
DigitalKumSaati ve Görevinin Gerçekliği
DigitalKumSaati ve Görevinin Gerçekliği
Re: DigitalKumSaati ve Görevinin Gerçekliği
ela ablanın nasıl biri oldugunu herkes biliyor oke sıkma canını sen
kimsin bilmıyorum ama senin demenle olmuyor.
öyle demişsede birşey yapmışsındır (veya başka birisi )
öyle demişsede birşey yapmışsındır (veya başka birisi )
[
- Sanatkarr
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: DigitalKumSaati ve Görevinin Gerçekliği
bu konuda kilitlenecek te anlayamadığım forumda yapılandan söylenenlerden yola çıkılarak nasıl oyun hesapları tespit edilip susturma veriliyor?
konuyu acan ın once form hesabı kapatıldı sonra yenı actıgı konuya oyun hesabınız 7 gün susturuldu dendi. bu nasıl iştir? küfür etmemiş. sadece küfrü sergilemiş. ilgilenenen olmayınca yenıden sergılemıs. umarım resim doğru değildir yanı oynanmıstır. ama her ne olursa olsun forumla oyunu ayrı tutmanızı beklerdim.
konuyu acan ın once form hesabı kapatıldı sonra yenı actıgı konuya oyun hesabınız 7 gün susturuldu dendi. bu nasıl iştir? küfür etmemiş. sadece küfrü sergilemiş. ilgilenenen olmayınca yenıden sergılemıs. umarım resim doğru değildir yanı oynanmıstır. ama her ne olursa olsun forumla oyunu ayrı tutmanızı beklerdim.
Sanatkarr
xXSANATKARXx
xMTNx
xXSANATKARXx
xMTNx