Şifacıyı Anlama Rehberi

Yaradılışın yardımcıları şifalı dualarını bir arada tutarak var olmanın derinliklerini irdeliyorlar
Kullanıcı avatarı
JouRney
Tepegöz Avcısı
Tepegöz Avcısı

Re: Şifacıyı Anlama Rehberi

Mesaj gönderen JouRney »

Güzel bir paylaşım, emeğine sağlık.. Şifacı hakkında biraz daha bilgim arttı, teşekkürler :)
2009-2013
Kullanıcı avatarı
SaTuRNn
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen SaTuRNn »

Tebrikler . Gerçekten üşenmeyip onca yazıları yazmışsın :)
Kullanıcı avatarı
Suskunjackal
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Suskunjackal »

konfüçyüs yazdı:şifaci - şifacı karşılaşmalarında gözlemlediğim kadarıyla savunma her zaman daha ağır basıyor. bunun ana nedeni şifacının kullandığı silah türünün asa olması. üzeri full saldırı olan bir şifacı üzeri full savunma olan bir şifacıya çok kolay yem oluyor. halbuki bakıldığında tamamen ortada geçmesi gereken bir maç çünkü bir tarafın savunmasının yüksek olduğu kadar saldırısı düşük diğer tarafın savunmasının düşük olduğu kadar saldırısı yüksek teknik olarak değerlendirecek olursak ikiside eşit şartlarda. ama silah sınıfının etkisi burda devreye giriyor. ve savunma asa sınıfına daha çok etkilidir. örneğin şifacıda ağır silah olan baş ağrısı. karşındaki kişinin zırhının 0 olduğunu düşünürsek vereceğin hasar faraza 1000 ise zırhın arttığı oranlarda vuruşların düştüğünü görürsün. bu bağlamda ashaba karşı en etkili silah savunmadır benim gözümde.
şifacı karşılaşmalarında kolye yüzük zırh ve ashab'ın hasar zehir verdiğini düşünürsen mantıklı olarak karakter direnç puanlarını zehire yatırman ve fiziksel direnç açman uygun olur. zaten hiç zırh eşya giymeden ruh kalkanı ve eşyaların kendi zırh etkileriyle şifacının zırh oranı yaklaşık % 55 gibi olur. 3 parça centrionla birlikte bu oran 65 gibi bir rakama ulaşır. esas nokta burda başlar. ve bu konuda sana 1 soru yönelteyim ben. zırhını 70e tamamlayıp rakibinin sana 10 vuruşundan 8sını 1000 yerine 900 mü vurmasını istersin yoksa zırhını kolye yüzük ve sarmaşıktan ibaret bırakıp geri eşyalarını savunma giyip 10 vuruşunun 6sını 1000 vurmasınımı istersin burda seçimi sen yap. bunu denemek içinde çok sağlam bir ekonomiye sahip olmana gerek yok tek efsun plevne eşyaları bulup çok rahat deneyebilirsin.

zehir konusunda ise ilk kullanmamdaki amaç seninle aynı düşüncede olmamdan ibaretti. bu düşünceye nerden kapıldığım konusuna gelince. arz sancakta muhafız keserken konsantrasyonu her açtığımda ve konsantrasyon etkisinde muhafızın zehir saldırısına maruz kaldığımda yeteneklerinizi kullanamazsınız diye bir yazı okudum. acaba bu şifacıdada olabilir mi sorusunu deneyerek öğrenmeye karar verdim. denemelerimde zehir saldırımın konsantrasyon açan büyücüde sadece ona hasar vermesine aynı oranda onunda bana hasar vermesi dışında başka bir etkisi olmadığını gördüm. ama şöylede olabilir. eğer büyücü konsantrasyon açtığı anda bizim kullandığımız asit saldırısı kritik hasarda denk gelirse zihnini tutar mı ? tutmazsa burada bir saçmalık sözkonusu olabilir. bunu en kısa sürede deneyeceğim ve denemelerim sonucunda bu konuda bilgilendirme yaparım.

yorumlarını eksik etmeyen arkadaşlarımada şükranlarımı sunarım...

teşekkürler iyi oyunlar

konfüçyüs
[/b]
kırmızı olan yerler hakkında bi kaç şey söylemek istiyorm.konfucyus burada bize 2 seçenek vermiş hnagisini kullanrsak vs de daha ön plana çıkarız demiş.şöyle düşünelim; düz vuruşu 1000 olan bi rakıbe karşı zırhı 70 e tamamlayıp 8 vuruşunu 900 indirirsek 100 indirmiş oluruz.yani 8x100:800 zırhı tamamlarsak indirgeyeceğimiz hasar budur.savunma giyip 10 vuruşun 4 ünü mü indirgemek istersin diyor konfucyus.eğer mantıklı düşünürsek 4 vuruş gidiyor tek vuruşu 1000 olduğuna göre 4x1000:4000.zırh yaparsak 800 ingirgiyoruz savunma dizersek 4000 benim burda çıkardığım ana fikir bu :)
Kullanıcı avatarı
EnSoNxLeonar
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen EnSoNxLeonar »

üstad begenıyLe okuDum cogu bıLdım şeydı ama cogu kısını bılmedı şeyler herkes paylasmas boyle şeylerı ellerıne sağlık :)
Resim

İyi Gününde Kötü Gününde Hep Beraberiz Çünkü Biz ANKARAGÜÇLÜYÜZ..

LeoNaR
Kullanıcı avatarı
Xdarkblade
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Xdarkblade »

Çok güzel yazı hepsini okuyamadım ama :P
Ekinler baş vermeden,kör buzağı topallamazmış.
Kullanıcı avatarı
halilumit
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen halilumit »

bilgilerini çok güzel bir dil ile anlatmışşın okurken hiç sıkılmadım tşkler.
Kullanıcı avatarı
konfucyus
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen konfucyus »

affınıza sığınaraktan konuyu biraz güncel tutmak istiyorum...
kazanılmış hiçbir başarı tesadüf değildir.

Cahiller; cehaletlerini kendilerine verilen yetkiyi kullanarak örtbas etmeye çalışırlar....
Kullanıcı avatarı
sasmaz
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen sasmaz »

alper abi eminönün şifa ustası üstadım eline sağlık

YAYLA ŞİFA...
ResimResim

" Genç Bilgililer"
Kullanıcı avatarı
DawLish
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen DawLish »

Eline Emeğine Sağlık SÜper Yazı ;)
Kullanıcı avatarı
KanseR
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen KanseR »

Gerçekten Harika Bir Yazı Bir Solukta Okudum (Kitap Çıkarmayı Düşünüyormusun :) )
Resim

“Şifacı” sayfasına dön