ankada ikv
- ottomanempire
- Cin Avcısı
- Sunucu: Anka
Re: ankada ikv
Bende bugün tam böyle bir konu açmayı düşünüyordum. Gerçekten bölgeden atışanlar, maden başında kapışanlar, kp açlığı yapanlar beni çok fazlasıyla sıktı. Yeni bir sunucu, sağlam dostluklar ve keyifli bir oynanışa ihtiyacım var. Bir oyundan beklentim de sadece budur zaten. Benim de kafama tek takılan konu bronz, kadim vs. görevlerin yapılabilirliğinin nasıl olduğu. Çünkü rahatça maden başında bekleyip, kimseden küfür işitmeden şaheserimi üretmek istiyorum. Ama kadim pençesi vs. bulunabiliyor mu bunu merak ediyorum.. Cevap verenlere bende teşekkür ederim. İyi forumlar..
Ozan ATALAY [ ANKA ]
İyi bir savaşçı kendini yenilgiden koruyabilir ama düşmanı yenmeyi garantileyemez..
İyi bir savaşçı kendini yenilgiden koruyabilir ama düşmanı yenmeyi garantileyemez..
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
onlar kolay üstünü dizene kadar yapılır diye düşünüyorumottomanempire yazdı:Bende bugün tam böyle bir konu açmayı düşünüyordum. Gerçekten bölgeden atışanlar, maden başında kapışanlar, kp açlığı yapanlar beni çok fazlasıyla sıktı. Yeni bir sunucu, sağlam dostluklar ve keyifli bir oynanışa ihtiyacım var. Bir oyundan beklentim de sadece budur zaten. Benim de kafama tek takılan konu bronz, kadim vs. görevlerin yapılabilirliğinin nasıl olduğu. Çünkü rahatça maden başında bekleyip, kimseden küfür işitmeden şaheserimi üretmek istiyorum. Ama kadim pençesi vs. bulunabiliyor mu bunu merak ediyorum.. Cevap verenlere bende teşekkür ederim. İyi forumlar..
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
- ottomanempire
- Cin Avcısı
Her ne olursa olsun kafamız sakin olacak en azındanmitmet yazdı:onlar kolay üstünü dizene kadar yapılır diye düşünüyorumottomanempire yazdı:Bende bugün tam böyle bir konu açmayı düşünüyordum. Gerçekten bölgeden atışanlar, maden başında kapışanlar, kp açlığı yapanlar beni çok fazlasıyla sıktı. Yeni bir sunucu, sağlam dostluklar ve keyifli bir oynanışa ihtiyacım var. Bir oyundan beklentim de sadece budur zaten. Benim de kafama tek takılan konu bronz, kadim vs. görevlerin yapılabilirliğinin nasıl olduğu. Çünkü rahatça maden başında bekleyip, kimseden küfür işitmeden şaheserimi üretmek istiyorum. Ama kadim pençesi vs. bulunabiliyor mu bunu merak ediyorum.. Cevap verenlere bende teşekkür ederim. İyi forumlar..
Ozan ATALAY [ ANKA ]
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu
hala alışamadım ben. teşkilatta bölgeden yazdığımı 2 saniye okuyabilirdim. burada 2 gün boyunca okunur nerdeyseottomanempire yazdı:Her ne olursa olsun kafamız sakin olacak en azındanmitmet yazdı:onlar kolay üstünü dizene kadar yapılır diye düşünüyorumottomanempire yazdı:Bende bugün tam böyle bir konu açmayı düşünüyordum. Gerçekten bölgeden atışanlar, maden başında kapışanlar, kp açlığı yapanlar beni çok fazlasıyla sıktı. Yeni bir sunucu, sağlam dostluklar ve keyifli bir oynanışa ihtiyacım var. Bir oyundan beklentim de sadece budur zaten. Benim de kafama tek takılan konu bronz, kadim vs. görevlerin yapılabilirliğinin nasıl olduğu. Çünkü rahatça maden başında bekleyip, kimseden küfür işitmeden şaheserimi üretmek istiyorum. Ama kadim pençesi vs. bulunabiliyor mu bunu merak ediyorum.. Cevap verenlere bende teşekkür ederim. İyi forumlar..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
- ottomanempire
- Cin Avcısı
Daha güzel boşver. Sanki bana özel sunucu gibimitmet yazdı:hala alışamadım ben. teşkilatta bölgeden yazdığımı 2 saniye okuyabilirdim. burada 2 gün boyunca okunur nerdeyseottomanempire yazdı:Her ne olursa olsun kafamız sakin olacak en azındanmitmet yazdı:onlar kolay üstünü dizene kadar yapılır diye düşünüyorumottomanempire yazdı:Bende bugün tam böyle bir konu açmayı düşünüyordum. Gerçekten bölgeden atışanlar, maden başında kapışanlar, kp açlığı yapanlar beni çok fazlasıyla sıktı. Yeni bir sunucu, sağlam dostluklar ve keyifli bir oynanışa ihtiyacım var. Bir oyundan beklentim de sadece budur zaten. Benim de kafama tek takılan konu bronz, kadim vs. görevlerin yapılabilirliğinin nasıl olduğu. Çünkü rahatça maden başında bekleyip, kimseden küfür işitmeden şaheserimi üretmek istiyorum. Ama kadim pençesi vs. bulunabiliyor mu bunu merak ediyorum.. Cevap verenlere bende teşekkür ederim. İyi forumlar..
Ozan ATALAY [ ANKA ]
- QSOMEGOSALENQ
- Teşkilat Neferi
- Klan: Lodos
ÇEKİLİN YOLDAN geliyor kaptan 
Ben Birini Sevmiyordum Oda beni Sevmiyordu Birgün Biryerde Randevuleştik, Ben gitmedim Oda Gelmedi Pp
SomeGİveToGİRL & QSOMEGOSALENQ & DyBGöLGe

SomeGİveToGİRL & QSOMEGOSALENQ & DyBGöLGe

Vallahi nasıl söylesem anka 10 numara sunucu. Bugün oyunda 4. günüm ve 38 lvl ım
sessiz sakin çok güzel.

- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu
plus alamıyorum çar kaldı ankada giremiyorum ya
kaldı 30 lvlde

Gizlenmiş İçerikGöster
VAMOS RAFA!