Dogru kardesim son lafi ben solerim her zaman bu ikvdede ayni olmustur demi uzatmayalim git sutunu ic sen ben yurtdisinda filipinlileri iciyorum teker tekerTheking yazdı:Başlıkta Okursanız;
Arz Değil Lodos Kardeşlerimizden Yorum Bekliyoruz Yazıo... Uzatmayın!!!
Beyaz Köşk | Lodos Meteor-Sivri-Eminönü Baskınları
- Birlikxquimmet
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Türkiye Cumhuriyeti
Re: Beyaz Köşk | Lodos Meteor-Sivri-Eminönü Baskınları
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı.
- Birlikxquimmet
- Sahaf Yardımcısı
Sen git babanin parasini ye yegen eskiden arzlar 1 numara diodun donek dombalak anaokuluna giden bebeleride gorduk birtarafiniz tutusunca lodos olur birtarafiniz tutusunca arz olursunuz yuruuuuu tas arabasi bile senden hizli burda develer var senin ismini verdim hepsine kosa kosa geliyolar senin ismini duyunca onlarda sevdi seniin isminiChuckBartowsKi yazdı:Arz Klanı Eskisinden Farklı Olarak Anaokuluna DönmüştürAksini İdda Edebilicek Varmı
![]()
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı.
- ChuckBartowsKi
- Teşkilat Neferi
- Klan: Arzın Çocukları
Birlikxquimmet yazdı:Sen git babanin parasini ye yegen eskiden arzlar 1 numara diodun donek dombalak anaokuluna giden bebeleride gorduk birtarafiniz tutusunca lodos olur birtarafiniz tutusunca arz olursunuz yuruuuuu tas arabasi bile senden hizli burda develer var senin ismini verdim hepsine kosa kosa geliyolar senin ismini duyunca onlarda sevdi seniin isminiChuckBartowsKi yazdı:Arz Klanı Eskisinden Farklı Olarak Anaokuluna DönmüştürAksini İdda Edebilicek Varmı
![]()
Aha Aha 3 günlük Oyunun Kopturan Abisii

Raiders Of Anatolia Beyazköşk

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK !
xVaMoSBieNx VaMoSBieNIV Zuhurr VaMoSBieN
- Birlikxquimmet
- Sahaf Yardımcısı
Ben yasimin erdemindeyimde senin gibi baba parasi yemiyorum be kardesim baba parasi yiyipte esya alamiyorum ne yaparsin senin gibi gercek para ilede oyun parasi alamiyorum ben alnimin akiyla calisiyorum baba parasinada muhtac olmuyorum ya sen ne yapiyorsun yasin 21 oldu hala babanin cebinemi bakiyorsun yoksa baban cikarken paranimi basucuna koyuyorChuckBartowsKi yazdı:Birlikxquimmet yazdı:Sen git babanin parasini ye yegen eskiden arzlar 1 numara diodun donek dombalak anaokuluna giden bebeleride gorduk birtarafiniz tutusunca lodos olur birtarafiniz tutusunca arz olursunuz yuruuuuu tas arabasi bile senden hizli burda develer var senin ismini verdim hepsine kosa kosa geliyolar senin ismini duyunca onlarda sevdi seniin isminiChuckBartowsKi yazdı:Arz Klanı Eskisinden Farklı Olarak Anaokuluna DönmüştürAksini İdda Edebilicek Varmı
![]()
Aha Aha 3 günlük Oyunun Kopturan AbisiiSizin Anladığınız Dilden Çok İyi Bir Cevap Vermiştim SAVAŞÇITUNA 3 Konsey 0
Siz Oyuna Oyun Olarak Bakmazsanız Olabilceğiniz Tek Nokta Budur Zaten
Bu Arada Çok Saygı Değer Arz Arkadaşlarımızda Var Ama 1-2 Kendini Bilmezde Var Onlar Kendini Biliyor
Bu Arada Çok Fazla Konuşuyorsun Sen Yaşının Erdeminde Olmanı Tavsiye Ederim
- ChuckBartowsKi
- Teşkilat Neferi
Birlikxquimmet yazdı:Ben yasimin erdemindeyimde senin gibi baba parasi yemiyorum be kardesim baba parasi yiyipte esya alamiyorum ne yaparsin senin gibi gercek para ilede oyun parasi alamiyorum ben alnimin akiyla calisiyorum baba parasinada muhtac olmuyorum ya sen ne yapiyorsun yasin 21 oldu hala babanin cebinemi bakiyorsun yoksa baban cikarken paranimi basucuna koyuyorChuckBartowsKi yazdı:Birlikxquimmet yazdı:Sen git babanin parasini ye yegen eskiden arzlar 1 numara diodun donek dombalak anaokuluna giden bebeleride gorduk birtarafiniz tutusunca lodos olur birtarafiniz tutusunca arz olursunuz yuruuuuu tas arabasi bile senden hizli burda develer var senin ismini verdim hepsine kosa kosa geliyolar senin ismini duyunca onlarda sevdi seniin isminiChuckBartowsKi yazdı:Arz Klanı Eskisinden Farklı Olarak Anaokuluna DönmüştürAksini İdda Edebilicek Varmı
![]()
Aha Aha 3 günlük Oyunun Kopturan AbisiiSizin Anladığınız Dilden Çok İyi Bir Cevap Vermiştim SAVAŞÇITUNA 3 Konsey 0
Bu Arada Çok Saygı Değer Arz Arkadaşlarımızda Var Ama 1-2 Kendini Bilmezde Var Onlar Kendini Biliyor
veya zenginsiniz ya siz internetten banka hesabina yollar demi
kardesim oyunda aynidir alninin akiylami yaptin onlari babanin odedigi internet babanin aldigi bilgisayar
hayattan ders alda ayaklarinin ustunde durmasini dene ama onuda basaramazsin ki sen aciyorum hala unutmadim babamin parasiyla sizi satin alirim dedigini sen hicbirseyi benim gurubumdan hickimseyi satin alamazsin buna babanin parasini birak dunyanin parasini birlestir gene alamazsin bu oyun ama oyunu sen sadece babanin parasiyla goruyorsun biz ise kendi emegimizle oyunda yaptigimiz parayla kardes aramizda dag gibi fark var benim ne oldugum belli senin ne oldugun fabrikator oglu guzel cocuk. Dusun biraz bazen yanliz kalip dusunmek ii gelir insana!!
2. Vaka Gibi Alakasız Atıp Tutmalarrr

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK !
- Birlikxquimmet
- Sahaf Yardımcısı
iste buna herkez birtarafi ile guler be kardesim ben kizmadan kufur etmem bunuda herkez bilirChuckBartowsKi yazdı:Birlikxquimmet yazdı:Ben yasimin erdemindeyimde senin gibi baba parasi yemiyorum be kardesim baba parasi yiyipte esya alamiyorum ne yaparsin senin gibi gercek para ilede oyun parasi alamiyorum ben alnimin akiyla calisiyorum baba parasinada muhtac olmuyorum ya sen ne yapiyorsun yasin 21 oldu hala babanin cebinemi bakiyorsun yoksa baban cikarken paranimi basucuna koyuyorChuckBartowsKi yazdı:Birlikxquimmet yazdı:Sen git babanin parasini ye yegen eskiden arzlar 1 numara diodun donek dombalak anaokuluna giden bebeleride gorduk birtarafiniz tutusunca lodos olur birtarafiniz tutusunca arz olursunuz yuruuuuu tas arabasi bile senden hizli burda develer var senin ismini verdim hepsine kosa kosa geliyolar senin ismini duyunca onlarda sevdi seniin isminiChuckBartowsKi yazdı:Arz Klanı Eskisinden Farklı Olarak Anaokuluna DönmüştürAksini İdda Edebilicek Varmı
![]()
veya zenginsiniz ya siz internetten banka hesabina yollar demi
kardesim oyunda aynidir alninin akiylami yaptin onlari babanin odedigi internet babanin aldigi bilgisayar
hayattan ders alda ayaklarinin ustunde durmasini dene ama onuda basaramazsin ki sen aciyorum hala unutmadim babamin parasiyla sizi satin alirim dedigini sen hicbirseyi benim gurubumdan hickimseyi satin alamazsin buna babanin parasini birak dunyanin parasini birlestir gene alamazsin bu oyun ama oyunu sen sadece babanin parasiyla goruyorsun biz ise kendi emegimizle oyunda yaptigimiz parayla kardes aramizda dag gibi fark var benim ne oldugum belli senin ne oldugun fabrikator oglu guzel cocuk. Dusun biraz bazen yanliz kalip dusunmek ii gelir insana!!
2. Vaka Gibi Alakasız Atıp TutmalarrrKüfürbaz Lonca Küfürbaz İnsan
Merak Etme Muhattabım Değilsin Oyun Bu Devam
- Antikaxkiller
- Sahaf Yardımcısı

SaGoPa KaJMeRR
Ben Az Konuşurum,Sen Çok Anla
Her Lafa Vericek Cevabım Vardır,Ama önce lafa bakarım Lafmı Diye,Sonra Söylene Bakarım Adammı Diye.
14 yâSındâ bâSLâdı hâyâTım TôvßéyLé KâpLı Tûm qûnâhLâRım
Ben Az Konuşurum,Sen Çok Anla
Her Lafa Vericek Cevabım Vardır,Ama önce lafa bakarım Lafmı Diye,Sonra Söylene Bakarım Adammı Diye.
14 yâSındâ bâSLâdı hâyâTım TôvßéyLé KâpLı Tûm qûnâhLâRım
Selamun aleykum kardeşim sen bu bebeye ne bakıyorsun kendi halinde bırak bu fırsatçıları demek sanada aynı şeyi dedi bana aynen şu lafı kullandı benim babamın holdingi var gerçek hayatta yanıma yaklaşamazsın ne kadar doğru bilmiyorum yalnız bu adamın akli dengesinin yerinde olmadığını biliyorum ezilmemeye karşılık bu cevapları verdiğni biliyorum sen takma buna hacı bak 2 dk küfürbaz loncanın küfürbaz insanı oluverdin
kafadan kardeş kafadan
Allaha emanet .
Karbon Kağıdı Değil Yaratıcı Ol
LEEWOHT
LEEWOHT
- ChuckBartowsKi
- Teşkilat Neferi
Atıp Tutmalara Devamm
Size Tek Cevabım Şu Şarkıyı Dinleyin Sizin Seviyenize İnemiyceğim
Size Tek Cevabım Şu Şarkıyı Dinleyin Sizin Seviyenize İnemiyceğim

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK !
@Chuck Sağolasın Arkadaşım
Arzlar Sizden Yorum İsteyen Yook....
Sadece Lodos Kardeşlerimizden Yorum Bekliyoruz Dedik Uzatmayın da İkileyin.
Arzlar Sizden Yorum İsteyen Yook....
Sadece Lodos Kardeşlerimizden Yorum Bekliyoruz Dedik Uzatmayın da İkileyin.

Gizlenmiş İçerikGöster
●●●●Hayatta En İyi Bildiğin Şeyler Bile Bazen Yanlış Çıkabilir●●●●