Özenthi olma Özenli ol, Düzgün TÜRKÇE kullan!!!

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Legioner
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Özenthi olma Özenli ol, Düzgün TÜRKÇE kullan!!!

Mesaj gönderen Legioner »

Bu konu artık gerçekten göze fazlasıyla batmaya başladı. (Kendi adıma konuşuyorum.) Oyun içerisinde artık ne yazıldığını anlamakta gerçekten güçlük çekiyorum. Millet artık yazarken illa ki kelımeyi modifiye edecek , buna yapınca da birşeyler olacak zannediyor.
Yahu! ''Geliyorum'' gibi basit bir kelimeyi bile ''gliorum'' şeklinde yazmaktan ne anladıklarını gerçekten merak ediyorum!
Ve sizleri güzel Türkçe'mizi yozlaştırmamaya ve düzgün kullanmaya davet ediyorum!
Valemont
Legionerxcyclone

I'm Comin'
Kullanıcı avatarı
BaTuZeR
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Re: Özenthi olma Özenli ol, Düzgün TÜRKÇE kullan!!!

Mesaj gönderen BaTuZeR »

Başlığa bakınca seninde iyi Türkçe kullandığın söylenemez :)
xXSaDaKaTXx - SaDaKaTII
    Y a K a M o Z
    [/color]
    Kullanıcı avatarı
    Kikimokoxtwo
    Cin Avcısı
    Cin Avcısı
    Sunucu: Sancak
    Klan: Lodos

Mesaj gönderen Kikimokoxtwo »

Resim
    Resim

öLmek unutmaksa eğer o gün doğum günümdür ...
    Kullanıcı avatarı
    YeNiLMeZzZBoB
    İskele Babası
    İskele Babası

Mesaj gönderen YeNiLMeZzZBoB »

Ya hu nedir sizdeki bu Türkçe konuşun, hata yapmayın özenti olmayın.Sonuçta sanal dünya içerisinde ne yazarsan yaz. Mesela burada gliyom yazıyorsun,reel'de de böylemi söylüyorsun millete gliyom diye ? Söylemiyorsan problem yoktur.

Yok türkçeyi doğru kullan yok şöyle yok böyle,milletin eline pranga vurmayın isteyen istediğini yazsın. Tabiki sanal 'dünyacık' içerisinde diyorum. Bu özgürlüğü kim neden kısıtlasın ?
    YeNiLMeZzZ
    Kullanıcı avatarı
    secret
    FareAdam Düşmanı
    FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen secret »

YeNiLMeZzZBoB yazdı:Ya hu nedir sizdeki bu Türkçe konuşun, hata yapmayın özenti olmayın.Sonuçta sanal dünya içerisinde ne yazarsan yaz. Mesela burada gliyom yazıyorsun,reel'de de böylemi söylüyorsun millete gliyom diye ? Söylemiyorsan problem yoktur.

Yok türkçeyi doğru kullan yok şöyle yok böyle,milletin eline pranga vurmayın isteyen istediğini yazsın. Tabiki sanal 'dünyacık' içerisinde diyorum. Bu özgürlüğü kim neden kısıtlasın ?
    Reel hayatta da kağıdı kalemi eline alıp bir şeyler karalarken bu sözde klavyede kalan yanlışları kagıda yazarken de yanlış yazan bunu alışkanlık haline getiren o kadar insan var ki, olay parmakta yanlış yazmakta değil bu yanlışlar beyine kazınıyor kullanıldıkça
    Resim

Oяіgіиαℓ ® Secretmissile
    ║▌│█│║▌║││█║▌│║█║
    Gizlenmiş İçerikGöster
    CTRL + W
    Kullanıcı avatarı
    DismotiFireman
    İri Fare Avcısı
    İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen DismotiFireman »

secret yazdı:
    YeNiLMeZzZBoB yazdı:Ya hu nedir sizdeki bu Türkçe konuşun, hata yapmayın özenti olmayın.Sonuçta sanal dünya içerisinde ne yazarsan yaz. Mesela burada gliyom yazıyorsun,reel'de de böylemi söylüyorsun millete gliyom diye ? Söylemiyorsan problem yoktur.

Reel hayatta da kağıdı kalemi eline alıp bir şeyler karalarken bu sözde klavyede kalan yanlışları kagıda yazarken de yanlış yazan bunu alışkanlık haline getiren o kadar insan var ki, olay parmakta yanlış yazmakta değil bu yanlışlar beyine kazınıyor kullanıldıkça

Evet eskiden banada oluyordu yazı yazarken yanlış yazıyordum.İki sözcüğü bir araya getiremiyordum.
    Dismotixfireman
    Dismotixfiremann
    Ahakan
    Kullanıcı avatarı
    Legioner
    Şarapçı'nın Sırdaşı
    Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Legioner »

BaTuZeR yazdı:Başlığa bakınca seninde iyi Türkçe kullandığın söylenemez :)

:) :) :) maksat dikkat çekebilmek . Ama bir süre sonra gerçekten insanın aklına kazınıyor, ağzına dolanıyor !!! :idea: :idea:
    Valemont
    Legionerxcyclone

I'm Comin'

“Genel Sohbet” sayfasına dön