İmza'ya resim eklemek Hk.
- ematemax
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: İstiklal
İmza'ya resim eklemek Hk.
Forum hesabım banlandı nasıl resim koyulacağınıda unuttum 1 kişi açıklayabilir mi ?
Kimine Göre KraLım Kimine Göre YaLanım Herkes İşine Baksın , Adamına Göre Adamım.
EmaTema
Ematemaxx
XxEmaTemaxX
xEmaTemax
EmaTema
Ematemaxx
XxEmaTemaxX
xEmaTemax
Re: İmza'ya resim eklemek Hk.
Merhaba
Bilgisayarınızdan foruma resim eklemenin en basit şekilde nasıl yapıldığını öğrenmek için viewtopic.php?f=87&t=40645 bağlantısındaki işlemleri uygulamanız yeterli olucaktır.
Eğer forum imzanıza resim eklemek isterseniz aynı işlemleri "Kullanıcı Paneli > Hesap Ayarları > İmzanız" bölümüne uygulayabilirsiniz.
Bilgisayarınızdan foruma resim eklemenin en basit şekilde nasıl yapıldığını öğrenmek için viewtopic.php?f=87&t=40645 bağlantısındaki işlemleri uygulamanız yeterli olucaktır.
Eğer forum imzanıza resim eklemek isterseniz aynı işlemleri "Kullanıcı Paneli > Hesap Ayarları > İmzanız" bölümüne uygulayabilirsiniz.
- ematemax
- FareAdam Düşmanı

Ben forum imzame eklemek istiyorum. Senin anlattığın yöntem herhangi bir konuda cevap verirken resim yüklemeye yarıyor. Bir türlü bulamadım daha açıklayıcı bir şekilde anlatabilir misin ?
Kimine Göre KraLım Kimine Göre YaLanım Herkes İşine Baksın , Adamına Göre Adamım.
EmaTema
Ematemaxx
XxEmaTemaxX
xEmaTemax
EmaTema
Ematemaxx
XxEmaTemaxX
xEmaTemax
- ematemax
- FareAdam Düşmanı

Semiha yazdı:Merhaba
İmzamdan anlaşıldığı üzere buldum .
Yardımların için teşekkürler.
Konu kilitlenebilir.
EmaTema
Ematemaxx
XxEmaTemaxX
xEmaTemax
EmaTema
Ematemaxx
XxEmaTemaxX
xEmaTemax