Boss değil Usta olacak..(Türkçe anlamıyla demiyorum, seviyesi Usta olacak)JouRney yazdı:Kendileri 'Beyaz Büyücü' , Çemberlitaş'ta bizi bekleyen bir Boss'dur ..YesilbuyuxOwner yazdı:Arkadaşlar bi cevap lütfen.Tamam en soldaki dedeyi biliyoruz Gaffar Bey.İiyi tamam da ortadaki adam kim ? :arrow:
*SG Tasarım Effect..
- xDarkiMMortaLx
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Re: *SG Tasarım Effect..
İlim ilim bilmektir
İlim kendin bilmektir
Sen kendini bilmezsin
Ya nice okumaktır
Yunus Emre
İlim kendin bilmektir
Sen kendini bilmezsin
Ya nice okumaktır
Yunus Emre
- sihirbaz
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
Emek hırsızı mıHeliN yazdı:
Farkındaysanız Gaffar resimdekiyle aynı o yukarı doğru alevlenen de büyücüdür farkındaysanız medyadan bakabilirsiniz. wallpapersda mevcut. O büyücüyüde belli etmemek için blur tool kullanmaya calışmış acemi cocuksihirbaz yazdı:Tekrar merhaba can sıkıntısından yapmış oLduğum görseLi sizinLe payLaşmak istedim. İyi-kötü tüm yorumLara ve eLştriLere açığım. TeşekkürLer vakit ayırdığınız için.
İYİ FORUMLAR..adımda merve gürdal dır hatta ilk resmi ps tn yaptıgımda nihat ve ahmetide etiketledim face imde vardır. Bu arkadaş emek hırsızıdır. Resme iyi bakın ikv çemberlitaş yazıp bulmus google dan benim eserlerimi ahmet nihat arif fln da iyi bilir. artık gerisini siz düşünün bu yalancının. Sana ne desem boş çünkü hırsızsın bide rapismylifee gibi pişkinlik yapıyorsun utanmadan eserimi calıp sahiplenip efekt yapıp kendi görselinmiş gibi sunup bide beni cıkarmaya calısıyorsun sana tek kelimem ha ha ha ! resme bakan anlar.
Sadece kendini küçük düşürüyosun. Tüm görseL takipçiLeri anLadı neyin ne oLduğunu.. Sende şunu anLasan iyi oLacak sanırım.. BeğeniLen bu görseL %100 benim tasarımım ve emeğimdir.. istersen konu açaLım ve neyin ne oLduğunu tüm görseL takipçilerine soraLım..
VesseLam.
İYİ FORUMLAR

~ xIIIxSANALxIIIx ~
*KaosteamxLyder*
*JUSTE*
★
~ SANAL 2oıı ® ~
- Desqualders
- Cin Avcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- sihirbaz
- FareAdam Düşmanı
eyw güzeL yorumlarınız için.Desqualders yazdı:GüzeL Olmus Emeğe Saygı![]()

~ xIIIxSANALxIIIx ~
*KaosteamxLyder*
*JUSTE*
★
~ SANAL 2oıı ® ~
- eagleee
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
helin tonlama senin olsa kaç yazar yukarıda 2 tuşa basınca aşşağı yukarı aynı tonlama olr sen sanki telif hakkını mı aldın gaffar beyin 

- sihirbaz
- FareAdam Düşmanı
AnLatamazsın kardeşim.. sırf karaLama poLitikası.eagleee yazdı:helin tonlama senin olsa kaç yazar yukarıda 2 tuşa basınca aşşağı yukarı aynı tonlama olr sen sanki telif hakkını mı aldın gaffar beyin

~ xIIIxSANALxIIIx ~
*KaosteamxLyder*
*JUSTE*
★
~ SANAL 2oıı ® ~