$$$ KABUS LONCASI $$$

Tılsım sunucusuna ait Loncaların iletişim, bilgilendirme ve paylaşım alanı
cimbomlu2121
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Re: $$$ KABUS LONCASI $$$

Mesaj gönderen cimbomlu2121 »

Yaw Beni Untmuşsunuzz Kabusxtayfa
Kullanıcı avatarı
kabusxasabidj
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen kabusxasabidj »

Kabusxasabidj --- Lonca Başkanı ( İsmail )
Kabusxmusti --- Lonca Yönetim Kurulu Başkanı (Mustafa )
Kabusxmaster --- Lonca Yönetim (Onur)
Kabusxzaftun --- Lonca Forum Sorumlusu ( Zafer)
Kabusxkralbenim --- Lonca Gözlemcisi ( İsmail)
Kabusxsxlord --- Onursal Üye (Kamil)

1-Kabusxsuperisi ( Melike )
2- Kabusxdream ( Abdullah )
2- Kabusxgecegözlüm (Halil)
3- Kabusxsudeys (Serdar )
4- kabusxyanlız (......)
5-Kabusxesinti (Kamil )
6-Kabusxphoneix ( Veysel)
7-kabusxtacsızkral (mustafa)
8-Kabusxhunter (Özcan )
9-Kabusxhastun ( hasan)
10-kabusxmagic ( giray )
11-Kabusxmmj (Mustafa)
12-Kabusxspy ( aziz) ( )
13-Kabusxerdi ( erdi )
14-Kabusxpislijj(...)
15-Kabusxbrader (hamza)
16-Kabusxtutkum (----)
17-Kabusxstrateji (----)
18-kabusxClekesh (tolga )
19-kabusxclaw ( aziz )
20- kabusxrosaxx ( ilker )
21-kabusxhunter ( özcan )
22-kabusxlegend (hakan)
23-kabusxtayfa ( soner ) kusura bakma unuttugumuz olcak herkezin soylemesi foruma bakması lazım ediyor.

..................................................................................................................................

Aşadaki kişiler oyuna girmiyor izinli olanlar çarları bende veya izininin soylemiştir

Kabusxblackfels (Muhammed )
Kabusxalonewolf (selim )
Kabusxbaron ( burak )
Kabusxmorelman (ismail )
Kabusxhayalet (selim )
................................................................................................................................

Bu lonca dışında hiç bir üye loncamıza dahil degildir...
Loncadan ayrılmayıp izinli olan oyunu bırakıp sonradan gelenler bana bildirmesi lazımdır
Aksi taktirde loncaya karsı bir hakkı bulunmayacaktır...

Apo agam w.aselam walla bende cafeyi bırakıyom battı cafe:)
Hayırlısı ile baska sekilde yada aşagı cafe yada eve net alırım vs nasıl olursa artık:)

Onurunda benimde dedigim gibi bu yönetim olayı bizim sayemizde genişledi her loncada olmaya basladı bizim bu işten memnun kaldıgımızı her zaman ilettik zaten yonetimde kendine güvenen saglam oyunda ornek olan birisini alcaz bu listede olan var ama bu sefer kendilerine kalmıstır..

Bu arada en kısa zamanda yonetimle toplantı yapacagım
Ve üye gozlemcisi yonetime sorunlu olan üye arkdasları bildirsin cok karamsar gordum sizi canlanın :D

İyi forumlar dilerim
İSMAİL ETGÜ
Kabusxasabidj
www.kabusloncasi.com ---kabusxlonca-kurucusu

BENİ GÖRDÜGÜNDE MAŞALLAH DE
ÇOK İSTİYORSAN İNSALLAH DE...
Kullanıcı avatarı
dreamtr
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Tr Army

Mesaj gönderen dreamtr »

Yanlız madem konuyu buraya actın bırak bizler gerekeni yapardık neden yeni baslık altında konu acıyorsun hos olmamıs neyse konusuruz sıkıntılarımızı hep beraber neyse geregi yapılır hepiniz sevgiyle kalın gorusuruz......
He is a dream,Er ist traume...
IıIKaRaDaYıIıI 49 Lw Savaşçı,
IıIxDreamTRxIıI 49 Lw Büyücü,
GrandEkinoks 49 Lw Şifa,
Kafkaslı 49 Lw Savaşçı...

Abdullah SUCU
Kullanıcı avatarı
Kurtpence
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Anka
Lonca: Anka Plus

Mesaj gönderen Kurtpence »

dreamtr yazdı:Yanlız madem konuyu buraya actın bırak bizler gerekeni yapardık neden yeni baslık altında konu acıyorsun hos olmamıs neyse konusuruz sıkıntılarımızı hep beraber neyse geregi yapılır hepiniz sevgiyle kalın gorusuruz......

Selamın Aleyküm Arkadaşlar. Barbar ve Kabus loncası arasında yaşanan bir kaç konuya değinmek istiyorum. Sarsılmaz adlı karekter şahsıma aittir. Ancak O gün karakterimde bulunan arkadaş Ordubreakdance (Hüsam)dir. Barbarxkötüadamda ise Tetik (Alem) vardı. Öncelikle loncam adına sizlerden özür diliyorum. Arkadaşımızın konuyu Dreamtr kardeşimizin dediği gibi Kabus loncası yötetimi yada Barbar loncası yönetimiyle paylaşması yeterli idi. Tekrar söylüyorum o anda sarsılmaz karekterinde bulunan arkadaşımın söylediklerini kesinlikle tasvip ve kabul etmiyorum. Bunu söyletecek ne yaptı onuda yazmasını bekliyorum. Kabuxyanlız arkadaşım bırakda insanlar görevlerini yapsınlar. Ex gelsin diye zevkine Phil kestirilmez. Bu kadar bencil olma. Sende sütten çıkmış ak kaşık değilsin. Biz yaptığımız hatanın farkındayız ve özürümüzü dileriz. Aynı reaksiyonu sendende bekliyoruz. Sağlıcakla kalın.
xKuRTPeNÇex - Kurtpence- Kurtpençe - Sarsılmaz
Kompedan - Xecutioner - Pusu
Kullanıcı avatarı
kabusxasabidj
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

wa aleyne aleyküm selam
Öncelikle halil loncadan atıldı sizinle alakası yok başımı cok agırttı ama dostumuzdur size yapacakları bizi alakadar etmez artık enteresede etmeyecektir neden mi
Sarsılmaz denen kişi yanı pence sne oluyormussun benim bundan haberim dahi yoktu
Ben ordu tetik ve senle sorunlu birisi degilim olmamda olanda olur pek etkilemez inan
İsterim dusman yerine dostum olsunlar ama
Orda denilen şey kabusx hayvanat bahcesidir vs seyler bu hiç bir erkek adama yakısmaz bizim orda olmadıgımız halde kabusxte 40 kişiye denidi kimse yokken tekhalil yanlız ordaymıs işte sorun boyle olunca adama koyar
onun icin ben sahsen ozurunu kabul ediyoum hallde loncamda yok size yakısan budur diye dusunuyorum ztnde ama yine sizden beklemezdim her seferinde vurgulamak isterim
biz dost dedigimizinsanları bir gunde mi kazanıyoruz ki 1 gunde bırakalım onun için o gitti olay bitti derler ya olayda kapandı bizi karsınıza alan alacaklarda size degil kimin icin olsa sorun etmez artık
Sizde loncamda olmasada size ettigi laf vs seyler varsa loncamda oldugu zamanlar icin ozur dilerim artık sahsi sorununuzdur lonca ile alakası olmadı olmazda sadece kabusxi koydunuz her neyse
Olayı sayfada uzatmaya gerek yok umarım bir daha yaşanmaz bir durum olur

İyi forumlar dilerim
İSMAİL ETGÜ
Kabusxasabidj

Kullanıcı avatarı
aqLamaBebeq
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen aqLamaBebeq »

Vay İsmail abi beni bi olaya sattın haa ? YazıkkLAR OLSUN
İsim:Kabusxyalnız
Sucunu:TıLSıM
S€viy€:36[Değişk€ndir]
Karakt€r:SaVaŞÇı !
Lonca:KaßuSx !
Klan:ARZ
Alacağı it€ml€r:aLman iteM aLınır
32-38 L€V€L arası tüm karakt€rL€rl€ 1m Sİne ws atıLır
Kullanıcı avatarı
aqLamaBebeq
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen aqLamaBebeq »

Biliyosun orda Loncamıza laf atıyordu ben loncamızı savundum ve bunun için Loncamızdan atıldım ha ? Gerçekten hayret verici bir olay
İsim:Kabusxyalnız
Sucunu:TıLSıM
S€viy€:36[Değişk€ndir]
Karakt€r:SaVaŞÇı !
Lonca:KaßuSx !
Klan:ARZ
Alacağı it€ml€r:aLman iteM aLınır
32-38 L€V€L arası tüm karakt€rL€rl€ 1m Sİne ws atıLır
Kullanıcı avatarı
kabusxasabidj
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Halil bak ne dedim dostum kardeşimsin benden 3 kat kucuk birisisin yine saygı gosterdim
bu olayı oraya degilde gelip yonetime diyecektin onlarda gidip konusacaklarda yok cevap vermezlerse idi giderdik yapacagımızı yapar alayına rest cekerdik ama sen kendi basına iş yapmaya kalkısırsan boyle olur
Su satm olayı ise biraz terbiyeli ol ben satmadım seni sadece her gun bir laf geliyor hakkında gozumun onunde kufur ettigin oldu onun icin basım agrıyordu yoksa neden baskasını atmaymda seni atayım biraz akrsındaki buyugune saygılı ol boyle birşey yasanmasa idi seni loncadan uzaklaştırırmıydım sana attım demedim bak uzaklaştırdım ihrac ettim yaptıgın şey seni aştı diye ondan şimdi biraz yaptıgın şeylerine bakta gor sonra yanlıs mı dogru mu bileyim yani dimi
İSMAİL ETGÜ
Kabusxasabidj

Kullanıcı avatarı
Kralbenim
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Kralbenim »

ben uyarmamı yapmıştım uslanmamışsın
Resim
Kullanıcı avatarı
TetiK
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen TetiK »

Öncelikle şunu belirtim orda kabusx loncası hayvanat bahçesidiye bir kelime veya sözcük geçmedi biliyorsunuz ki Arz klanı Hayvanlarında insanlar gibi yaşayıp onların evcileştirilmesi gibi nedenlerle kurulan bir klan biz orda espirili bir şekilde kelimeler kulladık tabi yaptığımız hataydı kabul ediyorum ama o anki sinirden kaynaklanan bir şeydi arkadaşımızın yaşı ne olursa olsun bu bir online oyunu olduğu için herkez aynı yaşta sayılır.Tabiki istisnalar varr.Tekrar belirtim Biz KABUS loncası hakkında en ufak bir kötü sözde bulunmadık...

Saygılarımla;
Çırpındı Karadeniz
İLİŞMEBABAYORGUN..

“Lonca İletişim” sayfasına dön