Yönetimden ne istiyoruz Acaba çok şeyimi istiyoruz*

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
DerindekiSIR
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Yönetimden ne istiyoruz Acaba çok şeyimi istiyoruz*

Mesaj gönderen DerindekiSIR »

Bu baslık altında maruz kaldığımız sorunlar, oyunun eksikleri yöneticilerden hoşnut olmadığınız durumlar karsısında nasıl yol izlemeliyiz daha önceden bu gibi durumlarda çözüme ulasanların nasıl ulastıkları hangi merciilere basvurduklarını anlatsınlar belki bizde çözüm buluruz..

Ben bir kaç tane sıraladım.
1. sırada sığınaklardan çıkmayan efsunlar konusu 500 madalya var ve tek düşen bir altenör kolye
ve görev eldivenleri
savasçıma ise gb ler açıldı açılalı zırh düşmedi öyle ki bazen işporta ürünü bile çıkmıyor reklamla efsun çıkma olasılığı söyleniyor ama anlaşılıyor ki puls paketin hiç bir yararı yok bu durumda neler yapılabilir yöneticiler cevap vermiyor bilen biri anlatsın bizde ona göre bir seyler yapalım

2. konu maden konusu bazı sunucularda menekşe elmasın fiyatı 35 m ye kadar yükseldi bunun nedeni herkesin üretim yapmaya baslaması ve sunuculardaki oyuncu sayısının artmasıdır tahminimce sunuculardaki online olma sayısını arttırdılar buda sayının artmasına arz talep durumunda talebin çok arzın az olmasından dolayı ekonomik olarak kriz içerindeyiz bu durumda çözüm olarak 2.derece madenlerin önem kazanmasıdır eş değer madenlerin çıkmasıdır nasılmı
örneğin şelit=20 saf tungsten+20 elmas[Saf Tungsten Karbür Reçetesi]eşit olablir böylece paranın akısının baska yönlere kaymasıyla ekonomik rahatlama olabilir

3.Haksız ban olayları:Bazı kişiler oyunda birden giremediğini ve banlandığını söylüyor sonucta eğer o kişi oyunu kullanıyorsa ve puls almıssa oyunu satın almıs demektir onu bilgilendirmeden araştırma yapılmadan oyundan ihraç etmesi durumu düşündürücüdür bu konuda ne yapılabilir gerekirse hukuksal olarak nasıl bir yol izlenebilir...

4.Bu site resmi bir sitedir forumda yayımlanan ikv puls kutusunun reklamı yapılmaktadır daha öncedende bir arkadasın bahsettiği gibi bu reklamların içinde örtülü reklam denilen usulsuzlük oldunu belirmiştir bu doğrumudur.Oyundan elde edilen gelirler devlete vergi olarak gidiyormu.Çünkü biz fatura almıyoruz ikv kutu alırken veya mobil ödeme yaparken
5.Daha önceden fanart konusunda bir çok itirazlar eleştiriler almıssınız ama soğukkanlı olmayı malesef basaramamıssınız konuların hepsi kilitli kilitli konulardan bazıları özet gececek olursak,
A)Çalıntı eserle yarısmaya katılma ,
B)Adam kayırmacılığın var olduğu,
C)Fan art jürisinin uzman olmadığı,
Gerçekten merak ediyorum güzel sanatlardan mezun kişilermi secti bu calısmları yoksa gm paşalardan biri sigarasını yaktı çayını aldı bacak bacak üstüne attı bu olsun bu olsun su olmasınmı dedi:D

Sizden isteğim seviyeyi koruyarak ikv yönetiminden de ricam konuyu sabote etmek isteyenlerin gerekirse mesajlarını silin ama konuyu kilitlemeyın kilitlemekle bir çözüme ulasamazsınız biliyorsunuz konusalım sızde dinleyın izleyın fikirlerinizi beyan edin
Kullanıcı avatarı
DerindekiSIR
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Re: Yönetimden ne istiyoruz Acaba çok şeyimi istiyoruz*

Yorum bekliyorum arkadaşlar
Kullanıcı avatarı
DerindekiSIR
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Re: Yönetimden ne istiyoruz Acaba çok şeyimi istiyoruz*

80 kişi bakmıs ama bir yorum yok çok bilimsel konusmadım arkadaslar nacizane fikirlerinizi söyleyiniz lütfen

“Genel Etkileşim” sayfasına dön