Kaybolan Ejder Asa

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Faust
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Kuklacı

Re: Kaybolan Ejder Asa

Mesaj gönderen Faust »

Selamlar,

Bu kaybolan ejder asaların kaçıncısı sevgili lathander? Neden önce sorunun çözümünü araştırmıyorsunuz? Magdur olan oyuncuların geçmişte ejder asaya sahip olduklarını anlamak çokmu zor bunu anlayamıyorsanız daha katedilecek çok yolumuz var demektir. insanlar emek, üstünede oyuna para yatırıyorlar bumudur karsılıgı?
Diğer bır konu sayın azmibey oyundayken ejder asası kaybolan bır arkadaşımıza resimlerde datalarla oynayıp oynamadığını nerden bilelim demiş.. Afedersiniz ama demekki GM değilken iyi biliyormus bu arkadas data olaylarını birde oyunculara suç atıyor.. Yazık insanların emeklerine de paralarınada... Oysa kimin ne oldugu acık ortada.. Yanlısım varsa hemen sımdı basın cezayı razıyım.
Lathander
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Lathander »

Faust yazdı:Selamlar,

Bu kaybolan ejder asaların kaçıncısı sevgili lathander? Neden önce sorunun çözümünü araştırmıyorsunuz? Magdur olan oyuncuların geçmişte ejder asaya sahip olduklarını anlamak çokmu zor bunu anlayamıyorsanız daha katedilecek çok yolumuz var demektir. insanlar emek, üstünede oyuna para yatırıyorlar bumudur karsılıgı?
Diğer bır konu sayın azmibey oyundayken ejder asası kaybolan bır arkadaşımıza resimlerde datalarla oynayıp oynamadığını nerden bilelim demiş.. Afedersiniz ama demekki GM değilken iyi biliyormus bu arkadas data olaylarını birde oyunculara suç atıyor.. Yazık insanların emeklerine de paralarınada... Oysa kimin ne oldugu acık ortada.. Yanlısım varsa hemen sımdı basın cezayı razıyım.
Bu hatanın neden halen devam ettiği noktasındaki eleştirinizde haklısınız. Fakat şu an bazı hataların nedeni bulunamamıştır. Bir hatanın çözümü için o hatanın adım adım nasıl gerçekleştiği tespit edilmelidir. Örneğin;

Büyücü olan A karakterimle buz okuma 12 puan verdim.
B yaratığına saldırdım
Buz oku yerine ateş çemberi animasyonu çalıştı.
Büyücü olan A karakterimle buz okuna 15 yada diğer seviyelerde puan verdiğimde sorun yaşanmadı

Gibi bir hata tespiti ancak o hatanın çözümünü sağlayabilir. Belirtilen hata ise bizim gibi hatayı tespit etmeye çalışan yada hatayı düzelten yazılımcıların nefret ettiği "bazen" olan bir olaydır. Ne zaman bu bazen kelimesini ortadan kaldırır. Hatayı adım adım gerçekleştirebiliriz. O zaman bu hata düzelir.

Diğer bir konu demişsiniz önceki forumda "diğer bir konuya" kaydığı için kilitlenmişti hatırlatırım. Konuyu açan arkadaşımıza yardımcı olmak istiyorsanız diğer konulara geçmeyiniz.

Tabi, diğer konu, arkadaşımızın söylemi size kaba gelmiş olabilir. Ama arkadaşımız burada net bir bilgi vermiş. Oyuncumuzun resimleri gerçek olabilir. Ama bu tip konularda maalesef olabilir gibi az önce söylediğim kesinlik içermeyen bir bilgi üzerinden işlem yapamayız. Eğer yapacak olursak bir anda oyundaki herkese Ejder Asa verme zorunda kabiliriz değil mi :shock:

Eğer GM arkadaşımızın bu sözü sizi yada arkadaşınızı kırmışsa onun adına ben özür dilerim. Fakat onun anlatmak istediği benim de az önce bahsini ettiğim kesinlik ilkesidir.

Bilginize.
İKV'den Haberdar Olun!

http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/center]
Kullanıcı avatarı
gothiic
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen gothiic »

sevgili lathander adam yerıne koyup konuya cevap verdıgın ıcın tesekkurler. Peki uretım tarıhını bilimyoruz bu bılmeyenleri yuzde uzereınden hesaplarsak %98 i buluyor kaybolan ejder asa nasıl gerı gelecek bu sartlar altında soylermısınız tekrar uretelım desek 1 mavi topaz 20m onuda satan bulup alabılırsen.
Resim
amenna ve saddakna amentü
Lathander
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

gothiic yazdı:sevgili lathander adam yerıne koyup konuya cevap verdıgın ıcın tesekkurler. Peki uretım tarıhını bilimyoruz bu bılmeyenleri yuzde uzereınden hesaplarsak %98 i buluyor kaybolan ejder asa nasıl gerı gelecek bu sartlar altında soylermısınız tekrar uretelım desek 1 mavi topaz 20m onuda satan bulup alabılırsen.
Zaten sizden tam tarih istemiyoruz. Yaklaşıkda olsa bir tarih verseniz yeterli. Yeterki sunucu kayıtlarımızda bunu görelim.

Silinen yada kaybolan eşyanın iadesi size daha iyi bir hizmet verme isteğimizden başka bir şey değildi. Hatırlatırım bundan kısa zaman öncesinde sunucu kaydı olsa dahi bunu yapmıyorduk. Çünkü yeterli ekibimiz yoktu. Şimdi buna da zaman ayırabiliyoruz. İleride umarım bu sorunu da tamamen çözebiliriz. Oyunda sarf ettiğiniz emeğiniz bizim için önemli hele de Ejder Asa gibi bir olayda. Bunu yitirmiş olmanız dahi bizi üzüyor.

Son olarak adam yerine koyma sözü bize üzer. Elimziden geldiğince her oyuncumuza ulaşmaya çalışıyoruz. Ayrıca eleştirdim banlarırım gibi cümleler de bizleri üzmektedir. Bunlar yıllar öncesinde kalan bir şeydi.
İKV'den Haberdar Olun!

Kullanıcı avatarı
Faust
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen Faust »

Cevabınız için teşekkürler umarım hatanın ne olduğu bulunur herkes rahatlar :) gönül isterki hiç yaşanmasın. düşünsenıze onlarca maden.. Fakat bu hatalar olduktan sonra yapılacak tek şey düzeltilmesi yani magdur oyunculara yardımcı olmak;)
bu arada sayın azmibey e yeni görevinde başarılar :)
Lathander
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Teşekkürler.
İKV'den Haberdar Olun!

Kullanıcı avatarı
Suskunjackal
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Suskunjackal »

Lathander yazdı:O forum ejder asa iadesi hakkındaki görüşler için kilitlenmemiştir. Eğer "okursanız" yada "dikkat ederseniz" bu olay hakkındaki sorusuna net ve kesin bir yanıt vermiş olduğumu ve konuyu açık bıraktığımı fark edeceksiniz. Konu kendisinin konuyu başka bir olaya taşıması ve forumda hakaret içerikli resim paylaşması nedeni ile kapatılmıştır.

Siz orda konuyu değştirdiğim için değil kapatmak istediğiniz için kapattınız.O hakeret içerikli fotoğraf forum yetkılısı dıye seçtiğiniz kişiliğin hakaretidir.Nasıl adam seçtiğinizi bilin diye yayınladım.Tam olarak anlatın lütfen konuyu.Daha sunucuda 2 günlük adamları Test Takımı diye Forum yetkilisi diye başımıza tutarsanız bu oyunumuzun halen gelişmediğini göstermektedir.Halen ejder asadan başka bir konuya döndüğü için konuyu kapattığınızı varsayıyorsunuz.Ben orda zaten bir genelleme yaptım.Konu başlığındada mevcut, 2 mesajımdada açık açık belirttim.Buyrum konumdaki, konuyu değiştirdiğimi varsaydığınız mesajım;
Açtığım bu konu sadece kaybolan Ejder Asa üzerine değildir yapılan hatalar üzerinedir.

Üstüne basa basa sürekli söylediğimiz tt alımları ve forum yetkılısı alımlarını düzgün güzel şeklinde yapın.Oyunumuzu yönetemez diyoruz ama kımse anlamıyor.Onlar yetersız dıyoruz kımse anlamıyor.Buyrun forum yetkılısının DigitalKumSaati'nin oyunda kesildiği sırada ettiği lafları.Buna da bir bahane bulacaksanız artık birşey diyemeyeceğim.
Sizin yapılan hatalar karşısında özür dilemeniz gerekirken bizi suçlu duruma koyup kendinizi aklama paklama yönetminizde nasıl bir yöntemdir ben bilemedim.Yüklediğim fotoğrafı sürekli olarak mesajlarımda siliyorsunuz, amacınız nedir ? Evet normalde hakaret içerikli fotoğrafların yayınlanması yasaktır ama burda bi Forum Yetkilisinden bahsediyoruz.Sanırım burda bi istisna olabilir.
En son Lathander tarafından 14 Oca 2011 09:18 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: Hakaret içerikli resim silindi
Lathander
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Keşke zahmet edip mesajımı okumuş olsaydınız... Halen bir şeyler yazıyorsunuz, bizden yanıt bekliyorsunuz, verdiğimiz yanıtı okumadan aynı şeyleri tekrarlıyorsunuz

İkinci kez hakaret içerikli bir resim paylaşıyorsunuz.

Forum hesabınız kapatılmıştır.

Eğer bir şekilde fırsatınız olursa sondan bir önceki mesajımı okuyunuz ;

viewtopic.php?f=46&t=47903&p=480003#p479998
İKV'den Haberdar Olun!

Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön