Louster yazdı:Çoğu dostumuzun bu loncada olduğunu ve bu loncanın nekadar aciz bir yapıya sahip olduğunu bilmek nekadar kötü..
Pardon ?

Louster yazdı:Çoğu dostumuzun bu loncada olduğunu ve bu loncanın nekadar aciz bir yapıya sahip olduğunu bilmek nekadar kötü..

[/center]
Yanlış lonca sayfasına geldin sanırım. Zira burada dostlarının çoğunluğunun olduğunu sanmıyorumLouster yazdı:Çoğu dostumuzun bu loncada olduğunu ve bu loncanın nekadar aciz bir yapıya sahip olduğunu bilmek nekadar kötü..

Enderxangel yazdı:Yanlış lonca sayfasına geldin sanırım. Zira burada dostlarının çoğunluğunun olduğunu sanmıyorumLouster yazdı:Çoğu dostumuzun bu loncada olduğunu ve bu loncanın nekadar aciz bir yapıya sahip olduğunu bilmek nekadar kötü..
kFygFb yazdı:Ayrıca ortada bir emek hırsızlığı varsa RoA Üst Yönetimi gerekeni yapar hiç merak etmeyinSobee den açıklama bekliyoruz .

[/center]
Kaptanmagaradami yazdı:
Raiders Of Anatolia Geçmiş Sunucu Başkanları Ve Onursal Üyeler
[DEV] Orti
[DES] KFYGFB
Raiders Of Anatolia Tılsım Sunucusu Üyeleri
BebeRuhi [RoA Genel Yetkilisi][Musa]
aNeKToDx [Sunucu Temsilci][Buğra]
NeFxRoAŞK [Sunucu Temsilcisi][Fatih]
CaSqueRoA [Forum Sözcüsü][Gökay]
Tuall [Etkinlik Sorumlusu][Deniz]
EuCALYPTuS [Kasa Sorumlusu][Ender]
Widerchrist [Mfatih]
XxDiRTYCaSHxX [Tolga]
Esedullahşifa [M.Ali]
Xyanlızxkurtx [Arkın]
Fberkayyyy [Berkay]
Darkforeverr [Yekta]
Pardox [Onur]
Xsarrafcıxsifax [Fatih Kürşat]
Constantine [Arda]
YENİSAHRA [Asım]
Dboyguray [Güray]
XxDeLLyxX [Zeynep]
IIxİLLEGALxII [Kamil]
Firefoxxx[Furkan]
OttomanWarrior [Yusuf]
IIxSeRCaNxII[Sercan]
Gülenbulut[Ergün]
Yağmursu[Melek]
Mcclever[İbrahim]
Babyxgirls[Nisa]
Adalet[Kenan]
SoNFaTsaLI[Recep]
Maynaqşifacı[Samet]
Xdragonnn[Melih]
Maynaqtakipçi[Nuri]
Jamelinco[Serdar]
Yehhu[Oktay]
ChaLciDes[Tolga]
Fantom[Alp]
Ve Tüm Anka RoA
KFYGFB [Hüseyin]
Lonca Başvurularınız için
ve aleyküm selam kardeşim. Ben de nisanın çarının çalınmasına üzüldüm son durum hakkında bir bilginiz var miEsadullah yazdı:Selamlar,
Öncelikle Baybxgirls'in çalınmasına çok üzüldüm, umarım bir daha bu tür durumlar oluşmaz. Bunun bizlere bir ders olup hesap bilgilerimizi paylaşmamızı rica ediyorum.
Ayrıca şunu bildirmek istemiştim; Elimde bulunan iki adet karakterimini İflis ve Kadim görevleri bulunmaktadır. Müsait olduğumuzda rica etsem ilk önce İflis daha sonra Kadim görevlerini yapabilirmiyiz? RoA yönetiminden cevap istiyorum lütfen.
Şimdiden çok teşekkür ederim;
Muhammed Ali
İleti Sayısı: 400