Adınız ? = Ozan Erden
Yaşınız ? = 15
Yaşadığınız Şehir ? = Balıkesir
Oyunda Nıckınız ? = Donzel
Neden Cihad Olmak Istıyorsunuz ? = Lonca istiyorum çünkü oyunda desteğe ihtiyaç duyabiliryorum
Ne Zamandır Oynuyorsunuz ? = 2.5 Yıldır (2 YıL emiönü sunucusunda oynadım ! )
Pırasasapı (32)
Fareli avatarım cinsel içerik sebebiyle kaldırılmıştır.
ozaerden yazdı:Adınız ? = Ozan Erden
Yaşınız ? = 15
Yaşadığınız Şehir ? = Balıkesir
Oyunda Nıckınız ? = Donzel
Neden Cihad Olmak Istıyorsunuz ? = Lonca istiyorum çünkü oyunda desteğe ihtiyaç duyabiliryorum
Ne Zamandır Oynuyorsunuz ? = 2.5 Yıldır (2 YıL emiönü sunucusunda oynadım ! )
ÖZÜR DİLERİM EMİÖNÜ YAZMIŞIM EMİNÖNÜ AMA ZATEN HERKES ANLAR xD
Pırasasapı (32)
Fareli avatarım cinsel içerik sebebiyle kaldırılmıştır.
cihadxfarz yazdı:Cihadx loncasının birinci yılı hayırlı olması dileğiyle bir seneyi aşkın süredir aktif olarak loncamız gelişim içerisindedir.
Siz değerli kuklacı sunucusu oyuncularına faydalı olabılmek ıcın elimizden geleni yapmaktayız ikv
devam ettiği sürece Cihadx loncası daima dürüstlük ve yardımlaşmanın ayrıca dostluk ve kardeşligin timsali olmaya devam edecektir,,
iyi akşamlar
Daha iyi yıllara, daha başarılı, anlı dik, Barışcıl ve en önemlisi dostlukla olması dileklerimle, Bütün Cihadx Loncasına teşekürler.İyiki varsınız kardeşlerim
Çaresiz Derdimin Sebebi belli Dermanı yaramda arama Doktor Şifa bulmaz gönlüm senin eLinden ßoşuna ßenimle uğraşma Doktor
cihadxfarz yazdı:Cihadx loncasının birinci yılı hayırlı olması dileğiyle bir seneyi aşkın süredir aktif olarak loncamız gelişim içerisindedir.
Siz değerli kuklacı sunucusu oyuncularına faydalı olabılmek ıcın elimizden geleni yapmaktayız ikv
devam ettiği sürece Cihadx loncası daima dürüstlük ve yardımlaşmanın ayrıca dostluk ve kardeşligin timsali olmaya devam edecektir,,
iyi akşamlar