ATX le eminönunden arkadaşız GM olmadan önce labirentte dolasıyoruz ilk tepegöze eldik heykelin oraya o zamanlar canta herkese gorunuyordu tabi
hey idi eski gunler
xPrince yazdı:sende teşkilattaysan ben gidiyorum abi..
lan "şhey" diye cümlemi var sövecem varya
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:xPrince yazdı:sende teşkilattaysan ben gidiyorum abi..
xPrince yazdı:sende teşkilattaysan ben gidiyorum abi..
CCMMZero yazdı:güzel soruymus şahsen Teşkilata gelmemdeki sebep Ender-Cenk-ve emin önunden 5 6 arkadasla Emin önunden sıkılmısdık cok kalabalikdı aşırı derecede hemde ahhh ahhh eski gunler Saf krom 7/24 doluydu gümüş madeni desen öle en basitinden Bakır bile doluydu
neyse orda bi grubumuz vardı sonra biz teşkilata geçdik tamamen cansıkıntısındandı sonra selimbey reçeteler meteor yılanısırgı çarşı reçeteler derken düzenimizi teşkilata kaydırdık tabi bu çok çok önceydi ..şuanda GM olan ATX ile bi anım bile vardır her fuarda anlatırım ya neyse
= burdada anlatıyım
ATX le eminönunden arkadaşız GM olmadan önce labirentte dolasıyoruz ilk tepegöze eldik heykelin oraya o zamanlar canta herkese gorunuyordu tabineyse atx sıyah akrepmi kesik tepegözumu kesdik orda yada kan calanımı neydi birisini kesdik işte ::D canta dusdu atx bakmadan cantaya yurumeye devam etti huyum kurusun merak ederim bakardim butun cantalara
neyse çantayı bi açtım aman allahım buda nesi
Meteor yılan ısırıgı Kolye
))) ATX ''kanka bana ver bana ver '' dedim yok
sen kazana dusdun
vermedim allah için cunku serverda 2 tane var dahada yokdu
neyse ATX aldıgımı gordu sonra vermem deyince bana tam 5 AY Küsdü
![]()
hey idi eski gunler))
Fearles yazdı:Malın Biri Yüzün Teşkilattayımama güzel yyer.