Neden Teşkilat.!

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
CCMMZero
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Re: Neden Teşkilat.!

Mesaj gönderen CCMMZero »

:) güzel soruymus şahsen Teşkilata gelmemdeki sebep Ender-Cenk-ve emin önunden 5 6 arkadasla Emin önunden sıkılmısdık cok kalabalikdı aşırı derecede hemde ahhh ahhh eski gunler Saf krom 7/24 doluydu gümüş madeni desen öle en basitinden Bakır bile doluydu :) neyse orda bi grubumuz vardı sonra biz teşkilata geçdik tamamen cansıkıntısındandı sonra selimbey reçeteler meteor yılanısırgı çarşı reçeteler derken düzenimizi teşkilata kaydırdık tabi bu çok çok önceydi ..şuanda GM olan ATX ile bi anım bile vardır her fuarda anlatırım ya neyse :)= burdada anlatıyım

ATX le eminönunden arkadaşız GM olmadan önce labirentte dolasıyoruz ilk tepegöze eldik heykelin oraya o zamanlar canta herkese gorunuyordu tabi :) neyse atx sıyah akrepmi kesik tepegözumu kesdik orda yada kan calanımı neydi birisini kesdik işte ::D canta dusdu atx bakmadan cantaya yurumeye devam etti huyum kurusun merak ederim bakardim butun cantalara :D neyse çantayı bi açtım aman allahım buda nesi :D Meteor yılan ısırıgı Kolye :)))) ATX ''kanka bana ver bana ver '' dedim yok :P sen kazana dusdun :D vermedim allah için cunku serverda 2 tane var dahada yokdu :D neyse ATX aldıgımı gordu sonra vermem deyince bana tam 5 AY Küsdü :)

hey idi eski gunler :)))
CCMM & MMCC

Resim

''Vatanını en Çok Seven Kişi İşini En İyi Yapandır.''
Resim
Kullanıcı avatarı
onygs1991
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen onygs1991 »

xPrince yazdı:sende teşkilattaysan ben gidiyorum abi..

lan "şhey" diye cümlemi var sövecem varya
IIxKıBRıSLıxII by Mkacafer...
So Close No Matter How Far
Couldn't Be Much More From The Hearth
For Ever Thrusten Who We Are
No,Nothing Else Matters
Kullanıcı avatarı
ZowieN
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Lonca: Teşkilat

Mesaj gönderen ZowieN »

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Never beleive someone who tells who they are.
Kullanıcı avatarı
ByBLooD
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen ByBLooD »

Akılıya Baq Hacı cümle deqiL Kardeşim KeLime o önce git Edebiyat Bilgini Düzelt Sonra gel trip yap Kardeşim.. :mrgreen:

Not:'Şhey' DEMEM SORUN OLUYORSA TÜM HERKEZDEN ÖZÜR DİLİYORUM.
~|~§èwGìLê® Hå¥ãL ~|~ Ïñ§åÑLå® §åHTê ~|~ Hå¥åTïÑìZ þïLåÑ ~|~ åLå¥íÑíZ ¥åLåÑ~|~
Kullanıcı avatarı
ByBLooD
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen ByBLooD »

CCMMZero yazdı::) güzel soruymus şahsen Teşkilata gelmemdeki sebep Ender-Cenk-ve emin önunden 5 6 arkadasla Emin önunden sıkılmısdık cok kalabalikdı aşırı derecede hemde ahhh ahhh eski gunler Saf krom 7/24 doluydu gümüş madeni desen öle en basitinden Bakır bile doluydu :) neyse orda bi grubumuz vardı sonra biz teşkilata geçdik tamamen cansıkıntısındandı sonra selimbey reçeteler meteor yılanısırgı çarşı reçeteler derken düzenimizi teşkilata kaydırdık tabi bu çok çok önceydi ..şuanda GM olan ATX ile bi anım bile vardır her fuarda anlatırım ya neyse :)= burdada anlatıyım

ATX le eminönunden arkadaşız GM olmadan önce labirentte dolasıyoruz ilk tepegöze eldik heykelin oraya o zamanlar canta herkese gorunuyordu tabi :) neyse atx sıyah akrepmi kesik tepegözumu kesdik orda yada kan calanımı neydi birisini kesdik işte ::D canta dusdu atx bakmadan cantaya yurumeye devam etti huyum kurusun merak ederim bakardim butun cantalara :D neyse çantayı bi açtım aman allahım buda nesi :D Meteor yılan ısırıgı Kolye :)))) ATX ''kanka bana ver bana ver '' dedim yok :P sen kazana dusdun :D vermedim allah için cunku serverda 2 tane var dahada yokdu :D neyse ATX aldıgımı gordu sonra vermem deyince bana tam 5 AY Küsdü :)

hey idi eski gunler :)))

Süpermiş kardeşim vallah bende eski günleri hatırladım.Hey gidi günler hey.Böyle güzel bir yorumu paylaştığın için teşekürlerimi sunuyorum sana güzel kardeşim./saygıselam
Kullanıcı avatarı
Fearles
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen Fearles »

Malın Biri Yüzün Teşkilattayım :D ama güzel yyer.
Ffearles
TMFear
TMFearles
Kacanlar

Ne istersen iste , Hayat hakettiğini verir.
Kullanıcı avatarı
ByBLooD
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen ByBLooD »

Fearles yazdı:Malın Biri Yüzün Teşkilattayım :D ama güzel yyer.

Ne aLaqa :))
Kullanıcı avatarı
KoNSuLTaSYoN
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen KoNSuLTaSYoN »

Teşkilat adı güvenilir. Güzel sunucu fazla kalabalık sayılmaz hele geceleri farklıydı eskiden klan ve bölge sohbetleri ayrıydı teşkilata geliş nedenim ünide tanıdıgım arkadaşlardan dolayı sonra tabi tasyon ekibi sonra serhat kardeşim ve paşalarla kalıcılıgını korudu teşkilat güzeldi herseye rağmen ne kadar it kopuk olsada muhabbeti farklı bölgeden kardeşce tartısmaları bile yeter en can alıcı düşmanınla bile yeri gelip kardeşce sohbet edebildigin yer....!
VaRLıĞıN NeYDiKi YoKLuĞuN Ne oLSuN..!
Kullanıcı avatarı
eRaGorn
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Army Of Heavens

Mesaj gönderen eRaGorn »

Teşkilata Geliş Nedenim Beta Dönemlerimi Beyaz Köşk'de Geçirdikden Sonra Bizans'lar dağılmaya Başlayınca ( Selda abla gidince) bende burada 39 lwlın taban olduğu zamanlarda Başladım Yeraltı eklentisiyle Girdiğim Nirvanx loncasıyla hiç geçirmediğim zevkli günler yaşıyorum =)
CoBaiN wazzup
Kullanıcı avatarı
xsedanterx
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen xsedanterx »

homini de gırtlak, pufidi kandil, tumba yatak
Ateş, kış meyvesidir....

“Genel Sohbet” sayfasına dön