Meran Labirentindeki İşaretler ! Bakmanız ve İzlemeniz Gerek

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Yakacef
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Re: Meran Labirentindeki İşaretler ! Bakmanız ve İzlemeniz Gerek

Mesaj gönderen Yakacef »

katakuli yazdı:Deccal geldi,kıyamet yaklaşıyor felan filan.Bunları neden anlatıyorsun?İnsanlara ahiret korkusu mu aşılıyorsun, amacın nedir?

amaç bilgilendirmek ve bilmediklerim varsa öğrenmek peki senin amacın nedir ?
Yakacef - Emergencyroom - Patronus
Resim
Herkes Sever Biz Ölürüz T A M 3 5
Kullanıcı avatarı
Yakacef
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Yakacef »

Adamın biri her zaman yaptığı gibi saç ve sakal traşı olmak için berbere gitti. Onunla ilgilenen ber...berle güzel bir sohbete başladılar.Değişik konular üzerinde konuştular. Birden Allah ile ilgili konu açıldı.

Berber: ” Bak adamım, ben senin söylediğin gibi Allah’ın varlığına inanmıyorum.”

Adam: ” Peki neden böyle diyorsun?”

Berber: ” Bunu açıklamak çok kolay. Bunu görmek için dışarıya çıkmalısın. Lütfen bana söyler misin, eğer Allah var olsaydı, bu kadar çok sorunlu, sıkıntılı, hasta insan olur muydu, terkedilmiş çocuklar olur muydu? Allah olsaydı, kimseye acı çektirmez, birbirini üzmezdi.Allah olsaydı, bunların olmasına izin vereceğini sanmıyorum…”

Adam bir an durdu ve düşündü, ama gereksiz bir tartışmaya girmek istemediği için cevap vermedi. Berber işini bitirdikten sonra adam dışarıya çıktı. Tam o anda caddede uzun saçlı ve sakallı bir adam gördü.Adam bu kadar dağınık göründüğüne göre belli ki traş olmayalı uzun süre geçmişti. Adam berberin dükkanına geri döndü.

Adam: ” Biliyor musun ne var, bence berber diye birşey yok”

Berber: ” Bu nasıl olabilir ki? Ben buradayım ve bir berberim.”

Adam: ” Hayır, yok. çünkü olsaydı, caddede yürüyen uzun saçlı ve sakallı adamlar olmazdı.”

Berber: ” Hımmm. Berber diye birşey var ama o insanlar bana gelmiyorsa, ben ne yapabilirim ki?”

Adam: ” Kesinlikle doğru! Püf noktası da bu! Allah var, ve insanlar ona gitmiyorsa, o ne yapabilir.
Resim
Kullanıcı avatarı
qalanoth
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen qalanoth »

Yakacef yazdı:Adamın biri her zaman yaptığı gibi saç ve sakal traşı olmak için berbere gitti. Onunla ilgilenen ber...berle güzel bir sohbete başladılar.Değişik konular üzerinde konuştular. Birden Allah ile ilgili konu açıldı.

Berber: ” Bak adamım, ben senin söylediğin gibi Allah’ın varlığına inanmıyorum.”

Berber: ” Bunu açıklamak çok kolay. Bunu görmek için dışarıya çıkmalısın. Lütfen bana söyler misin, eğer Allah var olsaydı, bu kadar çok sorunlu, sıkıntılı, hasta insan olur muydu, terkedilmiş çocuklar olur muydu? Allah olsaydı, kimseye acı çektirmez, birbirini üzmezdi.Allah olsaydı, bunların olmasına izin vereceğini sanmıyorum…”

Adam bir an durdu ve düşündü, ama gereksiz bir tartışmaya girmek istemediği için cevap vermedi. Berber işini bitirdikten sonra adam dışarıya çıktı. Tam o anda caddede uzun saçlı ve sakallı bir adam gördü.Adam bu kadar dağınık göründüğüne göre belli ki traş olmayalı uzun süre geçmişti. Adam berberin dükkanına geri döndü.

Adam: ” Hayır, yok. çünkü olsaydı, caddede yürüyen uzun saçlı ve sakallı adamlar olmazdı.”

Berber: ” Hımmm. Berber diye birşey var ama o insanlar bana gelmiyorsa, ben ne yapabilirim ki?”

Adam: ” Kesinlikle doğru! Püf noktası da bu! Allah var, ve insanlar ona gitmiyorsa, o ne yapabilir.
Nokta.. Eline Sağlık Güzel Paylaşım Gerçekten Beğendim..
  • "Yâd elde oturanlar, bil ki yurt kaçağıdır.
    Senin kılıç dediğin, TÜRK'ün oyuncağıdır"
    Hüseyin Nihâl Atsız
Kullanıcı avatarı
xFirelifex
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen xFirelifex »

qalanoth yazdı:
Yakacef yazdı:Adamın biri her zaman yaptığı gibi saç ve sakal traşı olmak için berbere gitti. Onunla ilgilenen ber...berle güzel bir sohbete başladılar.Değişik konular üzerinde konuştular. Birden Allah ile ilgili konu açıldı.

Nokta.. Eline Sağlık Güzel Paylaşım Gerçekten Beğendim..
Konuları hortlatmayı çok mu seviyorsun sen?
IFiReLiFeI
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Esadullah »

Selamlar,

Oyun içerisinde olsun reelde olsun dine, imana karşı gelen ve dini, imanı engelleyenleri engellemeyen, onlara karşı gelmeyenin Allah belasını verir zaten onunla kalmaz işte onlar(engel olmayanlar) dine, imana engel olanların arkadaşlarıdır munafıklardır.

Oyunun içerisindeki işaretler doğru olabilir ama bu konu hakkında yönetim cevap vermesi gerekmektedir.
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN :flag_ps: :flag_tr:
Kullanıcı avatarı
mardinli122
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen mardinli122 »

Tam bana göre bir konu gerçekten gizemli ve çok ilginç...
Resim
Kullanıcı avatarı
Ceviz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Ceviz »

Esadullah yazdı:Selamlar,

Oyun içerisinde olsun reelde olsun dine, imana karşı gelen ve dini, imanı engelleyenleri engellemeyen, onlara karşı gelmeyenin Allah belasını verir zaten onunla kalmaz işte onlar(engel olmayanlar) dine, imana engel olanların arkadaşlarıdır munafıklardır.

Oyunun içerisindeki işaretler doğru olabilir ama bu konu hakkında yönetim cevap vermesi gerekmektedir.
Oyun içerisinde dinin ne işi var?
Kullanıcı avatarı
PisKoPoS
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen PisKoPoS »

süper bi konu her ne kadar içimi karartsada :)
...
Kullanıcı avatarı
Yakacef
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Yakacef »

Meran Şehrindeki Yapıtlar Gizli Enerji ve Mimari Yapısı Çok Yakında Bu Başlık Altında .....
Resim
Kullanıcı avatarı
Ek1nc1
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Ek1nc1 »

mitmet yazdı:Belki haddim değil ama konuya bir açıklama getirmek istiyorum. Deccal'in gelmesi biliyorsunuz ki kıyametin başladığını belirten bir işarettir. Ama hadis de var bu konuda. "Kıyamet hiç ummadığınız -beklemediğiniz- bir zamanda gelecektir." Herkes diyor ki kıyamet geldi deccal de gelecek. Bunu kimse bilemez tahmin bile yapamaz kimse. Konu dışına açmalıydın bu konuyu. O zaman uzun uzun anlatırdım. Ama şu anda alakası olmayan bir bölümde duruyor konu. :)
=) bu konularda dini bilgin olmadığı açıkca ortada kuranı kerimde kıyamet hakkında ipucları verilmiştir işte güneşin batıdan doğması, salgın hastalıkların çoğalması, erkeklerin kadınlara kadınlarında erkeklere benzemesi(ör:bülent ersoy), vs vs elinin altında internet var yok güvenmiyosan al türkçe mealli kuranı kerim oku onada inanmıyosan ben daha ne diyeyim ?
DehşeTuLVahşeT // Öylenormal

“Genel Etkileşim” sayfasına dön