mustafaa4 yazdı:Arkadaş konuyu okumama gerek bile yok , ben oyunda seni gördüm büyücüleri ve savaşçıları keserken..
Biz işin aslını söyleyince neden iyi okuyun ayağına yatıyosun ??
Milleti kesip kpleri toplarken iyi hoştu ama di mi ??
Konuda kendin de diyorsun oyun hatası yüzünden banladılar diye ; madem oyun hatası da neden kendi çıkarına kullanıyorsun ??
Şimdi senin bono açığından faydalananlardan bir farkın mı var ki gelmiş foruma ağıt yakıyorsun
iyi demişin
DEMİR ALMA VAKTİ GELMİŞSE ZAMANDAN,MECHULE GİDEN BİR GEMİ KALKAR BU LİMANDAN.
Hata vardıda sen neden oyuna girdinde kp kastın milleti kestin, aklı başında olan insan bu hatadır ceza ala bilirim diye düşünüp desdeğe mail atar...Sonrada gelmiş böyle GM' mi olur diyorsun önce bak bakalım sen kurallara uyan bir oyuncumusun :!: :?: :|
Ayrıca iyiki blok atmışlar aklın başına gelir bundan sonra :|
cbkxmelek i uzun zamandır görüyorum ben nasıl yeni başlamış oluyor hayret bişi onu geçtim karizma paralarını vereyim diosun şakamısın sen ya açığı kendi çıkarına kullan kullan sonra da gel paranızı veereyim de oldu canım benim ha diyorsan charda kuzen vardı bi kop git ordan derim ben sana her hırsızlık yapan adilik yapanın nedense ya kuzeni ya kardeşi ya da mahalleden arkadaşı oluyor charda
sana tavsiyem aşağıdadır
KaLaBaLıKTa eFeLiK eDeNiN TeNHaDa öZRü KaBuL oLMaZ. Kenan Sizi Öldürür Ben De Gömerim
Selamlar;
Şuraya senin konuna yazan 1 kişide lehihine herhangibir yazı yazmamış.
Oyunda bile olsa insanın sevenin olmaması kötü.
Yazık üzüldüm adına....
Siouxanubis yazdı:Selamlar;
Şuraya senin konuna yazan 1 kişide lehihine herhangibir yazı yazmamış.
Oyunda bile olsa insanın sevenin olmaması kötü.
Yazık üzüldüm adına....
cbkxmelek karakteri(bu konu tartışılır) 25 lvl keser 35 lvl keser tek yakalarsa işim var dersen dinlemez keser sen dalmazsın ilerlersin bi bakarsın arkadan deparlamış geliyor. sanırım bunlar neden lehinde yorum yapılmadığının kanıtıdır
"kötüyü kötü sever, iyiyi iyi"
KaLaBaLıKTa eFeLiK eDeNiN TeNHaDa öZRü KaBuL oLMaZ. Kenan Sizi Öldürür Ben De Gömerim
Anlama özürlü müsün benle alakası yok diyorum onun çarını sınırsız bloklasınlar umrumda değil benim çarım neden bloklandı mynet hesabıma daha hiç birşey gelmedi hehangi bir açıklama.Bir açıklama gelmesi gerekmiyor mu arkadaşlar şu yüzden bloklandın şu tarihte açılcak yada açılmayacak diye.
komutanda patır patır arzları keserken probLem yok Ceza yiyince neden böle oldu de .Böle bi hata oldugunu farkettiginde düzeltmek için irtibata geçmen lazımdı
|GanniCuS|IIWinCheSTeRII|
Baykuştan Pervamız yok, Biz Şahin'ler Sürüsüyüz. . . Fatih Sultan Mehmet