Azap Süvarileri (Styl + Araf)

Tılsım sunucusuna ait Loncaların iletişim, bilgilendirme ve paylaşım alanı
Stylxzeitgeist
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Re: StylxStyl Bilgilendirme Sayfası

Mesaj gönderen Stylxzeitgeist »

oradakı o Stylxoceans deıl baska karakter anıen cıktı konusma Stylxoceansla oldu yanımdada deıldı kendısı...
Kullanıcı avatarı
StoryLine
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen StoryLine »

Resime dikkatli bakarsan Styİxoceans yalnız StyLx değil Styi
Resim
GodFreyxKorsaNx
Manasiyok
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen Manasiyok »

Stylxzeitgeist yazdı:Herkeze merhaba Kotu bır olay yasadım.Burada kardeslıkten Arkadaslıktan bahsedılıyor ama pekte oyle oldugunu gormedım 1 kısı yuzunden herkezı zan altında bırakmıyorum.İsim ve kanıt ortada olacakOyundan çıktıgı ıcın şikayet edemedım...

Resim

bu mesajı sılebılırsınız ama bunu tekrar ve tekrar buraya yazıcam.

1)Neden benım çarım
2)envanter verecekmıs neden bana dırekt olarak alısverıs yapmıo
3)kızıyor sınırlenıyor benı Loncadan atmakla tehtıd edıyor ki tekbasına attım dıemez
4)tamam sıfreyı vermedım guvenmedım dıelım kufur etmesı bu dusuncemı dogru çıkartıo.

Bu durumdan rahatsız oldum artık baskasımı kullandı o çarı yada gerçeksahıbımı bılemıorum ama yaptıgı çook ayıp...
Öncelikle Sarp yahu Ozan geçmiş olsun kardeşim ;) Senin de başına sonunda Çakma Karakter vakası gelmiş bulunmakta. Oyunda olan birisi seni ve Oceansı farklı yerlerde görmüş ikinizin de büyük ihtimal oyunda olduğu bir anda ve gitmiş şakma bir karakter açmış. Bu tür durumlarda konuştuğun kişiyi arkadaş listene eklemek ve kaç lwl olduğunu görmeyi sağlamak en uygun yöntemlerden birisi. Bunu dışında Loncadan hiçkimse Hiçbirşekilde ne kadar acil bir durum bile olsa Oyunda Fısılda panelinden Şifre İstemez(!) Şifre Vermez(!)... Oyunda daha fazla bulunmaya başladığında bu tür olayları daha sık yaşamaya ve alışmaya başlayacaksın. Maalesef ki kötü niyetli insanlar bol. Diyelim ki benim Stylxwolverr orjinal charım sana oyun içerisindeki fısılda panelini kullanarak Şifreni istedi. O durumda O charı yasaklılara ekle ve benimle msn, skype, tel. yoluyla konuşmadan karaktere hiçbirşekilde güvenme. Tekrar söylüyorum. Oyun İçerisindeki fısılda panelini kullanarak hiç bir üyemiz birbirinden şifre istemez, şifre vermez...

Evet Styixoceans İsimli Çakma Karakter Açılmış bulunmaktadır. Loncamızla kesinlikle hiç bir bağlantısı yoktur. Loncamızın Hiçbir Üyesi Oyun Fısılda Panelinden Şifre Talep Etmez. Bu Tür Durumlarda Şifre isteyen Karakteri Hemen Yasaklamanızı Öneririz.

Thre are the norml( . )( . )the silicone ( + )( + )the perfct(o)(o).Some are cold(^)(^)some belong to grndmthers\./\./And let’s nt forgt the very large(o Y o)the very small(.)(.)and the asymmetrical(•)(.)We love them all! Say FCK to breast cancer!
Manasiyok
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Oyuna geç Stylxwolverr deyim
Thre are the norml( . )( . )the silicone ( + )( + )the perfct(o)(o).Some are cold(^)(^)some belong to grndmthers\./\./And let’s nt forgt the very large(o Y o)the very small(.)(.)and the asymmetrical(•)(.)We love them all! Say FCK to breast cancer!
Stylxzeitgeist
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Stylxzeitgeist »

Manasiyok yazdı:
Stylxzeitgeist yazdı:Herkeze merhaba Kotu bır olay yasadım.Burada kardeslıkten Arkadaslıktan bahsedılıyor ama pekte oyle oldugunu gormedım 1 kısı yuzunden herkezı zan altında bırakmıyorum.İsim ve kanıt ortada olacakOyundan çıktıgı ıcın şikayet edemedım...

Resim

bu mesajı sılebılırsınız ama bunu tekrar ve tekrar buraya yazıcam.

1)Neden benım çarım
2)envanter verecekmıs neden bana dırekt olarak alısverıs yapmıo
3)kızıyor sınırlenıyor benı Loncadan atmakla tehtıd edıyor ki tekbasına attım dıemez
4)tamam sıfreyı vermedım guvenmedım dıelım kufur etmesı bu dusuncemı dogru çıkartıo.

Bu durumdan rahatsız oldum artık baskasımı kullandı o çarı yada gerçeksahıbımı bılemıorum ama yaptıgı çook ayıp...
Öncelikle Sarp yahu Ozan geçmiş olsun kardeşim ;) Senin de başına sonunda Çakma Karakter vakası gelmiş bulunmakta. Oyunda olan birisi seni ve Oceansı farklı yerlerde görmüş ikinizin de büyük ihtimal oyunda olduğu bir anda ve gitmiş şakma bir karakter açmış. Bu tür durumlarda konuştuğun kişiyi arkadaş listene eklemek ve kaç lwl olduğunu görmeyi sağlamak en uygun yöntemlerden birisi. Bunu dışında Loncadan hiçkimse Hiçbirşekilde ne kadar acil bir durum bile olsa Oyunda Fısılda panelinden Şifre İstemez(!) Şifre Vermez(!)... Oyunda daha fazla bulunmaya başladığında bu tür olayları daha sık yaşamaya ve alışmaya başlayacaksın. Maalesef ki kötü niyetli insanlar bol. Diyelim ki benim Stylxwolverr orjinal charım sana oyun içerisindeki fısılda panelini kullanarak Şifreni istedi. O durumda O charı yasaklılara ekle ve benimle msn, skype, tel. yoluyla konuşmadan karaktere hiçbirşekilde güvenme. Tekrar söylüyorum. Oyun İçerisindeki fısılda panelini kullanarak hiç bir üyemiz birbirinden şifre istemez, şifre vermez...

Evet Styixoceans İsimli Çakma Karakter Açılmış bulunmaktadır. Loncamızla kesinlikle hiç bir bağlantısı yoktur. Loncamızın Hiçbir Üyesi Oyun Fısılda Panelinden Şifre Talep Etmez. Bu Tür Durumlarda Şifre isteyen Karakteri Hemen Yasaklamanızı Öneririz.

orada i l agılanması herkezın basına gelır parlak renk ve buyuteçle baksam bıle goremeyecegım bır karakter..Şifre konusuna gelınce kımseye sıfre vermem ıstemem...yanıldıgım yer Adımı bılıyor,ısmımı Loncadan baska kımse bılmez soylemem adımı bılmesıde herhalde bızım loncada dememe sebep oldu.
Evet oyuna pek hakım degılım 24 saat zaman geçıremıyorum ne yazıkkı. Orjınal Stylxoceans tanda ozur dılıyorum...
Kullanıcı avatarı
StylxStyl
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen StylxStyl »

Selam arkadaşlar.. Sarp kardeşim öncelikle şifreni vermediğin için en iyisini yaptın... Ve bu forumda bu şekilde bir yazı yazmanı kesinlikle uygun görmüyorum... Hiç bir STYLX uyesı şifre wb. gibi sahsı bılgılerı oyun içinden yazı ile istemez ya skype ya msn yada cep telefonu... Bu lonca uyelerı adına çok çakma char acılmıs bunu fark etmeden forumdakı bu sekilde görüntü kirliliği yapma... STYLX kardeşliğinde item maden ve benzeri bir sorun olmaz ve sen oyuna fazla girmiyorsun ve bilip bilmeden forumda konun acıp yorum yazıyorsun... Eger gelip danışmanı yaparsan senin sorunların çözülür bu şekilde hiç bir yazı yazmazsın.. Bu konuyu uzatmaya gerek yok sadece bir harf değişimi yüzünden STYLX kardeşliğinin her hangi bir üyesini zan altında bırakmaman gerekir... Konuya kimsenin yorum yazmasına gerek yok...
STYLX OLMAK AYRCALIKTIR...
Kullanıcı avatarı
StylxStyl
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Evet bu konunun devamında size bir acıklama daha yapıyım... HİÇ BİR STYLX KARDEŞLİĞİNE AİT KİMSE ŞİFRE VE BENZERİ KİŞİSEL BİLGİ İSTEMEZ FORUM SAYFAMIZI GEZİP GÖREN İNCELEYEN TÜM IKV TILSIM OYUNCULARI BUNU BU ŞEKİLDE BİLSİN... TEKRAR TEKRAR YAZMAKTAN BİRAZ SIKILMAYA BAŞLADIM AMA HALA YAZMAYA DEVAM EDECEĞİM... STYLX KARDEŞLİĞİNDEKİ HER HANGİ BİR KİŞİ KİMSEDEN ŞİFRE WB KİŞİSEL BİLGİ İSTEMEZ KİMSE BENDEN ŞİFRE İSTEDİ DİYE BU FORUM SAYFASINDA GEREKSİZ BİR YAZI YAZMASIN SİZDEN RİCA EDİYORUM...
Kullanıcı avatarı
Stylxoceans
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen Stylxoceans »

StylxStyl yazdı:Evet Eskişehir.... Öncelikle Stylxbaron (bekir abi) Stylxoceans (esra) çok teşekkürler benimle Eskişehirde ilgilendiğiniz için.... Çok güzel iki gün geçirdim ve eminim İstanbul'a geldiğiniz zaman kesinlikle benim misafirim olmaktan kaçamayacaksınız.. Şimdi sıra İzmit Stylxasiusta (şükrü abi) IKV oyununda en değer verdiğim saygıdeğer abim sana geliyorum 3 saat sonra ordayım.. Ve STYLX kardeşliğindeki diğer dostlarıma en kısa sürede gezilerime devam edeceğime eminim.. Saygılarımı sunuyorum.. Ve tekrar bu forum sayfasına bakanların bu yazıyı akıllarında kalması için yazıyorum STYLX BİR LONCA OLARAK KURULMAMIŞTIR DOSTLUK VE BERABERLİK İÇİN KURULMUŞTUR.. STYLX KARDEŞLİĞİNİNE BAĞLI HERKES BUNUN SADECE SANAL ORTAMDA BİR OYUN OLDUĞUNU BİLİYOR...

STYLX olmak ayrıcalıktır...
=) Ne demek Enes yani keşke final sınavlarıma denk gelmeseydi de daha çok ilgilenebileydim. Hava da baya soğuktu şansına zaten. Bu seferlik böyle olsun telafi ederiz illaki. İstanbula geldiğimde de görüşelim tekrar zaten. Kokoreç ısmarlatıcam sana :)) yarım marımda yemicem tam olacak. şaka bi yana değer veripte geldiğin için ben teşekkür ederim. En kısa zamanda diğer arkadşlarla da görüşmek ümidiyle=)
Geç yazdım çünki yeni gördüm, yeni gördüm çünki adıma açılmış çar konusu bunun önüne geçmiş. Bu arada hakikaten oyun felan bahane bir skype yeter bize xD
Resim
"" Mükemmelmiyim neyim ? ""
Kullanıcı avatarı
StylxStyl
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Evet istanbula gelen kim olursa olsun kesinlikle misafirim olacak eğer gelipte bana haber vermezse ayıp etmiş olur...Olsun canım o kadar yogunluğun bile arasında bana vakit ayırmanız benim için çok büyük bir mutluluktu evet bende biraz zamansız geldim fark ettim ama bir dahaki sefere sınav tarihlerini inceleyip geleceğim artık :D İstanbula geldiğin zaman kesinlikle görüşeceğiz STYLX kardeşliği olarak bir ayrı bir olay için şu anda bir plan içindeyim tabiki hepinize uygun bir zaman ayarlamak için epey bir uğraşmam lazım PAİNTBALL oynamanın ayrı bir zevki var... Ve kesinlikle burda benimle beraber silah arkadaşlarım olacaksınız :D Kokoreç olayına gelince ise düşündümde biraz SEN GEL DE İSTEDİĞİN TAM EKMEK KOKOREÇ OLSUN CANIM FEDA OLSUN .. Başımın üstünde yeriniz var bunu söylememe bile gerek yok gelmezseniz darılırım... Gelmenizi dört gözle bekliyorum...
Manasiyok
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

StylxStyl yazdı:Evet istanbula gelen kim olursa olsun kesinlikle misafirim olacak eğer gelipte bana haber vermezse ayıp etmiş olur...Olsun canım o kadar yogunluğun bile arasında bana vakit ayırmanız benim için çok büyük bir mutluluktu evet bende biraz zamansız geldim fark ettim ama bir dahaki sefere sınav tarihlerini inceleyip geleceğim artık :D İstanbula geldiğin zaman kesinlikle görüşeceğiz STYLX kardeşliği olarak bir ayrı bir olay için şu anda bir plan içindeyim tabiki hepinize uygun bir zaman ayarlamak için epey bir uğraşmam lazım PAİNTBALL oynamanın ayrı bir zevki var... Ve kesinlikle burda benimle beraber silah arkadaşlarım olacaksınız :D Kokoreç olayına gelince ise düşündümde biraz SEN GEL DE İSTEDİĞİN TAM EKMEK KOKOREÇ OLSUN CANIM FEDA OLSUN .. Başımın üstünde yeriniz var bunu söylememe bile gerek yok gelmezseniz darılırım... Gelmenizi dört gözle bekliyorum...

Ben istemiom :mrgreen:

“Lonca İletişim” sayfasına dön