Sobee Üyelik..
-
IIxCrixuSxII
- Acemi Savaşçı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Sobee Üyelik..
Sobee üyeligine ait GSM hattı kayıp oldu yanlız üyelige özel sürüm kutu almıstım epın şifresi ile karakter aktarabiliyormuyum ?? bi yardım arkadaşlar..
Re: Sobee Üyelik..
Merhaba ,
Karakter Aktarma Yapabilmen İçin GSM Numarasına Bağlı Olduğun Sobee Üyeliğine Ait Güvenlik Kodu Gelecektir. Bunu Girmediğin Takdirde Aktarımın Gerçekleşmez. Kaybettiğin GSM Numarasına Bağlı Üyeliğinle Karakter Girişi Yapabilirsin. FAKAT Şifre Değişikliği , Karakter Aktarımı Gibi Durumlarda GSM Numarasına Güvenlik Kodu Gönderildiği İçin Malesef Gerçekleştiremezsin. Ama Sana Önerim İKV Destek ile İletişime Geçmen ve Durumu Desteğe Bildirmen. İnş Durumuna Çözüm BuLunur. :!:
:arrow: http://www.istanbuloyun.com/support.aspx
Karakter Aktarma Yapabilmen İçin GSM Numarasına Bağlı Olduğun Sobee Üyeliğine Ait Güvenlik Kodu Gelecektir. Bunu Girmediğin Takdirde Aktarımın Gerçekleşmez. Kaybettiğin GSM Numarasına Bağlı Üyeliğinle Karakter Girişi Yapabilirsin. FAKAT Şifre Değişikliği , Karakter Aktarımı Gibi Durumlarda GSM Numarasına Güvenlik Kodu Gönderildiği İçin Malesef Gerçekleştiremezsin. Ama Sana Önerim İKV Destek ile İletişime Geçmen ve Durumu Desteğe Bildirmen. İnş Durumuna Çözüm BuLunur. :!:
:arrow: http://www.istanbuloyun.com/support.aspx
|| * Megaşifa ~ QuaRanTin€ * ||
Since 2008...
...::: MeGaXTeaM :::...
Since 2008...
...::: MeGaXTeaM :::...
- HellRiDerS
- Fareli Köyün Kavalcısı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- SeRRuh
- Sivri Ada Kaşifi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Utopia
- Discord: sahinmur4t
IIxCrixuSxII yazdı:Sobee üyeligine ait GSM hattı kayıp oldu yanlız üyelige özel sürüm kutu almıstım epın şifresi ile karakter aktarabiliyormuyum ?? bi yardım arkadaşlar..
/fŞeRRuh yap bir konuşalım.
karakterine aktarım kodu geliyor onaylıyorsun kodu telden bakıp :idea:IIxCrixuSxII yazdı:Sobee üyeligine ait GSM hattı kayıp oldu yanlız üyelige özel sürüm kutu almıstım epın şifresi ile karakter aktarabiliyormuyum ?? bi yardım arkadaşlar..
' .♥TÜRKİYEM> ЯeLaxxeefendyy > Hanedanxultio ♥. '
★ Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ '' FERHAT
★ Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ '' FERHAT