HgStylxoceans yazdı:Üşengeçlikten açamadığım oturumu kardeşim açtı sonunda. Kimseyede haber edemedim nete giremediğim için. Artık bende burdayım![]()
esra
Azap Süvarileri (Styl + Araf)
- XmarihuanaX
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Tılsım
Re: StylxStyl Bilgilendirme Sayfası
StylxMaRiHuaNa
ZEYTİNBURNULULAR
ZEYTİNBURNULULAR
Stylxoceans yazdı:Üşengeçlikten açamadığım oturumu kardeşim açtı sonunda. Kimseyede haber edemedim nete giremediğim için. Artık bende burdayım![]()
esra
Hoşgeldin
Thre are the norml( . )( . )the silicone ( + )( + )the perfct(o)(o).Some are cold(^)(^)some belong to grndmthers\./\./And let’s nt forgt the very large(o Y o)the very small(.)(.)and the asymmetrical(•)(.)We love them all! Say FCK to breast cancer!
Evet Eskişehir.... Öncelikle Stylxbaron (bekir abi) Stylxoceans (esra) çok teşekkürler benimle Eskişehirde ilgilendiğiniz için.... Çok güzel iki gün geçirdim ve eminim İstanbul'a geldiğiniz zaman kesinlikle benim misafirim olmaktan kaçamayacaksınız.. Şimdi sıra İzmit Stylxasiusta (şükrü abi) IKV oyununda en değer verdiğim saygıdeğer abim sana geliyorum 3 saat sonra ordayım.. Ve STYLX kardeşliğindeki diğer dostlarıma en kısa sürede gezilerime devam edeceğime eminim.. Saygılarımı sunuyorum.. Ve tekrar bu forum sayfasına bakanların bu yazıyı akıllarında kalması için yazıyorum STYLX BİR LONCA OLARAK KURULMAMIŞTIR DOSTLUK VE BERABERLİK İÇİN KURULMUŞTUR.. STYLX KARDEŞLİĞİNİNE BAĞLI HERKES BUNUN SADECE SANAL ORTAMDA BİR OYUN OLDUĞUNU BİLİYOR...
STYLX olmak ayrıcalıktır...
STYLX OLMAK AYRCALIKTIR...
:mrgreen: :mrgreen: Bana Gelme Ben Sana Gelirim :mrgreen:StylxStyl yazdı:Evet Eskişehir.... Öncelikle Stylxbaron (bekir abi) Stylxoceans (esra) çok teşekkürler benimle Eskişehirde ilgilendiğiniz için.... Çok güzel iki gün geçirdim ve eminim İstanbul'a geldiğiniz zaman kesinlikle benim misafirim olmaktan kaçamayacaksınız.. Şimdi sıra İzmit Stylxasiusta (şükrü abi) IKV oyununda en değer verdiğim saygıdeğer abim sana geliyorum 3 saat sonra ordayım.. Ve STYLX kardeşliğindeki diğer dostlarıma en kısa sürede gezilerime devam edeceğime eminim.. Saygılarımı sunuyorum.. Ve tekrar bu forum sayfasına bakanların bu yazıyı akıllarında kalması için yazıyorum STYLX BİR LONCA OLARAK KURULMAMIŞTIR DOSTLUK VE BERABERLİK İÇİN KURULMUŞTUR.. STYLX KARDEŞLİĞİNİNE BAĞLI HERKES BUNUN SADECE SANAL ORTAMDA BİR OYUN OLDUĞUNU BİLİYOR...
Thre are the norml( . )( . )the silicone ( + )( + )the perfct(o)(o).Some are cold(^)(^)some belong to grndmthers\./\./And let’s nt forgt the very large(o Y o)the very small(.)(.)and the asymmetrical(•)(.)We love them all! Say FCK to breast cancer!
Aradığınız kişiye ulaşılamıyor lütfen daha sonra tekrar deneyin.. Bana gelicekmiş valizlerin hala bende geliceksin tabi 4 s kuralı :
STYLX OLMAK AYRCALIKTIR...
-
- Salgın Koruyucusu
- Klan: Lodos
Herkeze merhaba Kotu bır olay yasadım.Burada kardeslıkten Arkadaslıktan bahsedılıyor ama pekte oyle oldugunu gormedım 1 kısı yuzunden herkezı zan altında bırakmıyorum.İsim ve kanıt ortada olacakOyundan çıktıgı ıcın şikayet edemedım...

bu mesajı sılebılırsınız ama bunu tekrar ve tekrar buraya yazıcam.
1)Neden benım çarım
2)envanter verecekmıs neden bana dırekt olarak alısverıs yapmıo
3)kızıyor sınırlenıyor benı Loncadan atmakla tehtıd edıyor ki tekbasına attım dıemez
4)tamam sıfreyı vermedım guvenmedım dıelım kufur etmesı bu dusuncemı dogru çıkartıo.
Bu durumdan rahatsız oldum artık baskasımı kullandı o çarı yada gerçeksahıbımı bılemıorum ama yaptıgı çook ayıp...
1)Neden benım çarım
3)kızıyor sınırlenıyor benı Loncadan atmakla tehtıd edıyor ki tekbasına attım dıemez
4)tamam sıfreyı vermedım guvenmedım dıelım kufur etmesı bu dusuncemı dogru çıkartıo.
Bu durumdan rahatsız oldum artık baskasımı kullandı o çarı yada gerçeksahıbımı bılemıorum ama yaptıgı çook ayıp...
- XmarihuanaX
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Bu olay hakkında hiç bir bilgim yok ama enes abi veya loncanın ileri gelenlerınden hamit abi , salih abiyle konus derim ayrıca acıklamada beklıyoruz .Stylxzeitgeist yazdı:Herkeze merhaba Kotu bır olay yasadım.Burada kardeslıkten Arkadaslıktan bahsedılıyor ama pekte oyle oldugunu gormedım 1 kısı yuzunden herkezı zan altında bırakmıyorum.İsim ve kanıt ortada olacakOyundan çıktıgı ıcın şikayet edemedım...
1)Neden benım çarım
StylxMaRiHuaNa
ZEYTİNBURNULULAR
ZEYTİNBURNULULAR
-
- Salgın Koruyucusu
Zaten enes salıh hamıt abı yada bekır abı olsa dırekt konusacaktım...
-
- Salgın Koruyucusu
- StoryLine
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
Merhaba affınıza sığınak birşey söylemek istiyorum fark ediyorsanız resimdeki Styixoceans Stylxoceans değil yani sizi Styixoceans diye biri işletmiş veya küfür etmiş görünen bu haberiniz ola..Ayrıca açmayı denedım Styixoceans diye bir karakter mevcutStylxzeitgeist yazdı:Herkeze merhaba Kotu bır olay yasadım.Burada kardeslıkten Arkadaslıktan bahsedılıyor ama pekte oyle oldugunu gormedım 1 kısı yuzunden herkezı zan altında bırakmıyorum.İsim ve kanıt ortada olacakOyundan çıktıgı ıcın şikayet edemedım...
1)Neden benım çarım
GodfreyxKorsaNx

GodFreyxKorsaNx