Çarım soyuldu
- Altinyalniz
- İskele Babası
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Çarım soyuldu
Geçen Cumartesiyi pazara bağlayan gece çarımda herşeyım duruyordu pazar günü akşam 8 gibi girdiğimde ise çarım die bişe olmadığını gördüm yanı çarımdaki Bir sürü item ve maden yoktu Aavaşçımın üstündeki Yücelen set Ve büyücümün üstündeki azat set yoktu birde Ejder malzemesini tamamlama sadece 2 akık kalmasıda cabası bu saatten sonra yapcak bişe yok artık gitti bütün çarlarım ben sadece emeğime acıyorum 3 senedir oynadım bu oyundaki emeğimin 1 saat berkide yarım saat içinde herşey bitti ben artık oyunu bırakıyorum o çalan şahıs artık kımse birde üstüne çarlarımı silmiş çarımda kutu vardı beklıorum çarlarımın geri gelmesını ama 4 gündür cvp yok ben sadece emeğime üzüldüm size tavsiyem çok dikkatli olun bu konularda Beni tanıyan cok fazla kişi yoktur Teşkilatta sadece oyun ismimle tanıo olabilirsiniz Hepinize iyi oyunlar HOŞÇAKALIN...
Altınyalnız/ALTINIIBeRaTIII/Şifalazımmı
Re: Çarım soyuldu
Öncelikle geçmiş olsun, Destek Takımı ile iletişime geçebilirsiniz, faydası dokunabilir ;
:arrow: www.istanbuloyun.com/support.aspx
Oyunu bırakmanız gerçekten üzücü, bence yılmayıp devam etmelisiniz. Açıkçası 2 defa hesabım çalındı hala oynuyorum.
Tabii karar sizin.
:arrow: www.istanbuloyun.com/support.aspx
Oyunu bırakmanız gerçekten üzücü, bence yılmayıp devam etmelisiniz. Açıkçası 2 defa hesabım çalındı hala oynuyorum.
Tabii karar sizin.
2009-2013
evet arkadaşın dediği gibi YILMA !!JouRney yazdı:Oyunu bırakmanız gerçekten üzücü, bence yılmayıp devam etmelisiniz. Açıkçası 2 defa hesabım çalındı hala oynuyorum.
Tabii karar sizin.
- Altinyalniz
- İskele Babası
Hahaha bu nasıl birşeydir ya ben çarlarımı geri almak için karakter başvurusu yaptım 4 gündür onu beklıorum şimdide hasabım blok lanıyor yönetım bu nasıl adalet hem çarım soyulcak bide bloklancak yönetim bi cvp beklıorummm
- Altinyalniz
- İskele Babası
Bravooo yönetimm!!!!! Çarım soyuluo çarımı soyan o herif bide çarlarımı silıyor bende kutum var karakterlerimi geri alırım die karakter kurtarma başvurusu yapıorum sonuç olarak hesabım bloklanıyor 7 aylık plus var o çarın içinde fuar dediniz geldik plus dediniz aldık bumudur karşılığı ???? çarım soyuldu ve silindi tamam sizin bi suçunuz yok çarların çalınmasında ama gelıp birde hesabımı blokluyorsunuz sebebini öğrenebilirmiyim ????
[içerik silinmiştir.]
Uygunsuz içerik silinmiş, forum hesabınız 7 gün kapatılmıştır.
DigitalKumSaati
DigitalKumSaati
[içerik silinmiştir.]
DigitalKumSaati
DigitalKumSaati
Altinyalniz yazdı:Bravooo yönetimm!!!!! Çarım soyuluo çarımı soyan o herif bide çarlarımı silıyor bende kutum var karakterlerimi geri alırım die karakter kurtarma başvurusu yapıorum sonuç olarak hesabım bloklanıyor 7 aylık plus var o çarın içinde fuar dediniz geldik plus dediniz aldık bumudur karşılığı ???? çarım soyuldu ve silindi tamam sizin bi suçunuz yok çarların çalınmasında ama gelıp birde hesabımı blokluyorsunuz sebebini öğrenebilirmiyim ????
Arkdasım heyecan yapma charın bloklandıysa yönetim ilgileniyor demektir.Az sakin.Yapılabilecek bişey varsa yapılır merak etme.
DEMİR ALMA VAKTİ GELMİŞSE ZAMANDAN,MECHULE GİDEN BİR GEMİ KALKAR BU LİMANDAN.
- Siouxanubis
- FareAdam Düşmanı
Öncelikle geçmiş olsun;
Umarım yönetim kısa zamanda işinizi çözer.
İkv nin eski bir oyuncu kaybetmesi üzücü olur gerçektende.
Bu gidişle oyun hırsızlara kalcak.
3 arkadaşımda sizinle aynı kaderi paylaştı birdaha da dönmediler...
Umarım yönetim kısa zamanda işinizi çözer.
İkv nin eski bir oyuncu kaybetmesi üzücü olur gerçektende.
Bu gidişle oyun hırsızlara kalcak.
3 arkadaşımda sizinle aynı kaderi paylaştı birdaha da dönmediler...
EstergoNxReaktöR
EstergoNxAnubiS
Estergonxobivan
EstergoNxAnubiS
Estergonxobivan
- intikamatesi
- Labirent Rehberi
- Lonca: <Estergon>
Geçmiş olsun...
Benimde charlarım soyuldu hemde beklemediğim kişi tarafından, ne demek iyi bilirim ama oyunda kalabildim.
Oyunu bırakma sebebin belki bu duyguyu bir daha yaşamamaktır haklısında.
Benimde charlarım soyuldu hemde beklemediğim kişi tarafından, ne demek iyi bilirim ama oyunda kalabildim.
Oyunu bırakma sebebin belki bu duyguyu bir daha yaşamamaktır haklısında.
EsTeRGoNxKaNuNi Rasmon ESTERgonXİNTİKAM